Scudo Sports

İzmir

Scudo
@Buğra Celayir

Merhaba Buğra Turlarımız Yaz kış aralıksız olarak (Hava şartları Dışında) Daimi olarak devam etmektedir. Yaklaşık 1.5 yıldır durmaksızın aralıksız olarak yaz kış haftada 4 tur gerçekleştirmekteyiz. Bu arada şimdilik bisikletinin aliminyum olması kasksız gezmenden daha önemli değil ;) şimdilik idareten de olsa ucuzundan buda en fazla 20,30 bilemedin enfazla 40 tl dir. 15 tl ye de eldiven tamamdir. Öncelikle güvenlik ilkemiz vardır, bu seninde bisikleti daha sağlıklı sürmen için gerekli ;) . Geldiğin zaman tabiki bunları daha detaylı olarak konuşma fırsatımız olur. K.i.B.

Anlıyorum ve ilginiz için çok teşekkür ediyorum :) O halde ekipmanım hazır olduğunda aranızdayım. Özel mesajla da bildiririm. Keyifli sürürşler.... :)

• Beğen
Tepkiler: Asmirk
@ilkerikier

İlker selam,
Kusura bakma mesajını şu an okudum dolayısıyla geç kaldım.
Eğer istersen yarın akşam 19.00 da binebiliriz.

Selamlar,

Bende karşıyakadayım aranıza kabul ederseniz katilabilirim 30 35km arası hızla 1 saat dayanabilirim diye düşünüyorum sizin belirlediğiniz bir hız varmı

Çok geçmiş olsun, elden birşey gelmemesi çok sinir bozucu bu gibi adamlara hiç bir şey yapamıyoruz malesef. :(

Tekrar geçmiş olsun dilerim acil şifalar.

Korhan Bey Çok geçmiş olsun valla .Bu İNSAN dan da ne kadar çok var etrafta. Acil Sifalar Dileriz yapabileceğimiz bir şey varsa bildimeniz bizi mutlu eder.

Ege Pedal Ailesi

• Beğen
Tepkiler: Korhan Nas
Selam,
Bisikleti aldık çıktık yola, hadi dedik denize gidelim, hadi mangal yapmaya gidelim, yiyelim içelim eğlenim tamam hoşta nereye kadar ? Sürdüğümüz bu özgürlük rüzgarının yiyip içmekten daha bir büyük anlamı olduğunu düşünen bizler, "Karşı Bisiklet"i doğurduk (2008'de); Allianoi'ye pedalladık "tarih sular altında kalmasın!" dedik, Çanakkale'den İzmir'e doğru pedalladık "Termik santrale ve küresel ısınmaya karşıyız!" dedik, 1 eylül barış gününde "savaşa karşı bisiklet" dedik, hem pedalladık hem şarkı söyledik, bağırdıkda bağırdık düzeni bu hale getirenlere. Bugünde bağırmaya devam ediyoruz. Sırada, dereleri kurutmak isteyenlere ve nükleer santral yapıp hayatımızı zehretmek isteyen insanlara karşı pedallamak var.
13 eylül günü, Ankara'dan Sinop'a pedallayacağız, bugünlerde (5 ağustos ) programı netleştirmekle meşgulüz, sende bize yardımcı olursan çok purofütörör olur ha. Kabaca program şöyle, Karabük üstünden Kastamonu'ya geçeceğiz, yol üstündeki HES'lere uğranacak, son olarak Sinop'ta bitireceğiz turu. Katılmak istersen karsibisiklet@googlegroups.com mail atman yada bu numaradan 05547350672 (benim numaram) iletişime geçebilirsin. internet adresimizi : (link)
hayde pedalla hayde nani nani oooy oy hayde nani oy oy oooooy ...

http://sphotos.ak.fbcdn.net/hphotos-ak-ash1/hs533.ash1/31262_391990223617_631028617_3926552_4548523_n.jpg

http://sphotos.ak.fbcdn.net/hphotos-ak-snc1/hs199.snc1/6760_105508538617_631028617_2079871_4911223_n.jpg

http://sphotos.ak.fbcdn.net/hphotos-ak-snc3/hs604.snc3/31804_400883213617_631028617_4114866_96434_n.jpg

Valla süper olurdu. 1975 Sinop, Ayancık doğumluyum. 1976 yılında İzmir'e gelmişiz. Bir daha da oralar gitmek nasip olmadı. Yıllık izinlerimi kullandığım için imkansız gözüküyor. Başarılar diliyorum....

ilgin için teşekkürler, genede çalışmalara katılabilirsin. bilmiyorum ukalalık mı yapıyorum ama izmir'de bisikleti sadece bisiklet olduğu için sürenler var, bizler ise bunu bir iletişim aracı olarak kullanıyoruz, haykırmak istediğimiz şeyleri iki pedal iki teker haykırıyoruz, bisikleti "her şey" olarak görüyoruz, perşembe yada salı yada sadece haftasonu değil ulaşım aracı olarak kullanmak daha bir samimi geliyor bizlere... pedalla gel tanışalım hele.

Çalışmalarınız çok güzel, takdir ediyorum. Benim bisiklete binme amacım, sporun birleştirici, kaynaştırıcı taraflarının yanında sağlıklı, zinde ve kaliteli bir yaşama yaptığı olağanüstü katkı.

@Agamemnon

bence türkçeyi öğrenmiştir bu adam hemde güzel konuşuyordur umuyorum bu tespitten sonra !!! bu tespiti yapan filoloji profesörü olabilir

Geri