Çağdaş Lale
Üye
- Tepki
- 171
Evet Hakan Tamir&Bakım@Çağdaş Lale Sadece tamir bakım galiba, ürün satışı yok sanırım?
Evet Hakan Tamir&Bakım@Çağdaş Lale Sadece tamir bakım galiba, ürün satışı yok sanırım?
günaydın kazasız pedallamalar dilerim.merhaba herkese iyi sürüşler dilerim.
sabahları işe giderken 1 saat erken evden çıkıyorum ve aşağıda koyacağım haritada çeşitli bölümlerde sürüş yapıyorum.
bu lokasyon da önerebileceğiniz 45-60 dk rotalar olur mu.
Bisikletim yol bisikleti.
şimdiden teşekkür ederim.
239276 dosyayı görüntüle
kendimce bu şekilde takılıyorum.
239277 dosyayı görüntüle
bende tur amaçlı değil iş-ev arası kullanıyorum.Ufak ufak size mesafeyi artırın ilk gittiniz noktaya 2 3 kez varınca daha ilerisine gidin böyle böyle mesafe gözünüzü korkutmadan artırmış olacaksınız.mesafeyi arttırmak için erken kalkıyorum ki rahat rahat bineyim aslında sabah erken saatte sürmek çok güzel kimseler yok trafik yok sokakta köpekler bile uyuyor@erman35 Teşekkür ederim. Bisikletimi alalı bir ayı geçti. Ben de neredeyse her akşam bisiklet kullanıyorum. Uzun turlar için kondisyon çalışması desem daha doğru olacak. Sizin verilere bakınca tur için erken olduğunu bir kez daha farkettim.![]()
Hayırlı olsun hocam bol kazançlar bakım için yanınıza uğrayacağım görüşmek dileğiyleBende Karşıyaka'da bir bisikletçi dükkanı açtım, çay içmeye beklerim.
239128 dosyayı görüntüle
239141 dosyayı görüntüle
Teşekkür ederim Serkan, her zaman beklerim.Hayırlı olsun hocam bol kazançlar bakım için yanınıza uğrayacağım görüşmek dileğiyle![]()
Ayn Rand okumaya gelirimTeşekkür ederim Süleyman bey, bekliyorum.
İşletmemde tur yayını mevcuttur, hemde türkçe , link bulamayanları beklerim
239173 dosyayı görüntüle