Scudo Sports

İzmir

merhaba ben berkan aslında foruma 23/3/2012'den beri üyeyim ama kendimi tanıtmak bugüne kısmetmiş :) 2012den beri Sedona 711v kullanıcısıyım aslında arada küçük sahil gezintileri dışında çok kullanmıyordum ama son 1 aydır sık sık binmeye başladım, göztepede oturuyorum, İzmir üniversitesinde bilgisayar müh. bölümünde okuyorum herkese iyi sürüşler

• Beğen
Tepkiler: reddflag
Scudo
arkadaşlar merhaba
foruma yeni katıldım. kron mtb kullanıyorum. karşıyakada oturuyorum. pazar günleri yapacağınız gezilere katılıp sizlerle tanışmak isterim. sevgiler

• Beğen
@mehmetsunu merhaba ben Ödemişliyim, şayet bu tarafa tur düzenlemek isterseniz aklınıza takılanları sorabilirsiniz, ki size eşlik edip birlikte pedallamak da isterim.

• Beğen
Tepkiler: mehmetsunu
Merhaba Ben Baturay .15 yaşımdayım forumda daha yeniyim carraro sportive 225 im var

• Beğen
Tepkiler: Eroseros
Ordulu pedalseverler,yabancıbi kardes Ordulu bisikletçilerden yardım bekliyor warmshowers da.duyurayım dedim gün içinde gören olursa mesajı belki ws dan ulaşmak ister.

selamlar ben de Buca dayım 3.5 ila 4 saatlik antremanlar yapıyorum elimde ki sıkıntılı bir mtb ile. Yakında Yol bisikleti alıcam daha duyucaksınız beni.

Herkese merhabalar, ben Tuğba, Çiğli'de ikamet ediyor ve çalışıyorum. Uzun zamandır düşünmeme rağmen 1 ay kadar önce kavuşabildim bisikletime. Bundan böyle elimden geldiğince yollardayım. Yollarda görüşmek üzere ;)

herkese merhaba ben Metin İzmir bucada oturuyorum emekliyim forma daha önce üye oldum fakat bisikletim olmadığı için kendimi tanıtmadım bir hafta önce geotech 20.5 katlanır aldım herkese selamlar

• Beğen
Tepkiler: Eroseros
Merhaba Tuğra ben de, Karşıyaka da oturuyorum..

Buca da olan arkadaşlar ya da konak ta Alsancak ta pedallayabilecek arkadaş lar varsa antrenman yapsak ya?

merhaba emre ben
bornova özkanlardayım.
şimdilik bisiklet kiralama yöntemini kullanıyorum. en kısa zamanda şehir/tur bisikleti alıp daha fazla yollarda olmayı planlıyorum.

• Beğen
Arkadaşlar merhaba, İzmir den çanakkale ye yola çıktım. Bugün burhaniye de konaklayacagim. Bu tarafta olan varsa buluşup tanisalim istedim. 555 7484337 numaradan ulaşabilirsiniz. İyi forumlar...

Geri