Scudo Sports

İzmir

bncede insn bakımndan baya bi sorun yaşıyorum o yüzden ilk defa yarn sbh gibicem baya erkenden... GELMEK İSTEYENLERİ BEKLERİM. birde sabh için yanıma ekstra birşeyler almam gerekli mi ?

Scudo
Sadece su alsanız yeter :) Ben elime geçecek her fırsatta o yoldan bisikletimi sürme taraftarıyım arkadaşın dediği gibi.

Bakın ne oldu? Bu metro davasına daha çalışmalar bitmeden normal trenler metro hattından işlemeye başladı. Hemzemin geçitlerde kapanmamıştı başta. Sonra o hemzemin geçitlerin birinde bir insan öldü. Sonra geçitler kapandı, açık olan yerlerde ise insanlar artık dikkatli geçiyor.

Sonuç....

Bu millet, karşıyakalısıda olsa başka bir semtliside, şehirliside.... Başına birşey gelmeden anlayamıyor yapmaması gereken şeyi. Bu aynı şey gibi... 2 yaşında bir çocuğun sobaya elini değdirdikten sonra birdaha değdirmemesini öğrenmesi gibi. Şartlı refleks örneği. Sanırım o yolda birinin başına birşey gelmeden ve bizden birinin başı yanmadan bu insanlar akıllanmayacak.

Asfalttan gitme taraftarı da değilim mecbur kalmadıkça. Çünkü yol kenarındaki park halindaki arabalar sizin bisikletinizde spot dahi olsa sağlarına sollarına bakmadan yola çıkıyorlar ya da aniden kapı açıyorlar. Bir kaza anında sürücü '' bisiklet yolun varken bu yolda işin ne '' dediğinde bizim pek söyleyebileceğimiz birşey olamaz sanırım. Hem bisiklet yolu dururken asfalttan gittiğimizde, şu an laf söylediğim bisikleti yolu istilacılarından ne farkımız kalıyor ki?

Tek mantıklı çözümde cevap yazmış bir arkadaşımın dediği gibi mavişehir bisiklet yolunun devamı olan siyah renkli kısımda bisiklet sürmek. Ama aslında bu bir çözüm değil durumu kabullenme örneğidir, bunuda unutmamak lazım. Yarın bugün oralarda güzel ışıklandırıldığında ki düzenlemeler yapılıyor şu ara, aynı konuyu orası içinde tartışıyor olucaz emin olun.

Tüm bisiklet severlere saygılar, iyi akşamlar....

Merhabalar
Mavişehirde oturuyorum, bugün bisiklet aldım :) üniversitedeyken lisanlı dağcıydım fakat iş hayatına atılınca vakit kalmadı... Buluşma yerlerinizi bildirirseniz katılabilirim...

@Ali Gelir

Ben üsütüme alınmıyorum. Karşıyaka fanatikliği ve başka birşey de yapmıyorum. Neyse herkese iyi sürüşler....

@Fırat DELAN

bu akşam saat 8'de karşıyaka iskele önünde olursanız ege pedal gurubu ile tanışırsınız !

Kaç gibi bitmiş oluyor acaba perşembe turları? Dönüş yolculuğuna kaçta çıkmış oluyorsunuz?

Merhabalar. Ben Özgür. 12 senelik Karşıyaka flörtünü yakın zamanda işime ve aileme yakın olan Bornova'ya taşınarak sonlandırdık. Evliyim. İki oğlum var. Ege Üniversitesinde çalışıyorum. Yol bisikletine biniyorum. Yollarda görüşmek ümidiyle.

Bu akşam arkadaşla sert antreman yapacaz.Ramazan'da fırsatımız olmaz sert antreman yapmaya.Bir sonraki tura inşallah.

@Sertaç EKİCİ

Vayy sert antremanlar falan bizde sınavlarla cebelleşsek millet sert antreman yapıyor.Epeydir iyi bir iniş yapmadım teknik falan kalmayacak bu gidişle en yakın zamana inşallah iniş çalışalım.Biraz kafa göz yaralım.:D

• Beğen
Tepkiler: yaminkutlu
Bu akşam olamadım hatta sanırım demin sizleri gördümde koçtaşın orda ama perşembe akşamı büyük ihtimal olacağım

bende katılmaya başlicam perşembe turlarına en kısa zamanda beraber gidip gelcek ne kadar çok arkadaşımız olursa okadar iyi olur...

Sen sınavları ver iniş yaparız ya.Antreman yapalım dedin de yapmadık mı?Ramazanda iftardan sonra buluşuruz artık.

Bornova - Manisa araı yol çalışması var ve sürecek de bi müüdet daha artı o yolda eğim açıları hatalı o yüzden her an birinin üzerinize çıkma riski var...Bilhassa yağmurlu havalarada, arabayla bile menemen üzerinden gidiyorum...

yarın akşam tura katıla gibi bir planım var ama tempo konusnda tereddütteym hız konusnda çok idaalı olduğum söylenemez o yzden tempunuz nedir öğrene bilir miyim ?

bir de eldivenle pek aram yok gvnlk olark kaskm fln var tura katılabilmem için illa eldivenm olması mı gerekli ? =)

Nasip olursa bir kaç ay sonra bende turlarda olacağım. görüşmek dileğiyle

iyi pedallar

@Özgür Budak

Sabah bornovadan idman yapılabilicek ve dönüşünde işe gitme durumu oldugundan güzergah bu şekilde...Bizim için performans açısındanda yeterli derecede eğimin olması...Erken saatte olması sıcaklara kalmayıp ve trafiğe yakalanmamak...;)

Sizin için durum farklılaşıyor sonuçta biz bekarız....:bilmiom:

@Fırat DELAN

Yol çalışması belli bir yerlerde bulunuyor.Erken saatte gittiğimiz için sorun teşkil etmiyor bu durum....dönüş yolunda ise en az aramızda 100 metreden fazla mesafeyle iniyoruz.....yağmurlu havalarda zaten o yol tavsıye edilmez....

İşyerim Manisa'da olduğu ve son on senedir aralıksız sabah ve akşamları o yolu kullandığım ve neresinde ne çukur var ne problem var çok iyi bildiğim için uyarayım dedim, gerisi o yolu kullanacak arkadaşların sorumluluğunda...

Geri