Valla arkadaşlar ben de bisikletimi silmiştim. Fakat bu sabah bir çıkayım dedim. Çıktığımda yol grubu arkadaşlarıyla karşılaşınca Kaynarca'ya kadar gidip geldim. tabi sonunda bisikletim gene leş gibi oldu. Gene temizlemek lazım.
Motul ün bisiklet temizleyicisi var, eski camsil şişesine doldur biraz (pulvarize spreyleme yapan herhangi birşey de olabilir) sık üzerine, sonra da elinle birazcık ovalasan yeter, bunu tüm bisiklete uygula balkon gibi bir yerde, duru suyu dök üstine, bisiklet tertemiz
Yeşil bisiklette var o sıvı
@Ahmet Ersöz
ahahahhahahahahaha, Ah Ahmetim ahh, ilahi sen, ya Ali Rıza'cım Ahmet amcan ne kadar doğru söylüyor, kendileri yol bisikletine bindikleri zamanlarda Yeşilçam vardı be yavrucum eh ehe ehe
aslında bu dizelerde ince espiriler var ama genç kuşağa takıldığım için çakozlayamadım Gerçi sizi hala bisiklet ile geçemez oldum ama o günler uzak değil gibi
Ya Alp'cim önünde saygı ile eğiliyorum :in: , sen beni eskilerden falan tanıyor olabilir misin? 1987-1991 arası bende yol bisikleti gerçekten vardı. Hatırlıyorum, markası "Exclusive" idi, bir tanıdık staj dönüşü
Almanya'dan getirmişti, üzerinde kendimi özel hissediyordum. Tuzla'da yazlığın bodrumunda dururdu, bir yağmurda sel bastı ve ondan sonra iflah olmadı, eskiciye vermiştim.
Yav bunları yazınca yaş ortaya çıktı dicem ama zaten forumda yaşımızı açık açık yazmışız...