@fatihy
Sn fatihy size toplu taşıma ile 25 dk, bisiklet ile 35 dakika mesafedeyim.Biraz tempolu sürersem daha da kısa bir vakitte ulaşabilirim.
Esen kalın.
@fatihy
Sn fatihy size toplu taşıma ile 25 dk, bisiklet ile 35 dakika mesafedeyim.Biraz tempolu sürersem daha da kısa bir vakitte ulaşabilirim.
Esen kalın.
@fatihy Sn fatihy gruba özel kriterler varsa paylaşabilir misiniz? Misal; Tura çıkılacağı zaman gruba üye arkadaşlarımız asgari hangi ekipmanlara (pompa,iç lastik,anahtar,kask,eldiven vb gibi) sahip olmalı?
---en önemlisi kask ve aydınlatma--- geri kalan malzemeler yama pompa iç lastik zaten bizim yanımızda oluyor lazım olması durumunda paylaşıyoruz ama her bisiklette olması gereken
@fatihy
Saydığınız ekipmanlardan, pompa ve iç lastik hariç diğerleri (kask,eldiven,anahtar takımı,yama seti,2 aadet levye,ışık,reflektör) mevcut. Pompa ve 2 adet iç lastiği de Decathlon'dan temin ederim.
@fatihy
Sn fatihy buarada, grubun ismine dair çok güzel bir tevafuk hasıl oldu. Askerliğimi Çanakkale ve İzmir'de Jandarma Bando Bölüğünde yaptım. Solo Trampet icracısı idim Hatta o dönem İzmir'de yerel bir tv'ye de çıkmıştık.
Güzel günlerdi,güzel ve keyifli zamanlardı.
Bugün (cımartesi) İstanbul'da gündüz lodos akşam şiddetli yağmur gözüküyor. Sahilde takılacaklar için rüzgar bayağı bir parametre, kendi tecrübeme göre hızı +/- 5-6 km/h fark ettirebiliyor. Pazar günü hem yağışsız hem de rüzgarsız.
Ben çantamde şunları bulunduruyorum :
1. İç lastik, yama, pompa, levye
2. Alyan+tornavida seti (birleşik olanlardan)
3. Pense
4. Jant akor anahtarı
5. Kafa lambası
6. Yedek piller
7. Küçük bir ingiliz anahtarı
8. ıslak mendil
Ben de sırt çantam neden bu kadar ağır oluyor diye düşünüyordum, tek tek saymak aklıma gelmemişti. Ama emin olun herbir kalem bir ihtiyaç sonucu girdi çantama.
Bugün 15:00 gibi Fenerbahçe Orduevi'nden başlayıp Pendik'e git gel yapmayı planlıyorum.
Bu arada çantam dolu ama telefonum boş, Whatsapp tarzı şeylerin delikanlı adamın işi olmadığını düşünüyorum.
bugün yarın yağışlı olma ihtimali yüksek bisikletin jantlarını baştan öreceğim ve akort yapacağım için biraz zor hafta sonu çıkamayabilirim çıkacak olan arkadaşlara keyifli turlar