Scudo Sports

Maltepe

@Murat Ekmekçi

Bende nikahda harika vakit geçirdim Murat özellikle takı takma merasimi ve fotograf çekme merasimi görülmeye değerdi. Nikahdaki doğal güzelliklerden hiç bahsetmiyorum :) ( bende kendimi böyle avuturum işte :D )

Scudo
@Muskulpesent

daha yeni kahvaltı yapmıştım, gülmekten çıkardım :)

Soner çok şanslısın, sana doğumgünü hediyesi olarak yazımda geçirmemeye karar verdim :) Şimdi bu şartlarda dışarıdan biri lazım ;)
verdiğin mail adresinin ilk harfinin ufak olduğunu düşünüyorum, haklımıyım?
doğum günün kutlu olsun, 42 oldun değil mi :p

1.Öncelikle bu aşırı sevgi ve ilginize layık olmaya çalışacağım. Hepinize teşekkürler.
2.muratın dediği herşeye katılıyorum. İlkharf küçük. Ayrıca yaşım daha genç benim.

http://img853.imageshack.us/img853/9061/7zqr.jpg

dayanamadımmm :))))

@orhan0911
dayanılmazsın :) Yazının şablonu hazır. seçilmiş resimleri imageshack'e yükleyip yazıyı da bu akşam koyacağım. Sonrasında mail olarak tüm resimleri atacağım, öncesinde değil ;) sabırsız çekirge seni.

ilker resimleri gördün için gitti dimi :evil:
bak murat uygun fiyata o hamağa senin resmini koyarmış öle dedi :D

• Beğen
Tepkiler: Murat Ekmekçi
Ahahahhahahaha Soner haklısın dostum fotograflara bakarken köfteden sonrasını hatırlamıyorum :) o nasıl bi köftedir yahu :D Neyse afiyet bal şeker olsun bende Murat la konuştum bundan sonra ki turlar benimle birlikte sulh içinde gececek aksi taktirde hepinizin evine birer tane 'napalm' bombası salıvericem :mlk:

Şaka bi yana harika tur olmuş cidden :D

Ha bu arada develere selam olsun Soner :) :) :)

deveyle çok poz çekildim ama murat bir tane koymuş.
ondan sonrada turlara niye .......:D

Beyler günaydın :) Çarşamba akşamı çıksak mı müsaitlik durumumuz nedir ?

valla ben yokum sanki :(. perşembe yada bu akşam olabilirse :D

30 ağustos cuma tatil, bu haftaki büyük organizasyon ya cuma ya pazar olur. Eğer cuma yapacak isek perşembeden diri kalmak gerek ama Pazar yapacak ise perşembe akşamı sürüşü uygundur. Kısacası uzun turun gününe karar verin, kemik 5linin tam toplanabileceği tarihi belirleyin. ben soner ilker orhan adem.
Bana 2 gün de uyar. Cuma mı Pazar mı gençler?

ayrıca kemik 5 diye kısıtlamayalım olayı.
sonra turlara niye ............ :D
herkes katılabilir.herkese açık

Geri