Scudo Sports

İzmir

Scudo
Herkese merhaba. Ben de özelden bilgilerimi gönderdim. Görüşmek dileğiyle...

Merhaba Adım Ömer 36 yaşındayım bugün yeni bir başlangıç yaptım. Ve bisiklete binmeye başladım .Aliağa da yaşıyorum bisiklete bu anlamda ilk defa biniyorum bisikletim merida crossway 100

Arkadaşlar herkese merhaba ben bisiklete yeni başladım 47 yaşındayım bianci 727 aldım rampa çıkarkın çok yoruluyorum bunun bi kolayı varmı varsa paylaşırmısınız saygılarla

İyi yönetilen mi? Diğer şehirlere göre çağdaş olan mı? Arkadaşlar İzmir şehircilik bakımından en geride kalmış şehirlerden biridir. Gören de sanacak ki İzmir'den başka şehre gitmediniz...

Merhaba millet! Karşıyakadayım, genelde sahilden sasalıya kadar olan bisiklet yolunu kullanıyorum. Alternatif turlara da katılıyorum. Bir btwin triban500 kullanıyorum. Bisikletin geleceğin ulaşım aracı olacağına gaz elektrik rüzgar enerjili otomobil geliştirme çabalarının fiyaskoyla sonuçlanacağına dair ütopik bir inanışım var:)

Herkese Sevgiler.

selamlar ben yigit karsiyakadan sasali bisiklet yolunu kullaniyorum. Merida crossway 40 kullaniyorum. Izmir demisken 10 luanlik uzman sorusu: sabah ise gitmeden erken kalkip tur mu yapmali yoksa aksam karanlikta sasali turu mu yapmali(sabahi zor aksami cile)?

• Beğen
Tepkiler: Çınar
Nurullah İnce
Mosso M5 düz maşa Michelin 1.4 lastiklere sahip dağdan çevrilme Carraro CR-S 620 kullanıyorum fakat kendisi yer sorunu nedeniyle Eskişehir'de kalmak zorunda kaldı.
9 Eylul'de okuduğum için ikamet Narlidere.

Selam dostlar.
Eray Yumuşaker. Oyuncuyum ama şu an farklı bir sektördeyim. 44 yaşındayım.
Göztepe'de oturuyorum.
Bir ay önce Sedona 340 aldım. İzmir'de kondisyonu çok zorlamayacak turlara katılıp sizlere tanışmak beni mutlu edecek.

Merhabalar adım kadir NALDÖĞÜCÜ 27 yasindayim menemen de oturuyorum
Dağ bisikleti : 26" Mosso esquisite HD full deore set - 26" Pinarello Antelao VB full Deore XT set
Yol bisikleti : 1970s Gitane Road Frame Reynolds 531 full Suntour set
3 adet'te beldesan pinokyom var
İzmirli bisikletci arkadaslarim tanismak ve turlamak isterlerse ekleyebilirsiniz.
Facebook:
kadir.naldogucu@hotmail.com

• Beğen
Tepkiler: Helen
Amerikan Koleji civarında oturuyorum. Uygun arkadaşlarla çok zorlamadan turlamak isterim.

Merhaba herkese ismim Nihad. Salcona City fun 50 hd modelini kullaniyorum. Bayraklida oturuyorum. Aksamlari bayraklidan cikip ozdileke tur yapip geri donuyorum. Bu tarz tur yapan arkadaslar varsa katilmak isterim. yada katilmak isteyenler bana mesaj atabilir.

Herkese Selamlar,
İsmim Cihad.Sedona 410 kullanıyorum.Mendereste oturuyorum ve işe bisikletimle gidip geliyorum.

selam ızmır menemen mehmet
bı yol bı mtb bısıkletım var her daım yollardayız

Bugün İnciraltı'ya bisikletle işe giderken iki bisikletli gördüm. Şahsen tanımasam da forumdaki resimlerinden Deniz Tezcan olduğunu anladım. Döndüm iki kelam ettik. Polis gibisin eşkalden iyi tanıdın dediler. Forumun faydaları.

Geri