Yalçın Çanak
Forum Demirbaşı
- Tepki
- 309
Kudu abicim öncelikle ayağınıza sağlık. Bizim Aytekin abiler yoldadırlar heralde.
Öncelikle şu Adapazarı treni hakkında bildiklerimi söyleyeyim.
Aytekin abiyle 3 kişi yaptığımız Kartepe turunda dönüşü bizde Derbentten trenle yapmıştık.
Kartepe : https://www.bisikletforum.com/showthread.php?t=47128
Bu yük vagonu kaldırıldı olaylarını forumdan duyduktan sonra trene binmeye hiç niyetimiz yoktu. Aytekin abiye otobüse binelim bile demiştik yani o derece. Sonra bi şansımızı deneyelim dedik ve Derbente girdik. Trene atalım kendimizi dedik sonra heralde indirmezler diye düşündük
Bizde aynen öyle yapmıştık. Tren gelince normal tren aralarına 3 bisikleti sığdırdık hemen. Biletçi yanımıza geldi bi 5 dk sonra. Bisikletleri görünce gayet normal bi halle rahat edemezsiniz burda dedi bi sonraki durakta inin ve yük vagonuna atın demişti. Bisiklet parası ve tek bilet parasıyla gayet rahat gelmiştik. Sonra ben biletçiyi tekrar gördüm ve yük vagonları olayını sormuştum. Bunlar kaldırıldımı dedim. Yani sadece bunda mı var dedim. Biletçi bana bunların 40 yıldır var olduğunu söyledi şaşırmıştım(haydarpaşadan binerken ya en önde oluyormuş yada en arkada ama kesin varmış ). Sonra expresleri anlattı. Onlardan kaldırıldığını söymişti.
Sonra iyice düşündükten sonra çok samimi bi şekilde acaba Kudret abi özellikle expresimi seçiyorda adapazarı trenine binmiyor diye düşünüyordum. Demekki bunu sizde bilmiyormussunuz
Bunu anlatmak istedim o yüzden anlattım biraz uzun oldu galiba ama.
Tekrar ayaklarınıza sağlık.
Öncelikle şu Adapazarı treni hakkında bildiklerimi söyleyeyim.
Aytekin abiyle 3 kişi yaptığımız Kartepe turunda dönüşü bizde Derbentten trenle yapmıştık.
Kartepe : https://www.bisikletforum.com/showthread.php?t=47128
Bu yük vagonu kaldırıldı olaylarını forumdan duyduktan sonra trene binmeye hiç niyetimiz yoktu. Aytekin abiye otobüse binelim bile demiştik yani o derece. Sonra bi şansımızı deneyelim dedik ve Derbente girdik. Trene atalım kendimizi dedik sonra heralde indirmezler diye düşündük
Sonra iyice düşündükten sonra çok samimi bi şekilde acaba Kudret abi özellikle expresimi seçiyorda adapazarı trenine binmiyor diye düşünüyordum. Demekki bunu sizde bilmiyormussunuz
Tekrar ayaklarınıza sağlık.