Scudo Sports

kartepe -27 eylül -240km -darub-kudu

kudu abi (emekli rampacı)beni kartepe ye bir sürdü aklım gitti feleğim şaştı hala kendime gelemedim valla

• Beğen
Tepkiler: Evren T.
Scudo
Kısa bilgi önden vereyim.Ne de olsa detaylar gözlemci raporunda gelecektir.:)

Ben ( Evren ) , Harun, Volkan, Süha, Aytekin ve Ali Emre 17.30 gibi Derbent'ten yola çıktık.Fatih arkadaşımız İzmit'e kadar bize eşlik etti.Hereke yokuşuna kadar molasız devam ettik.Aytekin ve Ali Emre ile Tuzla'da ayrıldık.Volkan arkadaşımız ile Kartal'da ayrıldık.Bostancı'ya vardığımızda 23.15 idi ve 266 km yol yapmıstık.Ben eve kadar 271 km ile günü bitirdim.

Katılan tüm arkadaşlara tekrar teşekkürler.

@Ali Emre Akcan

ya ali emre inan senle gitmek çokkkkkkkkkkkkkkkkkk
zevkli amma gel yahu şimdi 27 eylülde iş daha kolay o tepede ne varsa bilmiyorum beni çekiyor trenle gidip geleceğiz emekli rampacıyım gerçekten
artık bırakında emekli olayım bunca sene artık yaşlandım

@porter3434

helalllllllllllllllllllll
herkese
aytekine
evrene
volkana
ali emre akcana
haruna
sühaya
ben artık emekli bir rampacıyım amma
kartepenin yakasını bırakmam

@Ali Emre Akcan

emekli oldum doğru yanlız kartepeden değil tekrar tekrar çıkacağım zati zirvede beraberdik yukarda hatam şu- insanlar yanlış anladı sembolleri koymayı unuttum yukarda şaka yaptığımı insanlar anlamamış yahu sende bir güzel yedin ali emre dostum yukarda ben şaka yapıyorum sen anlamadım amma baş suçlu benim sembolleri unuttum amma onu bunu bırak seninle o muhabetinle vallada billada ölümüne gelirim ali emre dostum seni gerçekten çok sevdim sen tam bir dost olunacak adamsın seni daha önce niye tanımadım kendime kızdım şimdi
ya hocam allah rızası için gel diyeceğim amma 27 eylüle sen almanyada olacakmışsın emekli rampacının hatırını kırma ekimde bir kartepe daha ekim ayının son pazarı gel hocam gel başımın üstünde yerin var

turun gözlemi
volkan dostumun arabayla kadıköye gitmesi bizi geciktirmiştir yolu bilmemesi doğaldır tura hızlı tempoyla başlanması bazı pedalşörlerin geride kalmasına sebebiyet vermiştir ben 20 yi koruyacağım diye yazdığım halde nedense bazı arkadaşlar çok hızlı bir tempoyu seçerek gitmişlerdir bir dahaki kartepe turu artık trenle olacak bundan sonra 21 km yi tırmanışta performansı yüksek arkadaşları kapıştırmayı düşünüyorum onlar kapışarak gidebilirler ben arkada kalan arkadaşlarımı kollayarak zirveye çıkacağım ve performansı düşük olan arkadaşları düşüneceğim
bu turda gerilerde kalan arkadaşlarım ve kartepeye çıkamayan arkadaşlarımı mutlaka 27 eylülde onlarla birlikte maşukiyeden çıkartacağıma dair şeref sözü veririm
grupça hareket edilmemiştir ve buna riayet edilmemiştir bundan sonra kartepe turlarında performansı yüksek olanlar kapışarak çıkabilirler onları tutan yok kartepeye çok insanı çıkarmayı hedef edinmiş bir kişi olarak turlar devam edecektir özellikle ayağından sakatlanan ali dostuma borçluyum ona eşlik eden serdara onursal bir kişilik verilmelidir arkadaşı için kendisini feda etmiştir ben hakanı kolladım rampada in dedim binme dedim uyuyamamış gece onu otele kadar kolladım artı onuda çıkaracağım kartepeye
evet onada borçluyum durum raporu devam edecektir ve fatih dostumada borçluyum
zirveye çıkamayanlar
1-fatih
2-serdar
3-ali ayağından yaralandı
4-hakan
5-sado -sado zati çokkkkkkkk çıktı
6-okan

abi sen gözlemci raporu bi açıklansın kaç maç ceza aldığını gör oradan zaten 20 ile gidip gelseydik hala yolda idik şimdi ben kartepe yi aldım ama kartepe beni alamadı kartepede beni tanımıştır umarım bundan sonra yol bisikleti ile çıkıcam

Sevgili Abilerim, Kardeşlerim ve bisiklet sever dostlarım,

Dun saat 03:00 itibari ile istanbul'a dondum, yoklugumda ortalıkda kartepe savasları olmus kimi inmiş kimi cıkmış ama en onemlisi cesaret gosterip hareket etmek olmus.

Cok fazla lafa bence gerek yok, oranın nasıl oldugunu cıkanlar bilir, çıkanmayalara yol vermekde bize duser. Hepinizi canı gonulde ayakda alkışlıyorum ve tebrik ediyorum.

Bisiklete binmek sevgi ve birliktelik gerektirir bu duyguyu hep yasayabilmek umarım bizlere nasip olur. Bazen rekabet ve hırs içimizde kabarsada burada yazan pedal severlerin ne kadar samimi ve icden olduklarını biliyorum.

