TheUgly
Üye
- Tepki
- 13
- İsim
- Aykut
- Başlangıç
- 2019—20
- Bisiklet
- Mosso
- Bisiklet türü
- Şehir - Tur
Herkese selam. İzmirle ilgili bir başlık görürsem oraya da yazacağım ama ilkten buraya sorayım istedim. Ben foruma az evvel katıldım iyi ki de katılmışım diyorum çünkü bir markaya yönelik 150 sayfadan fazal entry olması çok hoş. Direkt mevzuya gireyim. Bisiklet sporuna yeni merak sardım ve Mosso Legarda 2024 MSM H modelini gözüme kestirdim. 2000 liraya alan, alabileceğini söyleyen yorumlar gördüm ama internet sitelerinde (hem resmi site hem de satış siteleri) 2400 TL gibi bir fiyatla karşılaşıyorum. Ha keza hemen üstümdeki @Bir İnsan nickli arkadaşta 2000 TL ile bu modeli belirlemiş. Yaşadığım şehir İzmir. Bu bisikleti belirtilen fiyatlara -2000- ya da daha ucuza alabileceğim bir yer biliyor musunuz? (Yakın şehirlerde olur) Tek mesajda sormuş olayım boyum 190 cm. Kadro boyunun önemli olduğunu öğrendim kaç numara seçmeliyim? Biraz türlü yemeği gibi oldu ama çok heyecanlıyım. Dönüş yaparsanız çok sevinirim.
İzmirli dostlar merhaba. Mosso kullanıcıları başlığına yazdığım mesajı aynen kopyalıyorum. Yardımlarınız için şimdiden teşekkür ederim.
İzmirli dostlar merhaba. Mosso kullanıcıları başlığına yazdığım mesajı aynen kopyalıyorum. Yardımlarınız için şimdiden teşekkür ederim.