Scudo Sports

Her Salı - Perşembe Akşamı Caddebostan - Kaynarca Turu

Scudo
alo alo pinarello cüneyt nerdesin gene bisikletmi topluyorsun ne zaman gideceğiz kartepeye deh deh ....
colnagoyu istemeden bana o pinarelloyu ver .....
ne edecem tahta bisikleti onu yakarım fırında bana sözün var kaçamazsın bu forumdan bağdat caddesinde bisikletle nasıl yakaladım seni.....
evini öğreneceğim götüreceğim o pinarelloyu ...sen bi adet bence pinarello dahon al .....

:D :D :D

bu akşam çıksam mı diyen varsa ben buralardayım :D yarın yağmurlu olacak ona göre :D

@RSY Ersoy

19:00 -17:00 arası Pendik-Suadiye-Pendik yaptım, Suadiye'de Samet ve Sedat'a rastladım, Beykoz'dan dönüyorlarmış, iyi de oldu Pendik'e yalnız dönmemiş oldum ama o yarın gelecek dediğin yağmura Dragos'ta yakalandık ve Pendik'e kadar bir miktar ıslandık, kısmet işte...:)

Sen de oralarda mıydın?

@Ahmet Ersöz

yok abi ben akşamcıyım :) ama yağmur yağmış galiba yerler ıslak bisikleti de yeni yıkadım çıkmam artık :D

hüseyin abi güle güle kullan süper bir alet :)

http://img96.imageshack.us/img96/6402/caad91.jpg

@Ahmet Ersöz

İyi tur yapmışsın Ahmet Abi. Ben de bisikletim direksiyondaki sorundan dolayı tamirdeyken, formdan düşmemeyim diye yağmur altında 1 saat yürüdüm sahilde ve sadece terledim. Normalde 3 saat yürürdüm ama balık ziyafetini kaçırmamak için erken döndüm. 18.00'in başlarında sahildeydim ama seni ve 2 arkadaşını göremedim.

@extruder
Hüseyin hayırlı olsun çok beğendim, jant tel başlarının kırmızı olması güzel, fren ayar vidaları filan güzel detaylar, güdon bandı ve sele uyumu iyi, bence hiç elleme öyle bin, çok kaşıntın varsa bir garmin 705 güzel gider:D

Geri