Scudo Sports

Erzincan'ın İlk KRON'u XC3000...!!!

Merhaba Serkan Kardeşim

Parçaların hayırlı olsun, senelerce sana en iyi şekilde hizmet etsinler. :) :)

Sadece şu fren ve vites tel uclarını beğenmedim. Hele fren tel ucu ne öyle , çapak, çapak ve direk adamın eline, ya da ayağına saplanacak gibi duruyor. :rolleyes:

Hemen onlara bulabilirsen, özel aleminyum başlıklarını, bulamazsan, cant teli başlığından, onu da bulamazsan, bir elektrik bantıyla sararak kamufle et bari. :D

Sevgi ve selamlarımla.

• Beğen
Tepkiler: Serkan Taşdelen
Scudo
oo serkan abicim hayırlı olsun ya.. Süper olmuş çok sevindim..
Bütün parçalar ayrı ayrı çok güzeller maşallah..
Güle güle iyi günlerde kullan inşallah..
Daha nice yollar var önünde...

• Beğen
Öncelikle hayırlı olsun konu çok eski ben bir o kadar yeniyim :)

Merak ettim de acaba xc3000 hala erzincanda tek mi ? :D

• Beğen
@Ender Alıcıoğlu
Çok teşekkür ederim Ender Abicim,
Çapaklar seni rahatsız etmiş demek en kısa zamanda çaresine bakılacaktır sevgili abicim. ;)
En kısa zamanda görüşmek dileği ile. Alıcıoğlu Ailesine selamlarımla...

Sevgiler...

@fatihgüven
Çok teşekkür ederim.

Sevgiler...

@d.berkay
Çok teşekkür ederim Berkaycım,
Aslında eski parçalarımda sorun yoktu ama hep full LX setin hayalini kurardım. Şuan hayalime kavuştum. Bisikletim full LX oldu.

Sevgiler...

@PhysX

Merhabalar,
Evet ama xc3000 değil, KRON sadece bir tane var. Hatta LX olan bir bisiklet bile yok. :D :D :D

Sevgiler...

• Beğen
Tepkiler: Ender Alıcıoğlu
Serkan'cım bisikletini yeni upgrade edilmiş haliyle kazasız belasız güzel günlerde kullan. Baba memleketim Erzincan'a-İstanbul'dan sonsuz ve doyumsuz sevgiler. Kendine iyi bak Serkan yaza inşallah Erzincan'da görüşme imkanımız olur.

• Beğen
serkan abicim hayırlı olsun.haketmişti o malzemeleri helali hoş olsun kronuna daha iyileri layık ilerleyen zamanlarda inşallah.güle güle kullanman dileklerimle.

• Beğen
Geri