Scudo Sports

İstanbul'da katlanır bisiklet kullananlar toplanalım.

Scudo
Buluşma yeri güzergah neresi olacak?

Florya da buluşulur veya gelmek isteyen arkadaşlar var ise ortak nokta buluruz ;) güzergahı o zaman belirleriz

• Beğen
Tepkiler: Unlicensedrider
@caglarhuseyin
O zaman tarih belirleyip tur başlığı açalım katılıma bakalım

• Beğen
Tepkiler: caglarhuseyin
@Bahadır ÖZEL tarih olarak 25.03.2017 yazmıştım pazar trekking e gidicem tabii ki pazar çoğunluk olur ise pazar buluşma olur da ben gelemem ;)

@caglarhuseyin
Bir sonraki hafta olsun insanlar bu hafta için planlarını yapmış olabilir çoktan

• Beğen
@Bahadır ÖZEL olabilir ;) 25.03.2017 cumartesi sürmek isteyen var ise süreriz florya buluşma noktası olur güzergahı da o zaman belirleriz ;)

• Beğen
Tepkiler: Bahadır ÖZEL
Evet bu önümüzdeki çarşamba perşembe cuma haftaici uygun olabilen arkadaşlar olursa da katılabilir,acemi sayilirm tecrübelere ihtiyacım vr :) sonraki haftasonu için kararlaştırma yapsak daha iyi olabilir sanırım :)

@fatihy
Arkadaşlar facebook da ayrıca Selamsız Bandosu Bisiklet Topluluğu var katlanır bisiklet kullanan arkadaşlar da var takip edebilirsiniz ;) baya aktif bir grup şuan üç katlanır Çanakkale turundalar

@fatihy

güncel ... ;)

Varmı bugün Avrupa yakası pedallayacak olan ?:)

• Beğen
Evet cuma günü Küçükçekmece avcılar Beylikdüzü bölgesi pedallayacak arkadaşlar varmıdır selamlar??

@0zan
Aslında Eminönü bölgesinde toplanıp istinye ye kadar bir tur yapıp daha sonra Eminönü den dönüş yapabiliriz toplu ulaşım ile ada parkur tercihi başka varsa ?Uyarmi size.??

Bir diğer alternatif de Eminönünde toplanılıp Yeniköye, motorla Beykoz, oradan da Üsküdara v.b.

Cuma sabahi işe gideceğim için biraz uzun tur zorlar gibi geliyor benim için ustam

ben örnek olsun diye yazdım, uygun bir zamanda topluca gidilir gelinir..

• Beğen
Tepkiler: Folding Man
Arkadaslar bir katlanir bisiklet almak istiyorum bende carraro 225 var sehir bisikleti hanima katlanir alalim dedik tabi arada ben alirim ise falan giderken ne tavsiye edersiniz ne almaliyim eve giderken ufak tefek rampalar var ve surus acisi rahat olsun istiyorum yardim ederseniz sevinirim

Geri