Scudo Sports

Erzincan'ın İlk KRON'u XC3000...!!!

Scudo
@Lancer

Haklısın. :D:D
Birilikte çekilmiş fotoğrafımız yok henüz onun için koymuyordum.. Ama sizi kırmadan hemen değişiyorum.
Onun haricinde bugün birçok fotoğraf çektim gezimde. Ve bilgisayarımdaki problem yüzünden hepsi silindi. Gezimi yayınlayamayacağım anlaşılan..

Sevgiler...

• Beğen
Tepkiler: Lancer
@cheddar

Çok teşekkür ederim. Umarım memnun kalırım. Bu hafta 93 km yaptım Bikaç sorun dışında harika diyebilirim. O sorunlarda sanırım halledilebilir..

Sevgiler...

ya serkan sen eski emektarla kim bilir kaç km yol sarfettin bu yeni kronla düşünemiorum ne kadar yol yapcanı ee artık istanbula gelirsin bisikletle :D

@shopar

Evet kardeşim eski YOLDAŞ'ımla ne kadar km yaptım hatırlamıyorum. Ama binlerce km yaptığım kesin. Yeni YOLDAŞ'ımla ise düşünemiyorum artık. Bana yol felan dayanmaz..:D:D Ama gel gelelim İstanbul'a gelmek sorun değil. Sorun olan İstanbul'a gelecek vakti ayarlamak. Boş vakit sıkıntısı çekiyoruz. Malum iş-güç. İnşallah birgün gelirim..:dua: :dua: :dua:

Sevgiler...

@nefrett

:D:D:D Bak bunu hiç düşünmemiştim. Tavuk kesmeyi felan..:D
Abiden kalma demek. İnşallah ileride birgün kendi bisikletini alırsın..

Sevgiler...

Serkan abi yüzyüze sölemiştim ama yeniden söliyeyim. Bisikletin hayırlı uğurlu olsun. Bir süredin nete giremediğimden yorumum biraz geç oldu.:eek: :eek: Kusuruma bakmassın inşallah. İnşallah kısmet olursa Erzincan' a 2. kronu veya ilk treek' ide ben getiririm. Okadar pahalısına gücüm yetmez ama bende bütcek kadarını alırım inşallah. Tekrardan hayırlı uğurlu olsun. Kazasız belasız kullanman dileğiyle. Artık seni kimse tutamaz. Erzincan kazan sen kepce. KArış karış gezersin artık.:D

• Beğen
Tepkiler: Serkan Taşdelen
@cambaz24

Çok teşekkür ederim Burak. Ne kusuru Allah aşkına. İnşallah daha iyisini ve daha güzelini almak nasip olur sana. Yakışır yaniii. Erzincan yavaş yavaş kaliteli bisikletleri tanısın.:D:D İnşallah birlikte pedallarız.

Sevgiler...

@aytac2448

Allah razı olsun Aytaç. Evet daha gidecek ve görecek çok yerimiz var. İnşallah ölmez sağ kalırsak onlarıda burada paylaşıcam..

Sevgiler...

Maasallah gercekten rengi cok hosuma gıttı oldukca albenili .gulegule kazasız belasız iyi gunlerde kullan

sevgili serkan hayırlı olsun.güzel bir makina.birde rengi yok mu.kırmızı olsun bir fazla olsun.memleketinde pedallanmayı isterdim dogrusu.derin vadilerin içinde eşsiz bir seyir olacagından şüphem yok.memleketine yakın bir memleketliyim.SİVAS.gülü güle kullan

• Beğen
Tepkiler: Serkan Taşdelen
Geri