Scudo Sports

İzmir

Scudo
merhaba herkese iyi sürüşler dilerim.
sabahları işe giderken 1 saat erken evden çıkıyorum ve aşağıda koyacağım haritada çeşitli bölümlerde sürüş yapıyorum.
bu lokasyon da önerebileceğiniz 45-60 dk rotalar olur mu.
Bisikletim yol bisikleti.
şimdiden teşekkür ederim.
239276 dosyayı görüntüle
kendimce bu şekilde takılıyorum.
239277 dosyayı görüntüle
günaydın kazasız pedallamalar dilerim.
bugüne rotamı bir tık daha uzattım hem kendimi deneyim süreye yetecek mi bakmak istedim.
sorunsuz iş yerime gelebildim.
1599113274113.png

Günaydın.
Rotanızın uzunluğu kaç km? Ve kaç dakikada bu alıyorsunuz bu yolu?

@erman35 Teşekkür ederim. Bisikletimi alalı bir ayı geçti. Ben de neredeyse her akşam bisiklet kullanıyorum. Uzun turlar için kondisyon çalışması desem daha doğru olacak. Sizin verilere bakınca tur için erken olduğunu bir kez daha farkettim. :)

@erman35 Teşekkür ederim. Bisikletimi alalı bir ayı geçti. Ben de neredeyse her akşam bisiklet kullanıyorum. Uzun turlar için kondisyon çalışması desem daha doğru olacak. Sizin verilere bakınca tur için erken olduğunu bir kez daha farkettim. :)
bende tur amaçlı değil iş-ev arası kullanıyorum.Ufak ufak size mesafeyi artırın ilk gittiniz noktaya 2 3 kez varınca daha ilerisine gidin böyle böyle mesafe gözünüzü korkutmadan artırmış olacaksınız.mesafeyi arttırmak için erken kalkıyorum ki rahat rahat bineyim aslında sabah erken saatte sürmek çok güzel kimseler yok trafik yok sokakta köpekler bile uyuyor :)

@erman35 Katılıyorum. Mesafeyi arttırmaya çalışıyorum. Öyle ki 500 mt bile olsa önceki günden fazla kullanmaya çalışıyorum. :)

• Beğen
Tepkiler: erman35
İyi geceler, Çocukluktan sonra Mosso Cavalier 700 Claris alarak aranıza katıldım, Yaş 23, Ulukentte yaşıyorum. Evden çalışınca insan sosyalleşmeye ve spora uzak kalıyor, o yüzden bi anlık hevesle başladık bakalım :) Bugün biraz test sürüşü yaptım, kan ter içinde kaldım. Biraz kondisyon kazandıktan sonra bol bol Bostanlı - Sasalı - Seyrek - Foça yönlerine pedal çevirmek istiyorum :)

@srdrrr karagöle bornova tarafından geçecekseniz yolu çok kötü dağ bisikleti daha uygun olur. örnekköy tarafından yol bisikletçilerinin antrenman sahası zaten. Ama kondisyon anladığım kadarıyla çok iyi değil onun için o rotayı bir kaç ay sonraya düşünün. İniş sorunlu denmesinin sebebi çok yüksek hızlara çıkıyorsunuz. sürekli fren sıkmaktan bilekleriniz ağrıyor. Yeterli tecrübe yok ise kaza riski olabilir. Bisiklete biraz daha alıştıktan sonra deneyin derim.

Merhabalar ben Gaziemir de yaşıyorum aşağı sahil yoluna inmek için illa arabanın arkasına asıyorum bisikleti. Başka bildiğiniz bir yol var mı?

@dirdom Bisiklet ile serbest bölgenin arkasından Eski İzmir üzerinden Hatay'a gidilebilir ama yokuşlu bir rota trafiği de az sayılmaz. Araba ile otobandan Üçkuyular'a çıkılabilir. Karabağlar rotasını hiç tavsiye etmiyorum.

• Beğen
Tepkiler: dirdom
Karabağlar tarafı tehlikeli gerçekten. Ben yine mecburen araba ile Üçkuyular. Bu arada bilginize vapurlar bisiklet ile 5 kuruş! 🙃

• Hahaha
Tepkiler: Cemal Ç.
Hayırlı olsun Allah utandırmasın bol kazançlar diliyorum

İzmir/Aliağadayım tanışmak isteyen olursa beklerim

Geri