Scudo Sports

İzmir

Herkese selamlar,
Tire'de kendi mütevazi grubumuzu kurduk ve kendi çapımızda turlar yapıyoruz. Uzun yıllar İzmir'de Ebit'le çok sürmüşlüğüm var. Yolu Tire tarafına düşen herkesi bir çay içmeye bile olsa bekleriz.
Erdem CAN

• Beğen
Tepkiler: bulut
Scudo
@erderre
Grubunuz hayırlı olsun. Hosgeldiniz. Geçen sene soğuk bir kıș günü Buca'dan bir grup arkadaș Kaplan'a tırmanmıștık. 185 kmlik çok güzel bi turdu. Tırmanıştan önce Tire merkezde köfte ve karadutlu lor tatlısıydi sanirim guzel bi ziyafet çekmiştik. :) Video youtube'ta mevcut. Biraz uzun bi video reklam olmasin diye burda paylaşmıyorum. :) Yolumuz tekrar o tarafa düșerse mutlaka bi çayınızı içmeye geliriz.

Benide rica etsem fahri üyeniz yapabilirmisiniz. Nomu özel mesaj olarak atabilirim.

@erderre

Ne kadar sıcak kanlı bir grup bu izmir grubu. peki dostum şöyle bir soru sorsam. Mesela ödemiş gölcük e bisikletle gideceksin Rota nasıl olurdu. Gidiş geliş farklı yollar olsun.

@erderre kardeşim. Seni gördüğüme sevindim:). Evet bisiklete verdim kendimi doğru yolu buldum diyelim;). Bir gün mutlaka beraber pedallayacağız:harika:.

Selam arkadaşlar, adım Erdi. İzmir Bornova' da ikamet ediyorum. Merida Crossway 500 ile aranıza katıldım. Gerçi henüz bisikletimi zaman bulup kurduramadığım için tam katılamadım da denebilir :p Özellikle pazar günleri yapacağınız günübirlik turlara katılmak ve sizlerle yüzyüze de tanışmak isterim.

Syg.

• Beğen
Tepkiler: Cihan Saylıkoğlu
Selam arkadaşlar , ismim Fatih. Buca'da oturmaktayım. Bisiklet sürmeyi çok seviyorum Salcano City Fun 60v modelini kullanmaktayım. :)

• Beğen
Tepkiler: Cihan Saylıkoğlu
Merhabalar bende Saipler köyündeyim, aslında sırt çantalı bi gezgin olarak ülkemizin 5 bölgesini otostop ile bitirmiş bulunmaktayım, şuan 2.el ön amörtisörlü hidrolik disk firenli bisiklet arıyorum yada uygun fiyatlı sıfır mekanik disk frenli ön amörtisörlü bi bisiklette olabilir. Karadeniz ve doğu anadoluyu bisikletle gezme ve ülkeyi bitirme planım var ardından orta asya ve rusyayı pedallamak amacındayım, çevrenizde tura uygun bisikleti olup satmak veya mod 125 sniper vortex havalı tüfeğim var onunla takas edebiliriz, belki üstüne şukadar parada verebilirsin gibi teklifler olursa görüşmek isterim. Keyifli yollar.

Merhaba Tarık Kurtmen yağhanelerde oturuyorum henüz bir haftadır bisiklet sahibiyim en kısa zamanda turlara katılmak istiyorum

Geri