selam arkadaşlar akşam 19:00-19:45 arası çıkışlı tur var Avrupa Yakasında Zeytinburnu'ndan çıkış yapılacak Bebek/Arnavutköy İBB Tesislerine gideceğiz çay sohbet muhabbet olacak kimler müsait bakalım
Herkese merhaba, İstanbul içi katlanır bisikletiniz ile beraber metro, metrobüs, vapur , otobüse bindiğinizde ne tür problemler yasadiniz ? Genellikle hangi saatlerde tercih ediyorsunuz ? Öneriler , şikayetler vs. paylasirsaniz yararlı olacaktır , teşekkürler.
arkadaşlar selam hepinize akşam saat 19:45-20:00 arası topkapı sosyal tesislerinden çıkış yapıp florya turu yapıp florya ibb sosyal tesislerde çay molası verip geri dönüş yapacağım bir kaç arkadaş daha katılacak katılmak isteyen olursa özelden mesaj atabilir
@yigithp320 hiç bi sorun yaşamadım toplu taşımada katlanabilir olduğunu söyleyip geçiyorum
@yigithp320
2 senedir toplu taşımada kullanıyorum. Beylikdüzü Yenikapı arası işe gidip geliyorum metrobüs ve otobüs kullanarak. Bir sorun yaşamadım şimdiye kadar.
Sn @Yusufclp ben bisikletimi henüz toplu taşıma ile kullanmadım. İzninizle bu konuda bir kaç sorum olacak.
Bisiklet ile toplu taşıma için artı ücret ödüyor muyuz?
Şayet bisiklet ile toplu taşıma araçlarına binmek istediğimizde artı ücret talep edilir ise nasıl cevap vermeliyiz?
Aydınlatırsanız memnuniyet duyacağım.
Esen kalın.
@Mesut DOĞRU Ek ücret istenmiyor. Şoförler de biliyor tabiiki neyin ne olduğunu. Sadece marmarayda ek ücret alındığı söyleniyordu. Geçenlerde burada okudum diye hatırlıyorum. Marmarayda da ek ücret alınmadan geçiliyormuş. Ben marmaray dışında özel halk otobüsü dahil her tür toplu ulaşımda kullandım.