Scudo Sports

İzmir

@tuna ünüvar

Tuna bende bucada oturuyorum. Bisikletimi tamamladığımda seve seve pedallarız. Bilmiyorum hala buca damı oturuyorsun ama problem değil tabiki izmir içi olsun yeterli. :harika:

• Beğen
Tepkiler: mustafa Ç.
Scudo
@tuna ünüvar Haşa olurmu öyle şey.:) Ege bölgesi konularını gezerken buca başlığını görünce dedim bi zıplatayım yukarıya doğru :koptum:

• Beğen
Tepkiler: mustafa Ç.
Arkadaşlar merhaba ,

Ben Aliağa'dan aranıza katılıyorum , yakın zamanda bisiklet alıp aranıza katılmak istiyorum, herkese selamlar.

@Ersinn___ @desmond86
Gap gaziemir aktif pedal (hafta içi akşam c.tesi pazar turları mtb yol olur)
Gaziemir doğa severler bisiklet grubu (hafta içi hafta sonu dığa turu mtb şart)
Extrem yol grubu (performans kondisyon ve yol bisiklet şart)
Çat çarşamba akşamı bisiklet turları (hafta içi akşam hafta sonu turları mtb yol bisikleti uyumlu turlar)
Pedal 35 (hafta içi hafta sonu turları)

/turuna katılamadıklarım/
Cab cuma akşamı bisikletçileri
Salı akşamı bidiklet turları

@tuna ünüvar selam. ben de buca dayım. hafta içi iş nedeniyle zor olabilir ama hafta sonu kaynaklar falan pedallayabiliriz.

Merhaba arkadaşlar ben İzmir Buca'da oturuyorum.İsmim Fatih, Ege Üniversitesinde okuyorum . Bucada turlara katılanlar ve arada sırada pedallamak isteyenler tanışalım :)

http://uploads.tapatalk-cdn.com/20160126/f8ba7903bf4135ddae5da6f050056a61.jpg havalar soğuk aman dikkat ;)

Özel mesaj attım, inşallah gelmiştir :)

Merhabalar Cihan ben, 25 yaşındayım. Doğma büyüme İzmirliyim. Bisiklet hayatımın vazgeçilmez bir unsuru olmuş durumda. Scott Sportster 30 Hybrid bisiklet kullanıyorum. Herkese selamlar :)

• Beğen
Tepkiler: mehmetsunu
Dedim bu bizim Biltekin mi yoksa, doğru tahminmiş. :) Kardeşim bakıyorum bisiklete vermişsin kendini. ;) Umarım bol bol pedallarsın. Bir gün belli mi olur, beraber gezebiliriz.
Selamlar

• Beğen
Tepkiler: Biltekin
Geri