CmlCLK
Tanri Türk'ü Korusun
- Başlık
- 4
- Tepki
- 3.421
- France/Caudry Afyonkarahisar/Dinar İzmir
- İsim
- Cemal ÇELİK
- Başlangıç
- 2013—14
- Bisiklet
- b'Twin
Hem Marseille-Normandie biraz ters kalır@CmlCLK
Sayın Cemal Bey, limanı kullanma sebebim antrenman yapıp memleket gezisine ve Trans Anatolia bike race a hazırlanmak.
Artık sen de Paris-Roubaix mi yaparsın,Manş Tünelini bisikletle mi geçersin,Marsilya'dan Normandiya'ya bisiklet mi sürersin orasını ben bilmem.
İzmir uyumuyor bunu bil![]()
Bahane üretmeyelim lütfen.Hem Marseille-Normandie biraz ters kalır. O kadar yol yapsam Bulgaristan'a gelirim sanırım
. Hem Paris'ye hem Roubaix'ye eşit uzaklıkta sayılırım. Hava biraz daha ısınsın, birde şu yolcumu alayım size söz Roubaix Velodromdan görsel gönderirim
.
Dipçe: Manş tüneline bisikletle girsem kıyma olurum galiba. Sadece tren geçişi var sanırım.
6-7 ay Menemen yakınlarında çalışmıştım. Hevesinizi kırmak gibi olacak ama o yön biraz sıkıntılı. Çok fazla ağır taşıt geçiyordu ve yollar da pek geniş değildi. Tabi düzeldiyse bilemem.Merhaba arkadaşlar. Ben de haftaya Sedona 300 ile aranızdayım. Ulukentte oturuyorum (Menemen'e doğru). Ulukentten Sasalı'ya rahat bir şekilde gidebilir miyim acaba, daha önce bu bölgede bisiklet süren oldu mu?![]()
Şu an evimin önünden Harmandalı kavşağına kadar bisiklet yolu var. Kavşaktan çevreyoluna çıkabilirim. Fakat çevreyolunu kullanmamız da yasak diye biliyorum.6-7 ay Menemen yakınlarında çalışmıştım. Hevesinizi kırmak gibi olacak ama o yön biraz sıkıntılı. Çok fazla ağır taşıt geçiyordu ve yollar da pek geniş değildi. Tabi düzeldiyse bilemem.
Bu güzergahı hiç düşünmemiştim, denenebilir, teşekkür ederim.
Bu daha da işlevsel oldu benim için çok teşekkür ederimharmandalı kavşağından katip çelebi üniversitesi yönüne dönüp katip çelebi üniversitesi kavşağından balatçık mahallesinin içine girip oradan oranizeye bağlanıp organizeden sasalıya geçersin rahat rahat![]()
@cenkpasha bak Bergama'lı bisikletlilerle tanışmak isteyen biri var.Selam bende İzmir deyim Bergama. Var mı buralardan kimse
Seyrek civarında oturuyorum ve sürekli çevreyolunu kullanıyorum. Çok rahat Sasalı'ya çıkarsınız. Çevre yolunu kullanmayacaksanız, Seyrek yolundan direkt olarak Sasalı'ya bağlanabilirsiniz.Merhaba arkadaşlar. Ben de haftaya Sedona 300 ile aranızdayım. Ulukentte oturuyorum (Menemen'e doğru). Ulukentten Sasalı'ya rahat bir şekilde gidebilir miyim acaba, daha önce bu bölgede bisiklet süren oldu mu?![]()