Scudo Sports

kartepe -27 eylül -240km -darub-kudu

@cedrick41

dostum
öğlen yattım 5 saat uyumuşum akşam 9 da yattım 1.5 saat sonra kalktım tekrar yattım 01.15 de kalktım uykumu aldım belki bir saat daha uyurum

Scudo
süper uyumuşun kudret abi bazı insan uyuyamaz böyle uykusu bölününce

@kudu

Hocam aklıma gelmişken, yeni tasarlayacak olduğum kapak resmi için herhangi bir öneriniz isteğiniz olursa çekinmeden söyleyin. hemen monte edeyim :D :D

@Cyclopower

dostum
bu yaptığın mükemmel olmuş yapmış olduğun tasarım organizasyonlarda çok işimize yarayacak çok etkili olmuş şimdilik bir isteğim yok gerçi amma olursa sana iletirim sen en iyisini yapabilirsin eminim
tekrar tekrar ellerinden öperim hocam

@cedrick41

şenol dostum
bir fikrim var bana cebini yazarsan seni yarın arayabiliriz ve hatta buluşabiliriz ne dersin hasret gideririz

Kudret Abicim Ve tüm arkadaşlar sizden ne kadar özürdilesem azdır herşeyi hazırlamışım gelmek için saatin 3 olmasını bekliyordum erken yattım ama saati kurmayı unutmuşum :( uyandığımda saat 5 olmuştu yani siz yola çıkmıştınız off çok üzgünüm umarım kusuruma bakmazsınız :( :( :( :(

• Beğen
Tepkiler: cedrick41
Kudret Abicim Ve tüm arkadaşlar sizden ne kadar özürdilesem azdır herşeyi hazırlamışım gelmek için saatin 3 olmasını bekliyordum erken yattım ama saati kurmayı unutmuşum :( uyandığımda saat 5 olmuştu yani siz yola çıkmıştınız off çok üzgünüm umarım kusuruma bakmazsınız :( :( :( :(

keşke otobüs falan bulsaydın izmite gelen efe tur,izmit seyahat gibi firmalar veya gebze ye gelen ordan katılırdın! aradaki zaman kaybını kapatırdın!ordada göremez isen tekrar gebze arabalarıyla devam adapazarına kadar gidiyorlar yolda mutlaka rastlardın!

Arkadaslar siz simdi siz muhtemelen Kartepe zirvesindeyken ben ayaklarimi uzatip yatiyorum. "Oh ne rahattan" ziyade "cok aci" turu tamamlayamamak.

Umarim saga salim gitmissinizdir ve ayni sekilde donersiniz.

Uzuldum fakat en cok da Serdar'i da turdan ettim ya ona uzuldum. Benim yuzumden geri dondu israrlarima ragmen. O olmasa da zor olurmus benim icin dogrusu.

Turun curuk yumurtasi olmak istemezdim fakat herhalde boylesi daha hayirli oldu. Hem beni beklemek zorunda kalmadiniz hem de dustukten sonra devam etmek benim icin iskence gibi olurmus. Donuste oldukca kan doktum, canim yandi.

240 derken ben 40-45 gibi turu bitirdim. Sabah sporu oldu ya da sabahin koru sporu da denebilir. En azindan denedim ama bu ekibe yetismek guc istiyor. Guc toplayip ramazan sonrasi "240" olmayan bir Kartepe turuna yine katilmaya istekli olurum sanirim.

Kendinize iyi bakin,

Ali

Geçmiş olsun umarım durumunuz kötü değildir. Geri dönesinizde denemeniz bile büyük cesaret örneği. Gruptan sabırsızlıkla haberleri bekliyoruz şimdi telefon açayım diyorum ama dar bir yoldalarsa tehlike arzeder.

@Onur Berberci

tesekkurler. hic biseyim yok diyebilirim. yolda capraz duran serrefsiz bir hortum parcasina denk geldim ve kayip dustum. sagdaki bariyerleri tutmustum fakat dizimin ustune dusmekten kurtaramadim kendimi. pansuman fln yaptirdim, sardilar o kadar. sadece biraz uf oldu iste bi iki gune gecer :)

• Beğen
Tepkiler: Onur Berberci
@Ali Kerim Catalkaya

Ali çok geçmiş olsun.
Nerde düştün ve nerden geri döndün? Serdar seni yalnız bırakmamak için seninle geldi sanırsam.

Evvvett. Heyecan dorukta! Turun tamamlanmasına çok az bir zaman kaldı. Herkes merakla turun sonucunu ve detaylarını merak ediyor. Bekliyoruz.. Haydi Arslanlar !! :D :D

• Beğen
Tepkiler: Okan71
Ali yi uğurladıktan yaklaşık 20-25 km sonra tam Hereke ' ye ulaşmak üzereyken arka tekerimden gelen güm sesiyle lastiğim patladı. Patlağa yama yapmak niyetiyle tekeri söktüğümde dış lastikte 4-5 santimlik bir yarık gördüm. Yapacak bişey yoktu. Bana da dönüş yolu görünmüştü. Arkadaşları uğurladıktan sonra elimde bisiklet sabahın 7 sinde E-5 in kenarında , üzerimde tayt , kafamda kask , tekbaşıma öylece kalakaldım. Gelen geçen hayretle uzun uzun bakıyordu. O kılıkla gidip bir otobüse binmeye çekindim. Çok can sıkıcıydı. Sonra evi aradım. Arabayla gelip beni aldılar. Ekibe gelince ; saat 2 gibi Harun la konuştum. Kartepe de otelin oradaydılar. Offroad dan tepeye doğru tırmanmaya hazırlanıyorlardı. Ondan beri konuşmadım. Kıssadan hisse , böyle uzun turlarda iç lastikle beraber katlanabilir bir dış lastik de taşımak gerekiyormuş , küçük bir sırt çantası , yedek kıyafet , en azından bir eşofman altı, pansuman malzemesi felan filan. İnann bana yolun ortasında aciz kalmanın yanında , sırtta taşınan 3-5 kilonun lafı bile olmaz. Ama ne olursa olsun uzun yolun tadı bambaşka. En kısa zamanda tekrarını yapmak lazım. Tabi bu sefer tam techizat olarak...

Ali cim ,
Dert etme sağlığına birşey olmasın yeter. Tam benim önümdeyken düştün. Daha kötüsü olabilirdi. Buna da şükredelim. Kendini sakın üzme , Kartepe kaçmıyor ya , başka zaman tekrar gidilir nasıl olsa.

son haberleri ben veriyim evet 2 gibi otelin oradaydı önden giden grup biz biraz gecikmeli oraya kgittik.Ama otelin adar varabildik ben zirveye çıkmayı göze alamadım ama sonradan bir deniyim dedm kudret abinin dediği yoldan ama uykusuzluk ve halsizlik baş gösterince zorlamaya gerek yok dedim trenle geri döndüm.Korayda duyduğuma göre trenle dönmüş sanırım diğer katılımcılar şu an dönüş yolunda olabilir...

Bostancı Kartepe Arası TCDD Protesto Turu için yaptığım son tasarımıda sizlerle paylaşıyorum. :D Umarım beğenirsiniz.

Geri