Scudo Sports

Her Salı - Perşembe Akşamı Caddebostan - Kaynarca Turu

Scudo
@binRR

Onu deviren rahmetli Cem Karaca'nın 1975'te çıkardığı "Beni Siz Delirttiniz" 45'liğinde şu sözlerle belirttiği durumdu Ertan Abi :) :) :

Sahil yolundaki kazalar
Denize düşen şu uçak
Beyaz camda hayvanlar ve reklamlar
Yeşilçam'da baldır bacak

Not: Şarkıdaki denize düşen uçaktan, Atatürk Havalimanı'nın pist ışıkları sönük olduğu için havalimanına inmeye çalışırken denize çakılıp 41 kişiye mezar olan "Bursa" kastedilmekte :boese157: :boese157:

@Yiğit YILDIRIM

Yiğit kardeşim hiç şevkin kırılmasın, katılıma devam.

Sevgili Selçuk abimiz arka takım kaptanımızdır, kimseyi yolda bırakmaz, yeter ki arkada kaldığında haberimiz olsun. Zaten bu aralar ben de arkalardayım, yavaş da olsa beraber tamamlarız...

@Ali Rıza Fırat

Sevgili Ali Rıza, sen Ankara'dan dönene kadar gönüllerimizin kaptanısın, Ankara dönüşü performansına göre bakarız, arka takım kaptanı mı olursun yoksa ön takım kaptanı mı?

@Ulaş Apak

Kaptan çok doğru söylüyor :) akşam inşallah yağmur olmaz.

Ali Rıza ile bugün telefonda görüştük :) merakını giderdim ;)

Alp doğru söylüyorsun Mart başına kadar nasıl bekliyeceğim bilmiyorum servis dışı olmam normal çok heyecanlıyım :D

Saygılar
Erkan

@Ahmet Ersöz

Ben bugün yeni bisikleti nihayet gümrükten aldım, az önce de Muhammed'den aldım ve eve geldim. Hava oldukça soğuk ama bisiklete binmeye uygun, yol rüzgarla giderek kuruyor.
Benim bisikleti alma süreci oldukça sancılı ve yorucu olduğu için (bilahare anlatırım) bu akşam çıkmayıp evde dinleneceğim, ama grubun bugün çıkması iyi olur bence. Ne de olsa ıslak bir haftaya giriyoruz, yarın bugünkünden iyi olması ihtimali fazla değil.

(link)

Geri