Scudo Sports

İzmir

Scudo
@ahmet emin aydın

İzmir Burhaniye arasi birkaç sıkıntı yaşadım, bu yüzden nasıl bir rota izleyeceğimi bilmiyorum. Otobüsle Çanakkale'ye geçebilirim gibi gözüküyor.

Abimlerim merhaba.Ben de Torbalı'danım,şuan bisiklet arayışlarıdayım,bir an önce alıp pedallamak istiyorum. Önerileriniz var mı şehir bisikleti için?

Merhaba, ben Boğaç
Karşıyaka Bostanlı'dayım.
Mtb kullanıyorum.

Selamlar, 24 yasinda bir surucuyum bende. Mosso Wildfire 26V kullanicisiyim, yol icin yeni lastik alacagim. Varsa Aliağa tarafinda birileri pedallayabiliriz.

Herkese merhaba.19 yaşındayım.Celal Bayarda tarih bölümünde okuyorum.Yeni üye oldum.Şuanlık çift amortisörlü 10 yıllık bisikletimle idare ediyorum.Bütçeninde kısıtlamasıyla yaza doğru ancak yeni bir bisiklet alabileceğim. Sizi takipteyim :)

Merhabalar Tekrar kendimi tanıtmak adına Tuğra ben Karşıyaka'dan, Sedona 300S kullanıyorum 2 hafta oldu yeniyim daha, pazar günü yapılacak etkinliklere katılmak istiyorum, haberdar edebilir misiniz?

• Beğen
Tepkiler: bulut
Merhabalar ben Volkan, bornovadayım, bisikletim merida speeder 300D.İzmirde herhangi bir yerde arzu eden arkadaşlara eşlik edebilirim fırsat buldukça.

• Beğen
Tepkiler: Tugrae
İzmir de okudum 4 sene
Bol bol bisiklet sürdüm Bostanlı da :))
Simdiorda olmasam da beni de sayın :))

Karşıyakadan ben varım :) selamlar. bu cumartesi yada pazar bostanlıdan üçkuyulara gideyim diyorum, sonrada vapurla geri bostanlı. varmıdır gelmek isteyen?

• Beğen
Tepkiler: denny
@TamerT Grubumuza bekleriz sizi yukarıda linkini paylaşmış arkadaşlarım :) Her perşembe sabit turlarımız oluyor.Bu arada bende Ksk dayım

Merhaba arkadaşlar ismim aygün küçükyalıda oturuyorum. Bisikletim mtb mümkün olduğunca turlara katılmak isterim herkeze iyi sürüşler.

• Beğen
Tepkiler: Tugrae
@Mehmet Akan Ben de Torbalı'dayım ama henüz bisikletim yok,yaza doğru aldıktan sonra iletişime geçebiliriz.. :)

• Beğen
Tepkiler: Elbrus
Herkese merhaba..
Bornova'da yasiyorum, ogrenciyim.
Bisikleti genel olarak hayatimda tasit olarak kullaniyorum, her yere bisikletle gitmeye calisiyorum.
Bunun disinda uzun ve kisa turlar da yapiyorum.
Sehir bisikleti kullaniyorum.
Bisikletim: Umit/Velocity 28'

Pedallamak umidiyle sevgiler.

Selamlar herkese,
Adım Serkan, Bostanlı'da oturuyorum, Çigli Organize'de çalışıyorum.
Son bisikletim olan 22 yıllık Bianchi aspid sx'ten sonra gecen haftasonu Ghost sona 2 aldım ve aranıza katıldım :)
Vaktim oldugunca gezilere yakın mesafe (5-10 km) gezilerine katılabilirim.
Keyifli forumlar herkese..

• Beğen
Tepkiler: Eroseros
Herkese selamlar;
Bornova da oturuyorum,salcano mtb var.Genellikle şu anda iş dolayısı ile eve geldikten sonra trafiğin az olduğu saat 22-24 arası çıkıp kendi çapımda 5-10 km lik turlar atıyorum.Her defasında mesafeyi biraz daha arttırıyorum.Biraz kendime güvenim ve kondisyonum geldikten sonra her türlü turlara katılmayı planlıyorum fırsat buldukça. :)

Geri