Scudo Sports

İstanbul yol bisiklet grubu

Erdoğan abi bisikletleri değiştiriyor çünkü çok temiz oldukları için kapış gidiyor :D :D ayda yılda bi bindiği için.... :D :D

Çok fena ortalık karıştırırım.:D hahhaha

1. günden itibaren trainer üstündeyim beyler kısa zamanda dönecem umarım :)

Scudo
@hornet

zanım benim gelde bi ölçülerini alacağım:D :D :in:
yeni sezona,bol bol yarışlara gideceğiz,hazırlanman lazım:in:

• Beğen
Tepkiler: yasin cb
@STORMER
Bülent abi sana benzemez Hakan ım öksürmüyo:D :D yokuşta ciddi atağa kalkacam şimdiden haber veriyom Hakan ım sonra üzülme:D :D

• Beğen
Tepkiler: STORMER
@hornetBu aralar gelde cekıyım bıraz senı havaya gırerım bıraz :D :D :D Sonra bana dersın yaws bu adam benı cekmıstı barı bıraz yardım edeyım barı dıye:D :D :D

Ahmet abi biniyoruz sonra bisiklet kirlendi diye 1 hafta yas tutuyorum gel kudu abiyi kırmayalım 1er tane mtb alıp çıkalım kötü havalarda

• Beğen
Tepkiler: Ahmet Gökdere
@Ahmet GökdereAbı bakkk ezıyosun yınee darlanıcam 250kg baslangıc squad a gırecem sımdı olmadı hanımla cocuguda ustume alıcam ekstra agırlık olsun dıye:D :D :D

Emra abı senın ısın zor mtb sız gıtsen kudu dan mtb lı gıtsen benım dılımden kurtulamassın bence sen bu ısı gızlı yap kacak kesımın kralı olur:D :D :D

• Beğen
:D @Alp Aslan

Alp im paris roubaix diyorum ne diyosun:D Bülent abiden kapmışın sen bu işi:D Bülent abi sataşma var

@Ali Emre Akcan

anlaşıldı hocam
grubun tamamı yolla diyor bu durumda ben istifa ettim arkadaşlar ne yapalım benim yolum yok
ühü ühü çok üzgünüm

:

@Ali Emre Akcan

estafurullah hocam yahu ben nasıl seni aforoz ederimki

:in:

@kudu
Kudret abi gel bir tanede Carbon yol bisikleti al böylece herşekilde Kartepe senindir,görüşmek üzere

@Ahmet GökdereBenimki bir aşk hikayesi bisiketimi üzgün görmeye dayanamıyorum:) Bülent abinin olayla bir ilgisi yok hep ilk günkü gibi saf ve temiz olsun istiyorum fakat bizim işimizde duygulara yer yok:boese157: haftasonu karda olsa antremanımızı yapacağız gerekirse 3 saat temizlerim:)

Bülent abi ortalık çok karışık kim vurduya bile gidilebilir ne yapacağız yeni bir taktiğimiz varmı

@STORMER

Kadroyu görünce saldırma ama , banada banada diye:D :D

Arabada bana da yer var mı?:D :D tatlılar benden Tuzlular Alpden kahveler senden :D :D

istersen termosla sıcak su getiririm ben, nede olsa balıkçıyız ekipman herdaim mevcut:in:

birileri gibi tekneyi bağlayıp oturmuyoruz:D :D zanımsıııııınnnn....

@ERDOGANKESGIN
Hahahaha araba ile çıkalım süper keyifli olur ama benden söylemesi Ahmet abi vurur bizi:)

• Beğen
bu topiğin puanını mükemmel yaptım 4.yıldızdı 5 olsun istedim mükemmele tıkladım ama benim puanlamam boşa gitti herhalde gene 4 yıldız reytingde kaldı

:in: :in:

@Alp Aslan

ühü ühü
pinarello paris isterim ama 7 km lik offroad yola sokulurmu o güzelim bisiklet yahu
şu maşukiye belediyesine baskı yapmalı zirveye kadar yolu 7 km yi asfaltlasınlar yahu

:in: :in: :in:

@kudu
Abi yola bindiğinde off-road hayatını geçici olarak ertelersin yüksek hızla rüzgarın tadını çıkartırsın , Bir Pınarelloda yakışır sana :in:

Geri