Scudo Sports

Her Salı - Perşembe Akşamı Caddebostan - Kaynarca Turu

@binRR

tsk. ederim abi. ben de bu detaylari bilmiyordum acikcasi , guzel bir surpriz oldu :)
degisiklik olarak sadece lastiklerin degismesinde fayda var dediler. bakalim yaza dogru degisebilir ama onun disinda major bi degisiklik gerekmiyor dedigin gibi.

Scudo
@extruder

amanda aman kimler gelmiş Hüseyin seninki Türkçe biliyor mu? :) çok güzel görünüyor sağlıklı günlerde kullan artık senin mtb ile vedalaş ve uçmaya hazırlan :) umarım pazartesi binebiliriz :)

bu arada beyazlar çok şık duruyor kirlenmesine karşılık cifle temizleyince çıkıyor diyorlar bisikletin grisi,beyazı, kırmızısı birbirini çok iyi dengelemiş keyfini çıkar arkadaşım

• Beğen
Tepkiler: Nicotine34
Yakında bizim Mtb grub tam anlamıyla tarih olacak ,olduk Yolcu grubu .Fena da olmadı. Ulaş kaptan olduktan sonra bu iş bitmiştir.iki sene başının etini yedim ,bisikletini değiştirmemişti.:vroam:
Kaptan sende koy artık resimleri.............:in:

Merhaba arkadaşlar,

Bildiğiniz gibi Ertan Abi (binRR), bana Libero marka yol bisikleti hediye etmişti ve 7 sene sonra yeniden bisiklet sürmeye başladım. Yalnız bisikletimin vitesleriyle ilgili doğru kombinasyonları bilmiyorum. Çünkü bisikletim 15 vitesli. Bana göre sol tarafta 3, sağ tarafta 5 vites kademesi var. Hangi koşullarda hangi vites kombinasyonları kullanılıyor ? Bunu bilmek istiyorum. Çünkü amacım, enerjimi doğru yönde kullanarak form kazanmak.

• Beğen
Tepkiler: Berna Solak
@Berna Solak

Forum halkı Günaydın lar :)

Bu sabah çıkacak olan var mı ? Yerler ıslak hava kapalı :(

Saygılar
Erkan

@Alp Aslan

Fena mı oldu hem turladık hemde lafladık hemde güçlendik :)

@extruder

AMİN :)
Güle güle kullan çok güzel görünüyor nazar değmesin :)

@Alp Aslan

Eeee bende varım :) seni yanlız bırakırmıyım hiç :)

Saygılar
Erkan

• Beğen
@RSY Ersoy

Yerler kuru olsa 1 saniye düşünmeyeceğim, sahil yolundaki kameralara bakınca yolların kuru olmadığını gördüm :( çıkacak olanlara dikkatli olsun lütfen.

Yarın hava güzel olur inşallah.

Saygılar
Erkan

• Beğen
@Nicotine34

neyse bisikleti yeni yıkadım zaten, Alp abiden de bir atak gelmedi gidip yatayım en iyisi :D

Dün bisikleti temizlemek için en az 3 saat uğraştım ve daha ilk yağmurda dışarı çıkarmayı gözüm yemedi yattım uyudum, aslında çıkılabilir hava varmış dışarıda ama neyse arada tembellikte lazım :)

Geri