Selamlar, 24 yasinda bir surucuyum bende. Mosso Wildfire 26V kullanicisiyim, yol icin yeni lastik alacagim. Varsa Aliağa tarafinda birileri pedallayabiliriz.
Herkese merhaba.19 yaşındayım.Celal Bayarda tarih bölümünde okuyorum.Yeni üye oldum.Şuanlık çift amortisörlü 10 yıllık bisikletimle idare ediyorum.Bütçeninde kısıtlamasıyla yaza doğru ancak yeni bir bisiklet alabileceğim. Sizi takipteyim
Merhabalar Tekrar kendimi tanıtmak adına Tuğra ben Karşıyaka'dan, Sedona 300S kullanıyorum 2 hafta oldu yeniyim daha, pazar günü yapılacak etkinliklere katılmak istiyorum, haberdar edebilir misiniz?
Karşıyakadan ben varım selamlar. bu cumartesi yada pazar bostanlıdan üçkuyulara gideyim diyorum, sonrada vapurla geri bostanlı. varmıdır gelmek isteyen?
Herkese merhaba..
Bornova'da yasiyorum, ogrenciyim.
Bisikleti genel olarak hayatimda tasit olarak kullaniyorum, her yere bisikletle gitmeye calisiyorum.
Bunun disinda uzun ve kisa turlar da yapiyorum.
Sehir bisikleti kullaniyorum.
Bisikletim: Umit/Velocity 28'
Selamlar herkese,
Adım Serkan, Bostanlı'da oturuyorum, Çigli Organize'de çalışıyorum.
Son bisikletim olan 22 yıllık Bianchi aspid sx'ten sonra gecen haftasonu Ghost sona 2 aldım ve aranıza katıldım
Vaktim oldugunca gezilere yakın mesafe (5-10 km) gezilerine katılabilirim.
Keyifli forumlar herkese..
Herkese selamlar;
Bornova da oturuyorum,salcano mtb var.Genellikle şu anda iş dolayısı ile eve geldikten sonra trafiğin az olduğu saat 22-24 arası çıkıp kendi çapımda 5-10 km lik turlar atıyorum.Her defasında mesafeyi biraz daha arttırıyorum.Biraz kendime güvenim ve kondisyonum geldikten sonra her türlü turlara katılmayı planlıyorum fırsat buldukça.