Scudo Sports

İzmir

takımdaki arkadaşlardan ismini hatırladığım haşim vardı diğerlerinin ismini hatırlayamadım:(

Scudo
Haşim Köksal
Mustafa Güler
İbrahim Kocabıyık(Soyadından emin değilim)

"ultegrax" isimli üyeye sorunuz .Fatih'te bir ara o takımdaydı.

Kendi fikrime göre ,İzmir'de en iyi antreman Sasalı Piknik alanında yapılır . Güzergah 4,5km falan ; ben 10-12 tur atıp antremanı bitiriyorum orda . Araç yok ; haftasonu sabah araç sayısı saatte 1-2 taneyi geçmez. Haftaiçi hiç olmaz . Yaz akşamları sineklere yakalanmazsanız ,güzel bir kriteryum antremanı yaparsınız.

Bence bu alan İzmir'de bisiklet yarışları için kullanılabilir. Belediye ile konuşup bu alanının haftasonu tahsis edilmesi istenebilir. Tabii organizasyon işi bunlar .Para falan istemezlerse sorun yok .

• Beğen
Tepkiler: Hasan Oğuz
Değerli dostlar,
Eylül ayında virginia'da katılacağım iki haftalık çadır kamplı (malzemeleri araç taşıyacak)tur için antrenman yapmam lazım.
Yaklaşık 8 aydır (2009 GPA turundan beri) neredeyse sürmedim diyebilirim.Ama bu tura gittiğimde de bacaklarımın dönmesi lazım çünkü adamlar çok iyi gidiyor.

Bu yüzden bu akşam üstü 18.00 gibi bir doğal yaşam parkı turu ve yarın da menemen yada kuşcenneti turu yapmayı düşünüyorum.Devamında da imkanlar elverdiğince her sabah 06.30-08.00 arası antrenmanlara devam etmek niyetindeyim.

Bu antrenmanlarda yol bisikleti kullanacağım. İlk günler tempo oldukca düşük olabilir çünkü dediğim gibi yaklaşık 8 aydır sürmedim.
Eğer birlikte antrenman yapmak isteyen dostlar olursa keyifli olacağını düşünüyorum.

Selamlar,
Mustafa Dinç

18 Temmuz 2010 Tarihinde İzmİr Konaktan BaŞlayan Turumuz 28 Temmuz 2010 Tarihinde Adanada Noktalandi. Geniz Tur Resimleri Ve Anilarimizi Burada Yakinda PaylaŞmayi Planliyoruz. Sevgİlrle. Aly Gunes & Ffunda Akbulut

• Beğen
Tepkiler: Nail USANMAZ
Sİze EŞlİk Etmek İsterİm EĞer Bİ Manİm Olmazsa İletİŞİme GeÇelİm

@ilkerikier

Sevgili İlker,
Akşamlarıda olabilir ancak ben 18.00 gibi işten çıkıyorum ve ancak 19.00 da bisiklet üzerinde olabilirim ve günlerde kısalıyor dolayısıyla ancak 1.5 saatlik bir antrenman sözkonusu sana uyarsa memnuniyetle.

Selamlar,

@spokesman

ekledim teşekkürler bu gun 17 de konakta critical mass da olacağım
görüşmek dileğiyle cep 5315565434

bende hem mtb hem de yol var. ikisinide çok kullanıyorum,ev özkanlarda.
her gün servis olduğu halde hacılarkırındaki işe bisiklet ile gidip geliyorum.eğer Ankara caddesini kullanacaksanız ve yolunuz batıçim çimento fabrikasının önünden geçecekse naçizane bir uyarı yapmak istiyorum.
batıçimden burnunu yola hiç bakmadan çıkaran tırlara çok dikkat ediniz. adamlar sürekli batıçimden çıkıyor ve kural dinlemiyorlar,tecrübe yaşamış biri olarak, lütfen önerimi dikkate alınız.
ayrıca bornovada bisiklet ile antraman yapmak hemen hemen imkansız, yapsanız bile mutlaka sizlerde bilirsiniz ki,ya taciz eden yada laf atan biri mutlaka olur. saygılar.

Eger yol bisikleti ile antreman yapmak isterseni Salı ve Perşembe Gunu sabah 5:45'te Özkanlar tansaşın önünden Manisa Sabuncubeline kadar gidiyoruz.

Bende de mtb var ama tırmanış ve dayanıklılık açısından iyi performans sağlıyor...Çok fazla zaten zorlamadan birbirimizi turu tamamlayıp dönüyoruz.Malum işe gidiyoruz sonra;)
Katılmak isterseniz bekleriz turumuza;)....

Bu arada biz Bornova'yı alıştırdık kimse taciz ve laf atmadan turumuzu tamamlıyorus;)

• Beğen
Tepkiler: Cem Unden
Selamlar arkadaşlar ben Buğra :) Karşıyakada ikamet etmekteyim bisikletim ne kadar demirde olsa günde 20 25 km yapmaktayım. Yollarda denk gelmek dileğiyle :)

• Beğen
Tepkiler: Asmirk
kırmızı beyaz sedona 711 marka model bisikleti calınan umarım olmamıştır varsa gördüm foruma yazsın yardımcı olmak isterim

Gördüğünüz bisikletin çalıntı olduğunu nereden biliyorsunuz, bunu kanıtlayabilir misiniz, kanıtlayabilirseniz eğer, bunu foruma yazana kadar neden polise gitmiyorsunuz?

Arkadaşlar Mavişehir sahilindeki bisiklet yolu, hatta karşıyaka iskeleye kadar devam eden bisiklet yolunda elini kolunu sallaya sallaya gezen insan benzeri nesneleri bu yoldan nasıl uzaklaştırabiliriz. Bir fikri olan var mı? :boese157:

Hatta hatta bu aklı yetmezler artık o yolu işgal etmeklede kalmıyor Mavişehir'deki yola ek yapılan karanlık yolda bile yürüyorlar. Yahu pis insanlar mis gibi deniz kenarı var orda aydınlık ne diye karanlık bisiklet yolundan yürürsün.

Ben bu gidişle kendimi kaybedip özellikle gidip en krosuna bile bile çarpıcam sanırım. Resmen küfüre alıştırdı beni bu sahil yolu! Gelin bi çözüm bulmaya çalışalım şu konuya....

Geri