Scudo Sports

Maltepe

pab ne? bide gece olmaz ada turu sanırsam. gezi organizatörü murat bey e sormak lazım akşam başka şeyler yapabiliriz. ona göre plan yapacağım çünkü.

Scudo
PAB: perşembe akşamı bisikletçileri
gece adanın yolları iyi ışıklandırılmıyor, güney tarafta lamba, direk, ışık yok, fikir kulağa romantik gelse de beni saymayın ama Adalara gece gitme fikri olan varsa kesin gitsin çok değişik bir deneyim olur.
Ben
1- görmediğim yolda pedallamam
2- bilmediğim yolda hız yapmam(istisnalar oldu tabi)
Gerçi bu adamlar birşeye güveniyor olsa gerek!
akşam Maltepe-Kartal-bostancı-Maltepe orta tempo yol antremanı planım vardı ama gündüz ağırlık çalıştıktan sonra ne halde olurum bilemiyorum. bugün organizasyonu siz yapın gençler.

Dostlarim yarin izinliyim. Sabah aksam gece ikindi teravi hic fark etmez bi organizasyon yapalim ozledim bu ekiple pedallamayi. Olasi guzergahlari belirleyelim 70 80 km gidesim var ;)

Ekipdeki herkesin eksiksiz katilmasi umidiyle.
Haberlerinizi takip ediyorum burdan.

19:30 gidip ne zaman geri dönüyolar.vapur varmı o saatten sonra

gençler bu arada Haftasonu için İznik gölü geldi aklıma. Kartal'dan ido ile yalova oradan orhangaziye çıkış, bim'i buluş sucukları alış göl kenarında ağaçlık gölge buluş, arap formatında sucukları yeme, plastik top ile voleybol sporunu katlediş, gölde boğulmaca ve cenaze arabaları ile kartala dönüş bu sayede okadar yolu pedallayarak geri dönmek zorunda kalmayız.

• Beğen
Tepkiler: Soner sevinç
Yarın akşam pedallayabiliriz. Bu hafta sonu 2 günde pedallama isteğindeyim. Cumartesi büyük tur Pazar küçük tur şeklinde, aklınızda bulunsun. Perşembe akşamı buradan rotalara karar veririz. Ben aklımdakini söyleyeyim.
Cumartesi -1. Geleneksel İznik Gölü Boğulmaca Şenlikleri
Pazar -Büyükada-Burgazada

Beyler yarın akşam 19:00 da 19:15 hareketle bakireler tapınağında buluşuyoruz. ( Talebinize göre 20:00 de buluşma saati olabilir ). Rotamızı spontane belirleyelim diyorum ama yinede en kötü ihtimalle bi Zeynep Kamil gider diye düşünüyorum. Bacakların durumuna göre Zeynep Kamilin hizasından uzayabileceğimiz rota varsa yine bunuda duruma göre belirleriz diyorum. Yarın ki tura hepinizi bekliyorum dostlar.

Kimler geliyorsa bi ses etsin bilelim :D

17:30-20:00 arası Kadıköy'den kuzeye doğru giden yol kalabalık olacak, ama dönüşümüz malum sakin, eğer hiçdurmadan gideriz diyorsanız, Çengelköy'de deniz kenarında memleket çapında meşhur bir çay bahçesi var, gidip orada çay içilebilir. Deniz kenarında yer bulamasak da büyük ağacın altında çay içeriz. Tabi dönüşümüz biraz gecikir. Bir de gece dönüşü için ön-arka ışık, varsa reflektör ceket, spot ışık, çakar ne varsa artık.
Ama oraya kadar gidemezük derseniz Kadıköy'e kadar gidip Bostancı'ya dönelim cafelerden birinde yiyip içip muhabbet edelim, hesaplar İlker'den!!

Bacaklar yolu gözüne kestirirse gideriz Murat dönüş saatinde sorun yok ertesi gün 4 de işe gidicem :) Bu konuda Soner le Orhan benimle aynı fikirde olmayacak buna eminim :D

Hesaplar benden olur tabi neden olmasın dostum, afiyetimiz yerinde olsun yeter ki ;)

@Muskulpesent
Cumartesi çalışıyormusun? İznik planı var nedersin?

@Murat Ekmekçi

Cumartesi günü nikah var 17:30 da o yüzden katılamıyorum dostum...

@Muskulpesent

yok zaten kamuoyu yoklaması yapıyorum cumartesi mi daha çok katılım olur pazar mı diye? Pazar gelirmisin peki?

@Murat Ekmekçi

Pazar gelmeyi çok istiyorum ama çalışıyorum bir kaç arkadaşıma vardiyamı paslamaya çalıştım tur a dahil olmak için ama yemedi. Anlıyacagın tur yazısını okuyup 'ah ulan şimdi bende orada olacakdım' çekmekle yetinicem dostum.

@Muskulpesent
hayır o değilde bu tur yazısında sana geçirecektim, ihale gene Soner'e kaldı iyi mi :) Adam gelesi varsa da gelmeyecek artık ama neyse göl kenarında bi binek heyvanı felan buluruz durumu kurtarırız :evil:

@Murat Ekmekçi

aahahahahahah ya Murat aksam aksam kahkaha attım koskoca operasyonda :D

Geri