Yalnız acık konusmak gerekirse kartepe konusunu cok buyutmemek gerektigi kanısı bende cok cok guclu. Burayı yaparız veya yapamayız orası bence cok onemli degil ama Avusturya'da daglarda binme sansı yakalamış biri olarak bence burası orada binenler için kum havuzu.

Kendimi dagları kapsayan geniş bir yol cizdin ve bazı yerlerde 24% egim gibi açılarda toprak cıkısları var. Buralarını gorunce neden milli takımlar bazında basarılı olamadığımızı anlayabiliyorum.

Bundan sonrası acısından tum antremanları biraz daha farklı acıdan bakıp degerlendirmemiz gerektigini dusunuyorum. adamlar 24%-27% egimi 3-4% gibi cok cok rahat 11-12 hız ile gidiyorlar.

Bunu sadece kişisel gelişimize yol gostermesi acısından soylemek geregini duydum sakın yanlış anlışmalara yol açmasın.

Hepinizi tekrar tekrar canı gonulden kutlarım, pedalla ve sevgi ile kalın.

Kerem

herkese selam....
Kartepe turuna katılan tüm katılımcıları tebrik ederim....
Çavuş selam nasılsın ?
resmi gözlem raporumu buradamı yayınlayayım yoksa ayrı bir topikmi açalım...
ayrıca resmi raporum dışında ayrı bir sayfada kartepe resimleri ve kişisel yorumlarımı içeren bir topik açacağımı bilmeni isterim....

herkese selam...kim nederse desin bu turu git gel tamamlamak başarıdır turu tamlayan dostlarıma ve katılan herkese çok teşekkür ederim..ben bostancıya vardığımda saat 23.25'i gösteriyordu km olarak 264 km'yi gördüm harun abinin saatinden:D ...Bostancı'dan eve dönüşte baba'dan ufak bi araba aldım ..:D Volkan abiyle de kartalda vedalaştık çok güzel bir turdu... resimleri eklicem..diğer arkadaşlarında gözlemlerini ve yorumlarını merakla bekiyorum ...kudret abi seni bu kurul kararıyla sınıfta bıraktık....:boese157: ..bide beni o uyduruk balta girmrmiş orman gibi yoldan çıkartıp ikimizinde canımızı okudun..:rolleyes: Resmen balta girmrmiş orman bide sarmaşıklar bütün bacaklarımı kızartıp,su toplamasına nedan oldu...:eek:

@Süha Onur Er

Selam Süha sana tafsi eddigim Polar CS 600 Normal fiati 33
€ du simdi 199€

(link) veya (link)

• Beğen
Tepkiler: eagleslide
kudret abi bayramın 2. günü kartepeye gidebilir miyiz?
çünkü haftasonu ben gelemiyorum yani 27 eylül pazar dersanem var ama bayramın 2. günü yaparsan listeye 1 numara ekle

kudret abin gözlemci raporu gelene kadar süresiz kadro dışı kalmıştır bende bu tura katılan ve bu zorluğu başaran tüm pedalşörlere teşekkür ederim bu bir mücadeledir ve konsantrasyon eksikliği affetmez bizde çok iyi konsantre olduk ve gittik kartepe yi aldık ve geldik görev tamamlanmıştır artık bundan sonra konuşulacaklar çene suyu çorbadan öte gidemez fazla konuşmayalım resimler konuşsun sühacım resimlerimi özelden atarsan memnun olurum msn adresim:maratoncuemre@hotmail.com volkan senlede tanıştığıma çok memnun oldum yolum senin oralara düşerse sanada uğrarım allaha emanet olun

@Aytekin Erzan

şehirlerarasına aç aytekin artı kişişel yorumalarını yap bu bir emirdir yalnız şunu bilmeni isterimki arkada kalan arkadaşlara ayıp oldu onlara karşı ayıbımızı telafi etmeliyiz onun için 27 eylülde çıkamayan arkadaşları zirveye çıkarmak niyetindeyim şimdi başta tempo hızlı başladı ve bir anda serbest oldu arkadakiler unutuldu bundan sonra kartepe trenle olacak artı ve bu gün haydarpaşaya gittim yük vagonu küçük olduğu için en çok 5 veya 6 bisiklet alabiliyorlar senin anlayacağın burdan sıkış tepiş olmadan 6 kişi gideceğiz kontenjan 6 olacak bir de artık önceliği hiç kartepeye gitmemiş arkadaşlara vereceğim kartepeyi görenler kusura bakmasın onları kontenjana almayacağım kusuruma bakmayın ben herkesi ayda bir kez kartepeye çıkaracağım pedal sesine topik açtım izmitli arkadaşlarım için şimdi kendime sıfır puan verdim ben sınıfta kaldım yalnız önemli olan hepimizin kartepeye çıkması idi amma çıkamayan arkadaşlara bir borcum hemde çok borcum var şehirler arasına aç sen yorumunu yap bu bir emiirdir derhal yorumunu yap bakayım :D :D :D :D :D
birde kardeşim bu site göcecek diye korkuyorum yahu

@Ali Emre Akcan

hocam biraz alicenap olmam iyi olur burda yarış yapmıyoruz seni amstrongla yarıştırmayı düşünüyorum ne dersin

şaka valla şaka kızma birader sen çabuk kızıyorum bundan sonra seni acaip kızdıracağım hahahahahahahahahah

@Volkan Akboga

işte alicenap bir pro bisikletçi dostum volkan başımın üstünde yerin var

Geri