Scudo Sports

İzmir

Scudo
olması gereken bır şey 300 tl lık cep telefonuna oluyorsa çizilme filen değilde kaza ve çalınmaya karşı olması lazım.bir taraftanda cep telefonu,pc çalındığı zaman ıme nosunda ıp adresınden bulunuyor bisiklet nasıl bulunacak?

Arkadaşlar...
Hafta içleri yapacağımız turlar arkadaşların iş çıkışlarından dolayı saat 19:00 ' a alınmıştır.Toplanma yeri Çevikbir meydanı...

• Beğen
Tepkiler: OzzYMKL
Yağmur kesildi. Daha yağmaz inşallah. Yağmıulukları giyip gelin arkadaşlar...

Çıkalım parkura. Çamurda daha zevkli oluyo. Bence kesinlikle çıkmalıyız..

batıcaz yani bugün :D hayırlısı bakalım dayanabilirsem gideriz herhalde :D

Şu Göztepe de toplanma organizasyonu çok hoş ama ben karşıyakada oturuyorum birazcık ters kalıyor ama gelmeyi çok isterdim =) bu arada adım hilmi ege üniv. makina müh. öğrencisiyim bisikletim Sedona 261 tanştığıma memnun oldum sıizlerle =)

arkadaşlar bugünkü turumuzda güzel geçti benim için baya yorucu olsada zevkliydi :D

@Emre TAVKAYA

Şu üniversite sınavı geçsin, her hafta aksatmadan gelmeye çalışacağım. Nereden baksanız bir ay var. :eek:

bisikletin arka tekerini cok güzel söktüm fakat yerine takamıyorum varmı bu işin taktiğini bilen paylaşmak isteyen

@semdekor

o zaman bir şekil o arkadaşlarla tanışıp öyle gelmek lazım çekilmez o kadar yok tek başına =)

@sadık öztürk

göbekteki vidayı fazla sıkınca ortadaki milde tekerlek ile hareket ettiğinden sorun cıkmıştır neyseki halloldu

Geri