Scudo Sports

Her Salı - Perşembe Akşamı Caddebostan - Kaynarca Turu

Scudo
Valla arkadaşlar ben de bisikletimi silmiştim. Fakat bu sabah bir çıkayım dedim. Çıktığımda yol grubu arkadaşlarıyla karşılaşınca Kaynarca'ya kadar gidip geldim. tabi sonunda bisikletim gene leş gibi oldu. Gene temizlemek lazım.

@RSY Ersoy

Ersoy ile İlter i muhabbet için gittiğim Cadde Bisiklette gördüm :)
Helal olsun ve temizlik şart diyorum :D

Saygılar
Erkan

@Özgür_Aksoy

Motul ün bisiklet temizleyicisi var, eski camsil şişesine doldur biraz (pulvarize spreyleme yapan herhangi birşey de olabilir) sık üzerine, sonra da elinle birazcık ovalasan yeter, bunu tüm bisiklete uygula balkon gibi bir yerde, duru suyu dök üstine, bisiklet tertemiz:D
Yeşil bisiklette var o sıvı:)

@Nicotine34

bende akıl şart diyorum kaç kere kendi kendime yağmurlu havada bir daha çıkmam dedim yine yollardaydım :D

@binRR

Ertan Abi pes diyorum saygıyla eğiliyorum :D

Orada olmamın sebebi sadece merhabalaşmak :)
Fakat avatar için dün Ortaköy deydim herşey bir anda oldu bitti :rolleyes: detaylar ilk tur buluşmasında :D

ipucu : (link)

Saygılar
Erkan

@Ali Rıza Fırat
sen benim gibi mtb ile debelen daha :)

• Beğen
Tepkiler: Nicotine34
@Alp Aslan

Ya Alp'cim önünde saygı ile eğiliyorum :in: , sen beni eskilerden falan tanıyor olabilir misin? 1987-1991 arası bende yol bisikleti gerçekten vardı. Hatırlıyorum, markası "Exclusive" idi, bir tanıdık staj dönüşü
Almanya'dan getirmişti, üzerinde kendimi özel hissediyordum. Tuzla'da yazlığın bodrumunda dururdu, bir yağmurda sel bastı ve ondan sonra iflah olmadı, eskiciye vermiştim.

Yav bunları yazınca yaş ortaya çıktı dicem ama zaten forumda yaşımızı açık açık yazmışız... :D

Geri