Scudo Sports

İstanbul'da katlanır bisiklet kullananlar toplanalım.

@kırık zincir geçen hafta Anadolu yakasında idim 71 km sürdük çok zevkli idi kadıköy pendik  pazar günü yollar bizim ;)

@kırık zincir dostum bisiklet çi erken kalkar pazar günü gel bence

Scudo
Ozaman olur tabi anadolu yakasına geçince nerde buluşma yeri belli bir yer varmı. yoksa heryer olabilirmi.

@caglarhuseyin :p işyerinden sağolsunlar erken kalkacak enerji bırakmıyorlarki adamda.

@kırık zincir haber ederim ben de ilk defa sürdüm karşı da kadıköy ido olur büyük ihtimal gelirsem ;)

ok ok inşallah görüşür pedallarız sadece katlanırmı var sende.

Evet o bir karaşimşek ;) inşallah hocam

Dosyalar

• _20170108_181633.JPG
    _20170108_181633.JPG
    78,5 KB · Okunma: 41
güzel makina kazasız sürüşler bende klasik katlanır var vites yok bende single speed.

107802 dosyayı görüntüle şunun koyu mavisi artık dropbarlı oldu kendileri sonrada rengi değişecek sonradan görme arap şeyhleri:D gibi altın sarısı yapacam kendilerini mat sarı

@kırık zincir:) Sn Kırık Zincir bu renk ile dahi çok hoş duruyor, merakla bekliyoruz.
Esen kalın.

@Mesut DOĞRU O bisiklet benim değil mesut bey örnek olması için koydum o resmi benim bisikletin sadece renk dışında aynısı.

@caglarhuseyin
Sn Hüseyin bey jant çapı 24 inç mi? 20 inç'ten büyük gibi görünüyor.
Esen kalın.

@kırık zincir :) yaşlılık işte. Ben de bu bisikleti proje olarak kullandınız zannettim.Olsun; Yine de dropbarlı projenizi merakla bekliyorum.
El emeği göz nuru ile sanat eseri ortaya çıkaran insanlara karşı sempatim ve derin saygım var.
Esen kalın.

• Beğen
Tepkiler: caglarhuseyin
Aman mesut bey yolun yarısı daha ne yaşlanması sizde bende daha çok işler yaparız:) saygıda sevgide bizden.

@Mesut DOĞRU 24 inç hocam ;)

Evet var mı 5 Mart Yeşil Ay tarihi yarım ada turuna gelen ;)

Bugün kü Yeşilay turun dan ;) katlanır ile olur mu diye soru işareti var ise olur ;) çok ça katlanır gördüm sonra da Ortaköy bugün yaklaşık 60 km oldu

Güncel...;)

Dosyalar

• IMG-20170305-WA0040.jpg
    IMG-20170305-WA0040.jpg
    153,4 KB · Okunma: 49
  • DSC_0679.JPG
    DSC_0679.JPG
    94,9 KB · Okunma: 48
@caglarhuseyin Hem katlanır buluşması hem de sigarayı yeni bıraktığım için anlamlı ve güzel bir tur olabilecekti benim için. Ancak 6 yaşındaki kızım hava durumuna kadar bakıp yaptığı gezi planına bani de dahil edince kıramayıp kızımla gezdiğimden olmadı. Giden arkadaşları tebrik ederim. Katlanır buluşması olursa müsait olduğum zamana denk gelirse katılırım. Konuyu takip ediyorum.

Merhabalar , İstanbul içi yakın zamanda katlanır tur organizasyonu varmıdır ?

• Beğen
Tepkiler: caglarhuseyin
Geri