Scudo Sports

İstanbul'da katlanır bisiklet kullananlar toplanalım.

@ismeyu
Bu konuyla ilgili ayrı bir başlık var. Orda yazanları okumak gerek önce. Yoksa herkes başka bir şey söyler. Bütçeye göre de değişir.

• Beğen
Tepkiler: Mesut DOĞRU
Scudo
Evet yokmudur cumaya pedallamak isteyen ? :))

@yigithp320
cuma günü kısa bir tur yapabiliriz

@Bahadır ÖZEL
Guzergah ne olsun ustam ? :)

nereye pedallıyoz kimler geliyor hadi bakalım :)

biz geldik Keşan-İzmir yapıp

1.jpg

anca beğen zaten @caglarhuseyin hiç icraat yok tura çıkalım yok çekiyon hep yazıyom bunları merak etme :D

Dosyalar

• 2.jpg
    2.jpg
    94,9 KB · Okunma: 29
  • 3.jpg
    3.jpg
    90,7 KB · Okunma: 28
  • 4.jpg
    4.jpg
    86,4 KB · Okunma: 28
  • 5.jpg
    5.jpg
    77,4 KB · Okunma: 27
  • 6.jpg
    6.jpg
    77,4 KB · Okunma: 26
  • 7.jpg
    7.jpg
    49,2 KB · Okunma: 26
  • 8.jpg
    8.jpg
    128,1 KB · Okunma: 26
  • 9.jpg
    9.jpg
    114,3 KB · Okunma: 26
  • 10.jpg
    10.jpg
    103 KB · Okunma: 25
  • 11.jpg
    11.jpg
    108 KB · Okunma: 26
  • 12.jpg
    12.jpg
    124,6 KB · Okunma: 26
  • 13.jpg
    13.jpg
    102,8 KB · Okunma: 26
  • 14.jpg
    14.jpg
    109,7 KB · Okunma: 27
  • FullSizeRender.jpg
    FullSizeRender.jpg
    77,4 KB · Okunma: 28
@fatihy Eyvallah başkan doğru söylüyorsun buradan bakmak daha güzel hazır tur fotosu ( emeğe saygı = beğenmek ) ;) gelicem inşallah ;)

• Beğen
Tepkiler: fatihy
@caglarhuseyin sağolasın başkan takılıyorum :) bu hafta bişiler yapalım kalabalık olalım güzel olur :)

• Beğen
Tepkiler: caglarhuseyin
@fatihy yapalım başkan inşallah burada da duyuralım gelmek isteyen arkadaşlar olur ;) pazar hariç ( trekking var) gibi gibi gibi

@yigithp320
nerden nereye ;)

• Beğen
Tepkiler: Folding Man
selam arkadaşlar akşam 19:00-19:45 arası çıkışlı tur var Avrupa Yakasında Zeytinburnu'ndan çıkış yapılacak Bebek/Arnavutköy İBB Tesislerine gideceğiz çay sohbet muhabbet olacak kimler müsait bakalım :)

@fatihy
Gece işe gitmesem ne güzel olurdu ..keyifli sürüşler :)

• Beğen
Herkese merhaba, İstanbul içi katlanır bisikletiniz ile beraber metro, metrobüs, vapur , otobüse bindiğinizde ne tür problemler yasadiniz ? Genellikle hangi saatlerde tercih ediyorsunuz ? Öneriler , şikayetler vs. paylasirsaniz yararlı olacaktır , teşekkürler.

arkadaşlar selam hepinize akşam saat 19:45-20:00 arası topkapı sosyal tesislerinden çıkış yapıp florya turu yapıp florya ibb sosyal tesislerde çay molası verip geri dönüş yapacağım bir kaç arkadaş daha katılacak katılmak isteyen olursa özelden mesaj atabilir :)

@yigithp320 hiç bi sorun yaşamadım toplu taşımada katlanabilir olduğunu söyleyip geçiyorum :)

• Beğen
Sn @fatihy Çanakkale turunuz nasıl geçti? Resim paylaşımı ve hikaye tadında sunum yapacak mısınız?
Esen kalın.

• Beğen
@Mesut DOĞRU kısa bir süre içinde yapacağız inşallah akşam ki tura katılıyormusunuz acaba :)

• Beğen
@fatihy

:) Bu akşamki tur için sizden izin istiyorum. İnşaAllah, havalar biraz daha ısınsın o zaman hemen her akşam tur yapabiliriz.
Esen kalın.

@yigithp320
2 senedir toplu taşımada kullanıyorum. Beylikdüzü Yenikapı arası işe gidip geliyorum metrobüs ve otobüs kullanarak. Bir sorun yaşamadım şimdiye kadar.

• Beğen
Sn @Yusufclp ben bisikletimi henüz toplu taşıma ile kullanmadım. İzninizle bu konuda bir kaç sorum olacak.
Bisiklet ile toplu taşıma için artı ücret ödüyor muyuz?
Şayet bisiklet ile toplu taşıma araçlarına binmek istediğimizde artı ücret talep edilir ise nasıl cevap vermeliyiz?
Aydınlatırsanız memnuniyet duyacağım.
Esen kalın.

• Beğen
@Mesut DOĞRU herhangi bi ücret talep edilmiyor yoğun saatlerde katlanır bisikletler katlanıp toplu taşıma araçlarında taşınabiliyor

Yoğun olmayan saatlerde katlamaya gerek yok

Yol Mtb Tur Şehir vb bisikletleri ise yoğun olmayan saatlerde toplu taşımayı kullanabiliyor

• Beğen
@Mesut DOĞRU Ek ücret istenmiyor. Şoförler de biliyor tabiiki neyin ne olduğunu. Sadece marmarayda ek ücret alındığı söyleniyordu. Geçenlerde burada okudum diye hatırlıyorum. Marmarayda da ek ücret alınmadan geçiliyormuş. Ben marmaray dışında özel halk otobüsü dahil her tür toplu ulaşımda kullandım.

• Beğen
Geri