Scudo Sports

Kaliperler Jant Tellerine Sürtüyor :/

ya birde yaptırdım ya akordu başka birşeymi var diye delirdim maşanın ayağının yamuk oldugunu bile düşündüm
yarın söküp tekerleği yaptırıyım yoksa elimde tasıyacaktım bütün bisikleti komple

Scudo
ya bısıkletınızı de goturun yada masa ıle beraber goturun yapıcak olan arkadasın ısıde kolaylasır sızın zamanınızda zıyan olmaz

jant mandalına pul ekle ;) ben 5 tane pul ekledim, 1-2 cm kaydırdım. yoksa tekerlek hiç dönmüyor :) 2 pul eklersen halledersin büyük ihtimal. kaliperin olduğu taraftan tak pulları . kaliperi janttan ittirmesi önemli. yoksa sürter.

tamamda o zaman rotorda uzaklaşacak kaliperden sürtme yapacak sürtmemesi içinde kaliperi janta yaklaştırmam gerikecek :( yine sürtme olucak

• Beğen
Tepkiler: kuduzk9
Disk frenin en kötü dezavantajı.

jant ortalaması bozuk dostum baştan ortalanması lazım jantı kullanılan bisiklete göre ayarlarsa çok dahada iyi olur

• Beğen
Tepkiler: GokmenOzyurt
Bisikleti götürmene gerek yok, sadece jantı götürmen yeterli. Akort işinden "biraz" anlayan bir bisikletçi bunu halleder.
Sakın pul vs koyma; maşanın bacaklarını kastırıp daha büyük sorunlar yaratırsın.

• Beğen
@GokmenOzyurt

Arkadaşım sende benim gibi Salcano Ng 303 Srd almışsın sanırım. Ve benim yaşadığım sorunu sende yaşamışsın, bu sorunu salcanoya telefonla defalarca bildiridim, salcano yetkilileri servisime götür diyor, servisi de anlamıyor ki !!!
Sonra insan başlıyor kendi araştırmaya, ben nu sorunumu sürten jant telini içerden alarak hallettim.
Siz sorun çözüldü demişsiniz, siz nasıl çözdünüz?

• Beğen
@ErdincAydin78

istanbul bakırköydeki metin bisiklete götürdüm 3 dk da işi bitti:/
ama ne yaptığını göremedim denge sorunu vardı dedi

• Beğen
Tepkiler: ErdincAydin78
Geri