Scudo Sports

kartepe -27 eylül -240km -darub-kudu

Ali kardeşim geçmiş olsun.Daha da kötüsü olabilirdi.Bu tur oldukça performans ve aksaklık olmaması için şans da isteyen bir tur.Dolayısıyla yolda fireleri normal karşılamak lazım.Katılanları tebrik ederim.Bakalım dönüş nasıl olacak?Kazasız belasız dönerler inşallah.

Scudo
Merhaba Arkadaşlar,

Kudu hocama bir teşekkür borcum olduğunu ve bunu kendi yöntemimle yapacak olduğumu söylemiştim. Bostancı-Kartepe turunun hemen ardıdan bu magazini sizlerle paylaşıyorum. Umarım beğenirsiniz. Ayrıca Beğenip-Beğenmediğinizi yan tarafta Üye bilgilerinin en altında bulunan https://www.bisikletforum.com/images/buttons_mns/reputation.gif şeklindeki düğmeye basarak yorumunuzu yaparsanız çok memnun olurum. Saygılarımla :

Kapak 1 :

http://img38.imageshack.us/img38/2681/darubdeneme5.jpg

olay olay
bu turun galipleri
1- aytekin
2-ali emre akcan
3-volkan
3-süha
4-harun
5- evren
son derece yüksek performans göstermişlerdir kendilerini tebrik ederim ben göçtüm
onlar dönüşüde bisikletle yapmışlardır şu anda ulaştılar sanırım

evet
saat 04.00 de dostlarım beni yanlız bırakmadı hep birlikte topukladık amma ne topuklamaca arkadan grubu takip ettim 6 saatte 100 km gidildi ve suadiyeden 28 km süren zorlu etap başladı ve tabi sıcak rampalarda kopmalar oldu hepimiz sonunda otelin orda buluştuk
ve oylama yapıldı ikiye ayrıldık hepimiz 1640 da buluşacaktık ben ve suha öyle bir yerden çıktık ki zirveye onu suha anlatsın anlatılacak gibi değil yalnız bu tempo benim limitlerimi aşınca dönüşte kesildim ve istemeye istemeye trene bindim birde ne göreyim adapazarı ekspresin de yük vagonu varmış sadece doğu ekspresinden kaldırılmış kondüktör bizden 4 ytl aldı bisiklet parası bize kıyak geçti tam bilet 7ytl olmuş
bu arada artık tcdd yi ptotesto etmekten vazgeçtim nede olsa adapazarı ekspresinde yük vagonu var

@Cyclopower

Kudret Abi tebrik ederim, herşeye rağmen çok iyi bir iş çıkardınız. TCDD demek ada ekspresine yük vagonu koymuş ha. Peki tüm ada ekspreslerinde var mı acaba? Kaçıncı vagon yük vagonu ? Bu demektir ki ben de bir gün kartepeye gelebilirim belki.

Saygıdeğer Darub takımı sizlerle Kartepe turuna katılamamama rağmen herzaman sizleri kalpten destekledim. Sabahki tura katılamayan arkadaşlara geçmiş olsun dileklerimi sunuyorum. İnşallah bu akşam herkez turu tamamlamış olarak bugünü bitirir. Adapazarı treninde Yük vagonu olması beni de sevindirdi. Herkeze derin saygılar.

@kudu

Hocam ne demek.. Benim için bir zevkti. Gerçi tura katılarak kan ter içerisinde o tepeleri aşıp sizin kangal sucuğunuzdan yemek nasip olmadı ama gelecek sefere umarım..

Bu çalışmaları bu güzel ve anlamlı tura katılan tüm bisikletsever arkadaşlarıma armağan ediyorum. Umarım beğenirler. Emeğe saygı..

http://img25.imageshack.us/img25/8809/darubdeneme6.jpg

http://img38.imageshack.us/img38/2681/darubdeneme5.jpg

Beğenip-Beğenmediğinizi yan tarafta Üye bilgilerinin en altında bulunan https://www.bisikletforum.com/images/buttons_mns/reputation.gif şeklindeki düğmeye basarak yorumunuzu yaparsanız çok memnun olurum. Saygılarımla :

@G. Akpınar

görkem adeta uçtum hemen ön katarın yanın da işimiz çokkkkkkkkkkkkkkkk
kolaylaştı haydarpaşadan adapazarı trenine ordan sonra büyük derbentte
inerek hemen maşükiyeye bir kilometre bile yok dönüş yine büyük derbentten yaşadık dostum
her adapazarın da yok amma eksik etmiyorlar bu iyi işte birinde olmazsa diğerinde muhakkak oluyor

@Kaşif

şimdi kaşif ben ve suha acaip bir yerden çıktık benim 5 temmuzda çıktığım yer sado gelmedi fatih dostum da çünki o kadar dikki -yer yer büyük otlar arasından ilerledik rambo gibi suha isyan etti ve kayaların üstünden bisikletleri sırtlayarak geçtik teleferik lerin ordan keçi yolundan çıktık bir tek ben biliyorum o yolu deli olmak lazım ordan çıkmak için zatiiiiiiiiiii ben normal deyilimki
kuzu vadisinden aytekin evren volkan ali emre akcan harun ve koray çıktılar

Vay be helal olsun TCDD'ye, o kadar okuduk, meğer adamlar yük vagonu kullanıyorlarmış hala. Ama duyuruları öyle demiyor. Neticede bir garipler, Türkiye'deki her iş garip gerçi.

Benim merak ettiğim sucuklar çiğ miydi pişmiş miydi?

@Ali Kerim Catalkaya

hocam gözün aydın sen ve serdar 27 eylüle kendinizi ayarlayın içinize ukte olmuştur büyük olasılık 5 .kartepe turu olacak artık adapazarı treni ile gideceğiz büyük derbent istasyonunda ineceğiz ordan kartepe çokkkkkkkkkkkkkkk yakın yaşadık

@Cyclopower

son durum iyi bir haber trenle bugün döndüm çünki performansım yetmedi
artık protesto yok adapazarı trenlerinde yük vagonu var protestoya gerek te kalmadı dostum sanki eylem hedefini buldu gibi

@hakan durmuş

hakan dostum sen de hırsını kaybetme 27 eylül de acısını alacağız işimizzzzzzzzzzzzzzzz çok kolay artık adapazarı treni ile gidip geleceğiz

@OkanAyaz

okan dostum aynı şekilde 27 eylülde devireceğiz bir daha kartepeyi amma bu sefer trenle gidip gelmece

tüm katılan arkadaşların ayaklarına sağlık haydarpaşa trenlerinde yük vagonu olmasına sevindim gerçekten!:cheer: :winkenlux :60:

Geri