Scudo Sports

Erzincan'ın İlk KRON'u XC3000...!!!

Tüm dilekleriniz için çok çok teşekkür ederim arkadaşlar. İnşallah bundan sonra bana kmler dayanmayacak.:D:D

Sevgiler...

Scudo
Serkan bisikletin hayırlı olsun,

Dertsiz, az servis gerektiren aynı zamanda en üst guruplarla boy ölçüşür bir bisiklet donanımına sahipsin ,kutlarım.

Bu arada bu yeni sistem vites fren kolunun parmaklara olan uzaklığını ve ayar vidasının yerini Shimano sayfasından bak derim , zira tam parmak boğumuna göre ayarlı fren kolundan vites büyütüp küçültmek acayip zevkli.

keyifli binişler dilerim.

Hakan KAYIŞLIGİL

• Beğen
Tepkiler: Serkan Taşdelen
Serkancım bisikletin hayırlı uğurlu olsun. Gerçekten süper görünüyor.
Maaşallah nazar değmez İnşallah. Yalnız bir şey eksik; nazar boncuk.
şık bir nazar boncuğu bu eksiği tamamlayacaktır. Bende iyi günlerde
kullanmanı ve pedallamanı diliyorum. Allah kazadan beladan korusun.

• Beğen
İyi sürüşler, hard tail ve dual control levers'ın keyfini çıkarman dileğiyle.
Not: Başparmaklığı sökebilirsin ;)

Hayırlı olsun güle güle kullan,Bisikletin cok guzel,bende Kron xc1000 kullanıyorum ve cok memnunum.
Kazasız belasız kullanırsin insallah...

• Beğen
güle güle kullan serkan abi,beklediğine değmiş valla,çok yakışıklı bisiklet,neyse geziler seni bekliyodur,biz meşgul etmeyelim:D

Hayırlı uğurlu olsun Serkan. Allah kazasız belasız binmeyi nasip etsin. Heyecanını anlayabiliyorum. Ben de trekimi ilk aldığımda gece rüyama girdi. Sürekli turlara çıktığımı, pedal çevirdiğimi görüyordum. Hoş bu trekle alakalı olmasa gerek. Ben tura çıkıcağımız günün öncesinde, geceleri uyuyamıyorum, heyecanlanıyorum, sürekli pedal çevirdiğimi görüyorum. Sonra o uykusuzlukla huysuzluk yapıp ona buna sataşıyorum tabi hahahahaha:)

• Beğen
Arkadaşlar çok teşekkür ederim. Allah herkesin gönlüne göre versin. Ama unutmayın çok istediğiniz birşey er yada geç oluyor.

Sevgili Mesut kardeş Allah size kolaylık versin..:D:D:D Bayanlarla uğraşmak zordur..:D:D

Sevgiler...

@dogaci24

Serkaaaaaan inşallah senin yolun bir gün düşer buralara. Bir gün bir turda bir organizasyonda birlikte pedallarsak o zmn görürsün sen... Yazdım bunu bir kenara, aklımda olacak...:)

Serkan cıgım harika bir bisikletin olmus benceede erzinca harika bir bisikletle kucaklastı,hayırlı olsun ınsallah kazasız belasız kullanırsın saglıklı mutlu bol pedallar

• Beğen
@dogaci24

@KevSerSeri

Serkan sen ankaraya gelmek istediğinde önce bana haber ver ben sana kewserin ankarada olmadığı zamanı sölerim yada işi olduğu zamanı sölerim sende kewsere denk gelmezsin :D:D:D

• Beğen
@trinitrotoluen

Evet evet öyle yapalım Mesut. Aman Allah korusun. Sonra gurbet ellerde telef olmayalım...

Ama Kewser sen çok iyi bi insansın. Öyle şeyler yapmazsınn...:eek: :eek:

Sevgiler...

Geri