Scudo Sports

kartepe -27 eylül -240km -darub-kudu

Kudu abicim öncelikle ayağınıza sağlık. Bizim Aytekin abiler yoldadırlar heralde.

Öncelikle şu Adapazarı treni hakkında bildiklerimi söyleyeyim.
Aytekin abiyle 3 kişi yaptığımız Kartepe turunda dönüşü bizde Derbentten trenle yapmıştık.

Kartepe : https://www.bisikletforum.com/showthread.php?t=47128

Bu yük vagonu kaldırıldı olaylarını forumdan duyduktan sonra trene binmeye hiç niyetimiz yoktu. Aytekin abiye otobüse binelim bile demiştik yani o derece. Sonra bi şansımızı deneyelim dedik ve Derbente girdik. Trene atalım kendimizi dedik sonra heralde indirmezler diye düşündük :) Bizde aynen öyle yapmıştık. Tren gelince normal tren aralarına 3 bisikleti sığdırdık hemen. Biletçi yanımıza geldi bi 5 dk sonra. Bisikletleri görünce gayet normal bi halle rahat edemezsiniz burda dedi bi sonraki durakta inin ve yük vagonuna atın demişti. Bisiklet parası ve tek bilet parasıyla gayet rahat gelmiştik. Sonra ben biletçiyi tekrar gördüm ve yük vagonları olayını sormuştum. Bunlar kaldırıldımı dedim. Yani sadece bunda mı var dedim. Biletçi bana bunların 40 yıldır var olduğunu söyledi şaşırmıştım(haydarpaşadan binerken ya en önde oluyormuş yada en arkada ama kesin varmış ). Sonra expresleri anlattı. Onlardan kaldırıldığını söymişti.
Sonra iyice düşündükten sonra çok samimi bi şekilde acaba Kudret abi özellikle expresimi seçiyorda adapazarı trenine binmiyor diye düşünüyordum. Demekki bunu sizde bilmiyormussunuz :) Bunu anlatmak istedim o yüzden anlattım biraz uzun oldu galiba ama.

Tekrar ayaklarınıza sağlık.

Scudo
@G. Akpınar

Tabiki ne demek. Elimden geldiği kaear zaman elverdiği sürece ne gerekiyorsa yaparız. Onemli olan turlarin ve katılımların devamlılığı. Görusmek dilegiyle

@G. Akpınar

Gorkem, tesekkurler :)

Tam olarak Gebze'deydik. Tren istasyonuna 5 dakikalik bir yerde. Cok sansliydik. Dizim sadece siyrildi. Catlak patlak yok sanirim. Sadece bisiklete binmeye devam ettigim icin biraz canim yandi ve kanadi. Su anda biraz acip kapatirken zorlaniyor fakat kendisine zaman taniyim biraz :)

Serdar sagolsun yanliz birakmadi beni ve benim yuzumden turdan da oldu. Her iste bir hayir vardir diyorum.

Selamlar,

Ali

@kudu

bu tren isi super oldu. kartepe hic bu kadar yakin olmamisti :D

hazirliklar baslasin o zaman :) sakatliktan donen futbolcular gibi takimdan ayri duz kosu niyetine ethem efendi rampasini inip cikayim diyorum oncelikle. :)

5. kartepe turundan once de goruselim elbet.. selamlar

Kudu hocam ve diğer arkadaşlar.

TCDD protesto turu için yapmış olduğum çalışmaları diğer bisikletforum üyeleri tarafından kolayca görüntülenebilir ve erişilebilir olması amacıyla aşağıda linkini de verdiğim genel bir başlık altında topladım. Bu başlık altında görüş ve düşüncelerinizi paylaşırsanız çok memnun olurum. Saygılarımla..

TCDD Protesto Turu (250 KM) - DARUB Magazine Çalışmaları :
https://www.bisikletforum.com/showthread.php?t=48021

@Aytekin Erzan

haşa kim demiş adam yerine koymuyor diye
bu arada ayaklarına sağlık olsun ben bayağı kesildim dönüşte amma yılmam gene gideceğim artıkın trenle
artık protesto yok
şimdi eylül sonu ekim sonu kasım sonu birde aralık sonu talebe göre yine topuklayacağız kartepeyi

@Yalçın Çanak

o kadar yorgun düştüm ki şimdi bu sabah okuyorum uyumuşum evet gözümden kaçmış beim evet iyi oldu dönüşü gidiş ve dönüş trenle olacak kontenjan 15 kişi olacak bütün istanbulu kartepeye çıkarmak derdindeyim fatih dostum çıkamadı amma onu bu sefer maşukiyeden çıkaracağım ali kerimi serdar ı aynı şekilde okan ve hasan dostumuda
yalçın dostum doğu ekspresinde çok geniş yük vagonu vardı 50 bisiklet alırdı tcdd nin bir söylediği bir söylediğine uymuyor ben haydarpaşaya gittiğimde adam bütün trenlerden kaldırıldı dedi bu adamlara inanmıyacaksın neyse şimdi iyi oldu

@kudu

Peki bu tıkanmanın sebebi nedir, dinlenmeden mi tırmanıldı, yoksa sizin düşünerek belirlediğiniz keşke şöyle yapmasaydım dediğiniz bir eksiklik mi vardır? Bize örnek teşkil etmesi açısından açıklarmısınız.

