Scudo Sports

İzmir

kayhan güzel bir tanıtım olmuş:) ben sinop'a pedal basan grupta olacağım çok büyük bir aksilik çıkmazsa. güzel, etkili bir etkinlik olacağını düşünüyoruz. sizi de bekleriz...

Scudo
ooo styli sen buralardamıydın yaa :)
yarın tirede yamac paraşütü şenliği var toplam yol gidiş sadece 80 km geliştede tren yada otostop olabilir :) hangisi denk gelirse
kimler gelmek istiyor

akşam grubuna katılan abilerim şu lise kayıt işlerini bir bitireyim söz bu sefer gelcem bana biraz yardımcı olursunuz artık tanışma falan:):D:D:)

Max Müller, 1800'lü yıllarda yaşamış bir dilbilimci.

Bu forumdan bir iki kişi daha var benim bildiğim. Bu forumdan olmayan bir iki kişi daha biliyorum.

Bildiğimiz herkese ulaşalım ve toplanalım, beraber pedallayalım isterim ben. Bilmem size de uyar mı?

Perşembe akşamı buluşmalara katılamıyorum. Hem gece sürüş güvenliğimi sağlayacak gereçlerim yok, hem de güzergâh belli olmadığı için Güzelbahçe'ye dönüş konusunda kendime güvenemiyorum. :) Henüz yeni bir bisikletli sayılırım.

Bence de en ideal yer Sasalı piknik alanı ancak Bornovadan oraya gün aşırı gitmek aylık yakıt masrafını arttırıyor. Yine de çaresiz gidilecek galiba. 12 sene motosiklet kullandım. Arabaların arasında aynı korkuyu yaşayarak bisiklete binmek istemiyorum işin aslı.

Bende iki tane 4 yaş altı çocuk olduğu için öyle sabaha karşı falan çıkamam. Küçük çoucukla uyku kıymetli birşey :)

• Beğen
Tepkiler: Ferhat Şener
Selam arkadaşlar,
dün çeşmede specialized yol bisikletiyle bir arkadaş gördüm. çeşme ılıcası arasındaki yoldaydı. kendime haftasonları çeşmede antreman arkadaşı arıyorum ben de. eğer uyarsa antreman yapabiliriz.

genelde perşembe turlarına katlıyorum ve narlıdereye kadar dönüyorum. bilginiz olsun

Uzaklaştıramazsınız. Üzgünüm ama bence gerçek bu. Tavsiyem insanların olmadığı mavişehirden sonraki bölümde sürmeniz. Diğer yerlerde ise çok dikkatli gitmeniz.

• Beğen
Tepkiler: Cem Unden
@Buğra Celayir

Haklısın ama hocam niye asfalt yolda sürmüyorsun ? Kime ne anlatacaksın bu ülkede;birde Karşıyaka gibi medeni olduğunu iddia eden ukalaların olduğu bir yerde .Sasalı mevkii güzel bu işler için . Tavsiye ederim .

Burada yapılması gereken bence bisikletin ile bol bol mümkün olan her fırsatta bu yola çıkıp bisiklet sürmektir. Burada bisiklet yoğunlaşması artarsa insanlar zaten otomatik olarak burada yürümemeyi tercih edeceklerdir.

BUĞRA CELAYİR'in dediği gibi "bisiklet yolunda elini kolunu sallaya sallaya gezen insan benzeri nesneleri bu yoldan nasıl uzaklaştırabiliriz", "Ben bu gidişle kendimi kaybedip özellikle gidip en krosuna bile bile çarpıcam sanırım. Resmen küfüre alıştırdı beni bu sahil yolu!"

ve ALİ GELİR'İN kullandığı ifade gibi "Karşıyaka gibi medeni olduğunu iddia eden ukalaların olduğu bir yerde"

ifadeler spor yapan, bisiklete gönül vermiş kişilere ve kimseye yakışmaz. Ben de Karşıyaka'da yaşıyorum 35 senedir. Nasıl olacak şimdi? Siz bana da hakeret etmiş oluyorsunuz yazdığınız yazı ile. Orada yürüyen insanlar bütün bir Karşıyaka'yı ve İzmir'i temsil edemez.
Saygılar

@sadık öztürk

yok abi okadar değil :) :) ben pedal basarım ben senin kine basayım yorulduğunda haber verirsin:D :D

@Agamemnon

Niye üstüne alınıyorsun ki . Gerçekler acıdır ama Karşıyaka medeni olduğunu iddia edip , medeniyetsiz birçok insanın dolu olduğu bir yer . Sokaklar köpek pisliğinden geçilmiyor, insanların başkalarının hakkına saygısı yok , paralı züppelerin çok olduğu biryer . Ne yazık ki böyle . Sana niye laf söyleyeyim ki ,seni tanımıyorum bile ,ben gördüklerimi söylüyorum .Karşıyaka fanatiği olmanın ,35 1/2 luk yapmanın anlamı yok .

Bende aynı sorunları yaşadım oralarda .Hatta birkaç tanesiyle de kavga ettim , Mavişehir civarında üstüme yağlı su attılar. Bisiklet sporunu insanların az olduğu yerlerde yap ,yoksa başın çok ağrır. Emin ol köpekler , insanlardan daha az zarar verir sana

@bisikletcanavari

dağ bisikletimi de getirebilirim. ben de alaçatıya yakın oturuyorum. önceden planlarsak patikalarda da turlayabiliriz.

Geri