fthugr23
Aktif Üye
- Tepki
- 116
- İsim
- Fatih Uğur
- Bisiklet
- Salcano
Merhaba. Bence 28" şehir bisikleti alsanız daha kullanışlı olur. Bunun gibi:merhaba arkadaşlar. kendime bir bisiklet almak istiyorum. carraro active 282 düşünüyordum fakat stoklarda kalmamış onun yerine carraro speed 262 düşünüyorum. başlangıç seviyesindeyim bu alacağım bisiklet ile sürmeyi öğreneceğim. baska marka model tavsiyeniz var mıdır?
Eğer 1500-1700 civarını zorlayabilirseniz şehir bisikletini tercih edin bence. Yaklaşık 1 sene İzmir'de dağ bisikleti sürdüm ben de, kesinlikle önermem@portakallimon
tavsiyeniz için teşekkür ederim. bütçe olarak 1200ü geçmek istemedim
Teşekkür ederim, çay/kahve/yeşil çay içmeye beklerim.
Benden başka yeşil çay veren bisikletçi dükkanı var mı bilmiyorum. Bu konuda çok rekabetçiyim :-D@Çağdaş Lale Hayırlı olsun. Alternatifler artsın, rekabet çoğalsın.
Bende Karşıyaka'da bir bisikletçi dükkanı açtım, çay içmeye beklerim.
239128 dosyayı görüntüle
239141 dosyayı görüntüle
Teşekkür ederim Süleyman bey, bekliyorum.
İşletmemde tur yayını mevcuttur, hemde türkçe , link bulamayanları beklerim
Kitaplar çok güzel görünüyor. Kitap eşliğinde bakıma gelmek güzel olabilir. Hayırlı kazançlarınız olsun. İlk fırsatta görüşmek üzere
239173 dosyayı görüntüle
Oğulcan yanında bir kitap getirirsen buradaki istediğin bir kitapla değiştirebilirsin veya okumak için ödünç alabilirsin.Kitaplar çok güzel görünüyor. Kitap eşliğinde bakıma gelmek güzel olabilir. Hayırlı kazançlarınız olsun. İlk fırsatta görüşmek üzere
hayırlı olsunBende Karşıyaka'da bir bisikletçi dükkanı açtım, çay içmeye beklerim.
239128 dosyayı görüntüle
239141 dosyayı görüntüle