Scudo Sports

Kelebek gidon önerisi (uno vs ergotech)

Merhaba arkadaşlar kelebek gidonum geldi ve montajını tamamladım.
detaylı olarak öncesi, aşamalar, ve sonrası olarak resim çektim.
(link)

(link)

(link)

(link)

(link)

(link)

(link)

(link)

(link)

(link)

(link)

(link)

(link)

(link)

sonuç beni tatmin etti.

Scudo
@eren konu

Güzel olmuş alsam evde kendim takabilir miyim

İlk Sayfa da arkadaş modolo diyor o daha mı iyi. Siz ergotech diyordunuz uno aldım diyonuz hangisi en iyisi?

Ben bisikletin gidonunun genişlemesiyle birliklere yükselmesini de istiyorum. Dik oturuşta sürmek için bu işe yarar mu?

Bisiklet gezgininden deri kılıf alsam onu da kendim takabilir miyim?

Sizdeki sünger herhalde. Onu nereden aldınız?

Gerekli olan sade cd e kelebek gidon ve kılıf mı yoksa gidon boğazı denilen şey de gerekli mi?

Epey bi soru oldu demi?

http://i.imgur.com/SwtU50O.jpg

Bisikletimin gidonu.

Ghost trekking 1300

@ebayusuff
merhaba yusuf
Güzel olmuş alsam evde kendim takabilir miyim - evet alyan takımın varsa takabilirsin.

İlk Sayfa da arkadaş modolo diyor o daha mı iyi. Siz ergotech diyordunuz uno aldım diyonuz hangisi en iyisi? ergotech iyi bir marka alman malı bir arkadaşımın tavsiyesi üzerine yani geometri olarak modolo ile unonun bir birlerine çok yakın geometride olduğunu hatta ergotechin de bir modelin bu 2 model ile bir birine çok yakın olduğunu uno'nun diğer iki markadan 50-100gr dolaylarında daha ağır olduğunu söylemesi üzerine unoyu aldım.

Ben bisikletin gidonunun genişlemesiyle birliklere yükselmesini de istiyorum. Dik oturuşta sürmek için bu işe yarar mu? dik sürüş için yararlı diyebilirim ama bu sürüşde fren değilde yukarıdaki kısmı tutuyorsunuz.

Bisiklet gezgininden deri kılıf alsam onu da kendim takabilir miyim? takarsın ama bence o kılıfı alacaksan yine ergotech al derim. kılıf takmada birşey yok içine sıvı sabun damlat biraz. birazda gidonun ilk giren kısmına sonra yağ gibi giriyor zaten.

Sizdeki sünger herhalde. Onu nereden aldınız? sünger 10TL'lik birşey normalde gidon 70TL sedona forma 80 sünger 10 TL'ydi bana toplamda 20TL indirim yapmış oldu satıcı. hepsini 140TL'ye aldım.

Gerekli olan sade cd e kelebek gidon ve kılıf mı yoksa gidon boğazı denilen şey de gerekli mi? 28.4mm ise şuanki gidonun yalnızca gidon değiştirmen yeterli olur.

Epey bi soru oldu demi?
evet ben de sana bir soru soyayım.
çamurluklar sks bluemels mi?
sonradan mı taktın?
kaça taktın ?
bu soruları yanıtladığında ödeşmiş olacağız.
:))

@eren konu
Eren ben gelende SKS çamurlukların yapısını biliyorum Yusufun fotoğrafındağı paylaştığı sks değil diyebilirim polisportun çamurluklarına benziyor ;)
Bisikletin 28" ise ön çamurluğun ayağına çarpmamasının önemli olduğunu düşünüyorum alırken onuda ayrıca göz önünde bulundur.

• Beğen
Tepkiler: eren konu
@Kerim BEŞER
Sks bluemels çamurluk almayı düşünüyorum da tavsiye eder misin(benim bisiklet 28 jant o yüzden bu model)?
Tabi kışın takarım yazın alsam da şimdilik yük etmem.

@eren konu
26" inch Trek bisikletimde SKS bluemels kullanıyordum ön kısım yetersiz kalıyor yağışlı havada yüzünüze çamur gelmiyor ama ayaklarınız ve aynakol göbeğine tüm yağmur sular gidiyor. Ekstradan mudflap yapmıştım 4mm esnek plastiklen iş gördü. Yeni bisikletime SKS Longboard aldım fakat bu seferde fazla uzun olduğu için arazide rahatsız ediyor ikisinin arasında bişey bulursan al derim.

• Beğen
Tepkiler: eren konu
@eren konu

Teşekkür ediyorum özenle tek tek yanıtlar için.

Ben cevap basit. Bisiklet 3 ü bi arada gibi. Herşeyi üzerinde idi aldığımda pompasına kadar, ön arka lambası suluk kafesine kadar . Ghost trekking 1300

Ben sadece zefal raider ön bagaj taktım. Suluk kafesini çıkardım. Termos seçimi başlığımda sözünü ettiğim topeak modula java kafes takacağım.

Geri