Scudo Sports

İzmir

Scudo
Merhabalar, İzmir'deki arkadaşlar duymuştur ama duymayanlar olabilir diye yazmak istedim. VeloKarma olarak yol bisikleti kullanan arkadaşları grubumuza ve sürüşlerimize beklerim. Aşağıya gerekli bağlantıları ekliyorum, dileyen tüm arkadaşlar aramıza katılabilir.

Site: (link)
İnstagram: (link)
WhatsApp: (link)
Strava Kulübü: (link)

Son düzenleme:
merhaba arkadaşlar. kendime bir bisiklet almak istiyorum. carraro active 282 düşünüyordum fakat stoklarda kalmamış onun yerine carraro speed 262 düşünüyorum. başlangıç seviyesindeyim bu alacağım bisiklet ile sürmeyi öğreneceğim. baska marka model tavsiyeniz var mıdır?

• Beğen
Tepkiler: Cemal Ç.
merhaba arkadaşlar. kendime bir bisiklet almak istiyorum. carraro active 282 düşünüyordum fakat stoklarda kalmamış onun yerine carraro speed 262 düşünüyorum. başlangıç seviyesindeyim bu alacağım bisiklet ile sürmeyi öğreneceğim. baska marka model tavsiyeniz var mıdır?
Merhaba. Bence 28" şehir bisikleti alsanız daha kullanışlı olur. Bunun gibi:
(link)

Bütçeniz ne kadar?

• Beğen
Tepkiler: Cemal Ç.
Hayırlı uğurlu olsun.Allah hayırlı bol kazanç versin.
Ben de bisikletimin bakımı için ilk fırsatta size gelmek isterim.Bir yeşil çayınızı da içerim.:harika:
Teşekkür ederim Süleyman bey, bekliyorum.
İşletmemde tur yayını mevcuttur, hemde türkçe , link bulamayanları beklerim :)

20200830_174627.jpg

merhaba herkese iyi sürüşler dilerim.
sabahları işe giderken 1 saat erken evden çıkıyorum ve aşağıda koyacağım haritada çeşitli bölümlerde sürüş yapıyorum.
bu lokasyon da önerebileceğiniz 45-60 dk rotalar olur mu.
Bisikletim yol bisikleti.
şimdiden teşekkür ederim.
1598949922394.png
kendimce bu şekilde takılıyorum.
1598949990304.png

Geri