Scudo Sports

İstanbul'da katlanır bisiklet kullananlar toplanalım.

Scudo
DSC_0656.JPG DSC_0659.JPG Bugün arkadaşlar ile kadıköy pendik yaptık yaklaşık 71 km tek katlanır benim karaşimşek ;) Anadolu yakasında baya bir katlanır bisiklet gördüm.

Dosyalar

• IMG-20170226-WA0022.jpg
    IMG-20170226-WA0022.jpg
    110,6 KB · Okunma: 18
@Mesut DOĞRU yordu evet ;) yorgunluğu biraz sabah kahvaltı yapmadım bunun üstüne rüzgar ve sürekli kullanmadığım için şehir bisiklet i arkadaşlar da vardı sonlara doğru onlar da yoruldu sonlara doğru da ben açıldım biraz şuda var tabii normal bisiklet te 3 pedalı bizim 5 pedalımız galiba.

Güncel... ;)

Kadiköy rıhtım-Moda iskelesi-Dereağzı-Kalamış-Fenerbahçe Orduevi : 7 km

Fenerbahçe Orduevi-Bostancı :5 km

Bostancı iskelesi, Küçükyalı : yaklaşık 1 km

Küçükyalı- Maltepe-Dragos-Atalar-Kartal-Yakacık köprüsü- Pendik MarineTurk : 15 km
(Maltepe'de parkın içinden geçiş fazladan 1 km)

Toplam 29 km, git gel 58. Bu benim fix rotam, her haftasonu hava iyiyse hem cumartesi hem de pazar birer kez yapmaya çalışyorum, bu haftasonu olduğu gibi.

dropbarlı bir katlanır projem var onu tamamlarsam katılırım aranıza safları güçlendirmek lazım bu aralar trafikde:)

@kırık zincir
Sn kırık zincir dropbar katlanır bisiklette gerçekten çok hoş duruyor. Bisikletin o şirin ve kompakt yapısına inanılmaz bir agresiflik ve cazibe katıyor. Akbil'in:) arkadaşı o masum kadro, ince lastik ve dropbarla bir anda "ben hız canavarıyım" diye haykırmaya başlıyor. Sizin projenizin bitmesini merakla bekleyeceğiz.

Keza dropbarla birlikte kelebek gidon da çok hoş duruyor. Ben bir süre normal gidon ile kullanıp sürece göre kelebek gidon gerekli mi? değil mi? karar vereceğim.

Bu arada; sizi de aramızda görmekten büyük mutluluk duyarız.

Umarım, katlanır bisiklet grubumuzda katlanır bisikletin kişiye özel geliştirilmiş tüm modellerini görürüz.
Bu çeşitlilik ve zenginlik, katlanır bisiklete olan sempatiyi artıracak, biz kullanıcıları da olumlu yönde motive edecek, seçeneklerimizi geliştirecektir diye düşünüyorum.

Esen kalın.

• Beğen
Tepkiler: caglarhuseyin
arkadaşlar akşam zeytinburnu çıkışlı ortaköy turumuz olacak katılmak isteyenler irtibata geçebilir :)

@fatihy merhaba,

Planlama çok güzel ancak akşam iş yorgunluğu olması beni bu seyirde olumsuz etkiler ancak haftasonu bu tarz bir organizasyon olsa katılabilirim.

• Beğen
Tepkiler: Mesut DOĞRU
@antika
Benim her sali pedalladigim rotam bu. Kadikoy ve Fenerbahce Ordu evi arasi yol biraz kotu, o yuzden Orduevinden oteye gitmiyorum.

güncel...;)

5 Mart Yeşil Ay turuna gidecek olan var mı ;) ben gidiyorum  ayrıntılar facebook bisikletliler derneği sayfasında mevcut

• Beğen
Tepkiler: Mesut DOĞRU
Fotoğraf ları gönderdim umarım yardımcı olur ;)

Dosyalar

• FB_IMG_1488475336502.jpg
    FB_IMG_1488475336502.jpg
    145,2 KB · Okunma: 21
  • FB_IMG_1488475319264.jpg
    FB_IMG_1488475319264.jpg
    81,3 KB · Okunma: 25
Arkadaşlar sevgili hemcinslerim ,romalılar:D herkes avrupa yakasındamı ya.

@Mesut DOĞRU :)

@caglarhuseyin Ya genelde avrupa yakasında hiç binmek istemiyorum ben şu bisiklet olayına ama bu tarafa geçerseniz seve,seve katılırım.

@caglarhuseyin Birde şu erken olan etkinliklere katılamıyorum haftasonları en erken 10:00-10:30 arası kalkıyorum.

Geri