Scudo Sports

Her Salı - Perşembe Akşamı Caddebostan - Kaynarca Turu

Scudo
Az önce geldim İstanbula, ama ne oldu anlamadım. 2 sayfayıda okudum çünkü tura çıktıysanız araba ile ( Ahmet Abi Gibi :) ) yanınıza uğramayı düşünüyordum ama şuan aşağıda online olanlar baya çok gibi. Anladığım kadarı ile tur iptal değilmi arkadaşlar ?

(link)

Ulaş abi hayırlı uğurlu olsun, artık kaptan da yolcu olduğuna göre bizim yol almamız şart oldu. Evlendiğimde takıların bir kısmını saklayıp kaybedip hemen yollanmak istiyorum :D :D

Yada Erkan abi gibi MTB ile daha çok çalışıp ilerleyen zamanlarda siz yolcular ile MTB bisikletimle ön grupta yer alır, görenler tarafından " Helal Olsun Beee Adam MTB ile Ön Grupta Gidiyor " denilmesini sağlayıp bir şehir efsanesi olabilirim :D

:D

http://1.bp.blogspot.com/_yOgVaT5RWx4/TENWLmBlI6I/AAAAAAAAASk/fn6znMgoYJ4/s400/16.jpg

Bu arada tura gelmediğiniz için teşekkür edemiyorum.
Arabayla yakamoza gittim, oradan Caddebostan'a pedalladım.
20:15 - 20:40 arası Beltur'da bekledim ama kimse gelmedi, arkama baka baka Yakamoz'a döndüm. Aslında şartlar gayet uygundu, bundan daha soğuk havalarda da çıkmıştık, yerler de kuruydu, neyse...
En kısa zamanda görüşmek üzere, iyi geceler...

@Selçuk Uygun

Öyle demeyin. 2 ay içinde bizim yol bisikleti yeni bir mtb'yle değişecek. Çünkü amacım yalnız yolda değil, toprak vb. arazide de gitmek.

• Beğen
Tepkiler: Berna Solak
@Ahmet Ersöz

abi ben işten geç çıktım o yüzden gelemedim yoksa yağmur çamur yıldıramaz beni :D

@Ulaş Apak

Hadi hayırlı olsun,kazasız belasız sürüşler dilerim.Bugün Muhammed de karşılaştık ama konuşamadık.Ben bisikleti begendim.... Not: Tipik ingiliz bisikleti olmuş,arka vites soldan değişiyor...

• Beğen
Tepkiler: Berna Solak
Geri