Evet bu önümüzdeki çarşamba perşembe cuma haftaici uygun olabilen arkadaşlar olursa da katılabilir,acemi sayilirm tecrübelere ihtiyacım vr sonraki haftasonu için kararlaştırma yapsak daha iyi olabilir sanırım
@fatihy
Arkadaşlar facebook da ayrıca Selamsız Bandosu Bisiklet Topluluğu var katlanır bisiklet kullanan arkadaşlar da var takip edebilirsiniz baya aktif bir grup şuan üç katlanır Çanakkale turundalar
@caglarhuseyin Tur sayılmaz günü birlik gezme amaçlı gidiyorum maksak istanbuldan biraz uzaklaşmak. Sonradan aklıma geldi bisikletimide götürmek. Neden olmasın dedim.
@0zan
Aslında Eminönü bölgesinde toplanıp istinye ye kadar bir tur yapıp daha sonra Eminönü den dönüş yapabiliriz toplu ulaşım ile ada parkur tercihi başka varsa ?Uyarmi size.??
Arkadaslar bir katlanir bisiklet almak istiyorum bende carraro 225 var sehir bisikleti hanima katlanir alalim dedik tabi arada ben alirim ise falan giderken ne tavsiye edersiniz ne almaliyim eve giderken ufak tefek rampalar var ve surus acisi rahat olsun istiyorum yardim ederseniz sevinirim