Scudo Sports

İzmir

Scudo
@Hasan ERKAN

Kimse doyamadı fransa turuna ama bu hafta İspanya turu olucaktı.;)Sabah uykusuna gelincede eger idman diyorsan sıcaga kalmadan bitirmek gerekiyor o yuzden erken saatte çıkıyoruz.İkinci nedenide aramızdan biri Manisada bianchi de çalışıyor sabuncubelınden dewam ettıgı ıcın fabrıkaya erken gitmek durumunda oluyoruz.

Eger uykuna kıyarsan bekleriz;)

• Beğen
Tepkiler: Hasan ERKAN
@Buğra Celayir

Merhaba Buğra Salı ve Perşembe akşamları senide bekleriz Saat 20:00 de Karşıyaka vapur iskelesinde toplanıyoruz Ege Pedal Ailesi olarak. :)

vay Ali Abicim benim ne çabuk gittin de geldin ayakalarınıza sağlık Hava alanında raslamıştım sana bahsetmiştin tamamlamışsınız hayırlı olsun en kısa zamanda resimlerinde bekleriz artık :)

Abi yükleme günlerce sürmesin???:rolleyes:

Henüz kask alma girişiminde bulunamadım siz beni almazsınız aranıza haklısınızda :) Ama şu sıra demirden alüminyuma doğru atak yaptım. Ya bu aralar bir kask alıp direkt aranıza katılacağım ya da en geç 1 aya alüminyumumla aranıza katılacağım. Görüşmek dileğiyle :) Bu arada turlar yaz kış sabit mi?

bence onların çoğu oranın bisiklet yolu olduğunun farkında bile değil bunun çözümü uyarı tabelalarının arttırılması

Çoğu farkında bunun çünkü çoğunun yanından geçerken burası bisiklet yolu biraz kenara çekilin diyor içlerinden 2 si 3 ü.

Üstgeçite çıkmak yerine anayoldan geçip ölmeyi tercih edenlerle dolu bir ülkede yaşıyoruz. İnsanların hep yapmaması gereken şeyleri yaptığı bir ülkede. O insanları gütmedikçe o yoldan yürümeye devam edecekler bildikleri halde. Eskiden güvenlik görevlileri vardı bi nebze daha iyiydi şimdi ise rezillik.

Ben bu şikayetimi nereye bildirebilirim acaba? Gerçi büyük ihtimalle belediyeyedir ama aman onlarla muhattab olacağıma sasalıdaki hayvanat bahçesine gidip hayvanlarla konuşurum daha iyi. Hiç değilse onlara söylenenleri anlıyormuş gibi insanın gözlerinin içine bakıyorlar birşeyler derken.

Bu konuda çok doluyum ve bir an önce bir çözüme kavuşmasını istiyorum ama istemekle olmuyor tabi birşeyler yapmak lazım.

selam millet bayağıdır tur organıze edemıyoruz bugun tura cıkalım mı ne dersınız???

@styli

Selamlar.Aranıza yeni katıldım.Yol/Yarış bisikleti kullanıyorum.Her akşam Buca-Karşıyaka ,Buca-Bornova vs yol alıyorum.Bucadan düzenlediğiniz turlara katılmak isterim.

her zmn bekleriz. burada genelde çok uzun turlar yapmıyoruz.. Buca-kaynaklar buca-belenbaşı oluyor o da takriben 20-25 km arası oluyor. Salı ve cuma akşamları çıkıyoruz ama bu aralar tatilde dolayı zayıfladı turlar...

Buca-Kaynaklar turu yapabiliriz isterseniz. Ama bizim hem mtb var hemde kondisyonlarımız zayıf yani çok hızlı gidemiyoruz :D ama biz gidicez 2 kişi katılmak istersen bekleriz :D

ozaman bi tanışma-ısınma yapmış oluruz.benim de bazı ekipmanlarım tam değil henüz :D buluşma yeri ve saati nasıl?

bucakoop.a doğru gelince tınaztepeyi geçtikten sonra anayoldan bucakoop dönüşü gelio orada kız yurdu var orada buluşabilirz.. saat 19:00'da yurdun orada nasıl uygun musunuz.?

Mrb Bendede Yol Var MÜsaİt Olunca Beraber Turlamak İsterİm !bozyaka Çankaya HergÜn İŞe Bİsİkletle Gİdİp Gelİyorum ! İletİŞİm :5315565434

eğer size de uyarsa 19:30 yapalım saati.akıncılar tarafında oturuyorum.hazırlanma beslenme ve oraya gelme süresi bakımından yetişemeyebirlm. nasıl olur ?

Geri