Scudo Sports

Erzincan'ın İlk KRON'u XC3000...!!!

Scudo
@dogaci24

Öle bi yanılgıya düşüp kendini kewserin şefkat(siz)li ellerine bırakma :D:D

@dogaci24

Sen öyle zannet. Tamam şekerimdir mekerimdir ama gudubetliğim tutmayagörsün.. Kevser'in Gazabı nedir? Hiç duymadın mı sen hahaha. Mesut bi ara anlatıversin sana hahaha:p

• Beğen
Tepkiler: Serkan Taşdelen
@KevSerSeri

Serkan ben sana özel olarak msnde flan anlatırım burda anlatmiyim sora tekrar ankaraya giremem falan...
Walla kewser ankaranın girişinde nöbet tutar okulumda yanar :D:D

@trinitrotoluen

Evet kardeş biz özelden devam edelim. Hem konuyu dağıtmamış oluruz.

Sevgiler...

hayırlı olsun çok güzel duruyor bisikletin

marksında da heybet var hani xc3000 deyince şöyle bi durur hekes "3000 diyolan" diye

• Beğen
Gezmeyi bu kadar seven bir kişiye de böyle bir bisiklet yakışırdı.Hayırlı olsun.Sağlıklı sürüşler.

• Beğen
Çok teşekkürler arkadaşlar. Darısı olmayanların başına..

Sevgiler...

serkan cım sonunda muradıı erdin artık erzincan bisiklet görsün güle güle kullan allah iniş takımlarına zeval vermesin bir sorun var bisikletini gören vatandaşlar abi kac vites abs mi gibi soruları bırakıp abi bu motormu kac beygir gibi sorularla muhattap olacaksın hatta birara işkenceye dönecek neyse iyi bir secim yapmışın güle güle kullan

• Beğen
@skull_mrt

İnşallah Kardeşim. En kısa zamanda seninde yeni bisikletini görürüz herhalde forum sayfalarında...

Sevgiler...

• Beğen
Tepkiler: skull_mrt
arkadaşım bisikletin güzelmiş ama bunlar ön arka disc fren değilmiydi.bide bunların fiyatı nedir

@apollo 26

Öncelikle teşekkür ederim.

XC3000 modeli disc değil. Zaten ben disc istemiyorum. XC2000 Disc modelinde var Disc Fren seti.

Liste fiyatını (link) sitesinden görebilirsin. Ben ayrıca üzerinde biraz değişiklik yaptım.

Sevgiler...

arkadaşım verdiğin bilgi için teşekkür ederim.karıştırmışım özür dilerim.yinede bisikletin güzelmiş.iyi günlerde kullan..

@Önder

Çok teşekkür ederim Önder kardeşim. İnşallah birgün yolum düşer İstanbul'a ve perşembe gecesi turlarına katılırım...:D :D En çok istediğim bu...:D

Sevgiler...

abi bisikleti almama 1 hafta var inşallah alacam senin gibi gezmeyi çok seven birine bisiklet çok yakışıyor bisikletin hiç arıza yapmasın diyorum bu arada selesi rahat mı biraz kalın gibi duruyor

• Beğen
Geri