@cedrick41

şenol dostum seni arayamadık dönüşte yorgunluktan trene kendimi zor attım

@Süleyman Uzunköprü

süleyman dostum
tıkanmanın sebebi benim hatam öyle bir yerden çıktım ki tepeye orası beni yedi senide ordan çıkarmayı düşünüyorum amma sen korkarsın ordan çıkmaya bir düşsen bir tarafın kırılır oraya cesaret lazım bir de
çokkkkkkkkkk hızlı tempo ile gidildi iki arkadaş geride kaldı arkadan grubu takip ettim bu tempo bana fazla geldi şimdi protesto olayı bitti trenle gidilecek ve trenle gelinecek
seni götüreceğim 27 eylül de hazır ol o tepeye senide çıkaracağım
benim elimden kurtulamazsın seni arar bulurum çıkartırım o tepeye

@kudu

Aynı teklifi Ali Emre Akcan'a da yapmıştınız. Karamürsel sepeti olmadığını açıklamıştı ve kendini ispatladı. Ummadığın taş, baş yarar demiş atalarımız. Ben size şunu söyleyim, kolay kolay gaza gelmem, eğer çıkılması insanı bitiren bir yere tırmandım diyorsanız, benim öyle bir deneme yapmamı beklemeyin. Size kendimi ispatlasam ne kazanacağım? Ali Emre Akcanın eline geçen neydi?

Ayrıca ben beş vakit namazını kılan biriyim, bunu reklam olmak için söylemiyorum. Sizin grubunuzda yapılan molalar yeterli olmaz, benim namazlarımı kaçırmama sebep olabilir, namaz ise benim için dünya ve içindekilerden daha önemlidir, önce namaz gelir.

Ancak Balat mahallesinde bulunan Sancaktar yokuşu ve Camcı yokuşu tırmanma anlamında ünlüdür. Ben 10 yaşlarındayken araçlar bu yokuşu tırmanamazlardı. Ben ve kardeşim bu yokuşları tırmanabiliyoruz. Yokuş kaç derecedir bilmiyorum, araştırılabilir. Ben yüksek kadans ile çıkarken, kardeşim ayakta tırmanıyor.

• Beğen
Tepkiler: Faruk UZUNKÖPRÜ
ben öncelikle gözlemci olarak gelen ve gerek efendiliği temiz kalbi ve sürüşteki ustalığı tartışmasız olan aytekin dostuma bana bu güç gösterisinde eşlik ettiği için teşekkür ederim tur için yorumlarımı gözlemci raporundan sonra açıklayacağım

sen lamı cimi bırak senin gelemiyeceğini biliyorum kafanda yok bu olay
ben tek hareket edemem çünki gruba karşı sorumluluklarım var
artı seni öyle bir sürerim ki o kartepeye feleğini şaşırtırım askerlik yaptırırım çıkamazsan rütbeni alırım ama bence çıkamazsın çünki orayı aytekin çıkar anca bu forumda 298 km üstünde bir günde giden varsa 350 km aytekine konuşur bir günde 350 km ali dostum anladın beni
şimdi şaka bir yana volkan arkadaş profesyonel yarışlara katılan bir arkadaş artı 120 km offroad dağ yollarında gitmiş şeref verir yalnız basar giderse kaybolur gruptan ayrı düşer bizim tempomuzda olursa sorun yok ne kadar onun için zor olsada artı cannon9 arkadaşımı tanıyorum o aytekinle kartepe yaptı tecrübesi var hocam senle bir gidemedikki yahu

--------------------------------------------------------------------------------

evet sevgili ve emekli darubcu (seni dünkü durumdan dolayı emekliye ayırdım)kudu bey yorumlarınızı bekliyorum

her şeyden önce ben acaip zevk aldım şamata gırgır muhabetle gitti
özellikle ali emre dostumu acaip sevdim ve performansına hayran kaldım aytekinle muhabbet börekçide çok iyiydi bostancıdan o kadar hızlı çıktık ki yine kesilmeye razıyım sırf o çıkışı yapmak o tempoyla 100 km gitmek sizi bilmem ama ben acaip keyiflendim şimdi durmak yok kartepeyi pedallamaya devam 27 eylülde bir daha trenle döndüm yük vagonunun olması beni sevindirdi bütün forumun üyelerini kartepeye çıkarmak niyetindeyim bunu gerçekleştireceğim bu forumda herkes o kartepeyi görmeli herkes tatmalı
aytekin seni rapor edicem dedi evet çünki ben kestirmeden çıktım
onlar başka yoldan çıktı neyse sonuçta tepede buluştuk gırgır şamata
aytekine madalya verdik or general yaptık istiklal marşı söyledik ve onurlandık aytekinle ali emre akcanla harunla birde volki dehşet adam la gitmek çokkkkkkkkkkk zevkli idi evet gene giderim kesilmek bahasına sağolun varolun iyiki varsınız

@Ali Emre Akcan

Atalarımız, büyük lokma ye, büyük konuşma demişler.

@OkanAyaz

Okan ' cım ,

Geçmiş olsun . Üzüldüm :( Çok büyük şanssızlık olmuş .

Kendine İyi Bak ,
Selamlar
Tolga Gürgün

• Beğen
Tepkiler: Okan71
Geri