Scudo Sports

Erzincan'ın İlk KRON'u XC3000...!!!

@mchael

Bu bisiklet Ercan'a ait değil.:D Ama Ercan'ın bisikleti de kendisine hayırlı olsun tabi..:D:D

Sevgiler..

Scudo
Serkan bisikletin hayırlı uğurlu olsun. Geçen haftasonu kardeşim ve eşi de birer XC3000 aldı :)

Sormak istediğim bir şey var. Hangi model olduğunu göremedim tam ama anırım Cateye KM saati kullanıyorsun. Artık artısını eksisini öğrenmişsindir, tavsiye eder misin? Bir de model adını yazarsan sevinirim.

• Beğen
Tepkiler: Serkan Taşdelen
@Firochromis

Kardeşinize hayırlı olsun. Allah Güle güle kullanmak nasip etsin.

Evet CATEY TOMO XC modeli. Çok memnun olduğum söylenemez. Çok amatör bişey. Ekonomik fiyatlı ama benim istediğim bir tür değil. Daha önceki bisikletimde kullandığım AS904 marka ve modelli KM Sayacı bundan daha iyi olduğu kesin. Size tavsiyem CATEYE'nin daha üstün modelleri veya SİGMA alabilirsiniz.

Sevgiler...

@derya.k
Teşekkürler Derya...
İnşallah sende kısa zamanda alırsın. Köyceğiz'de turlamak dileğiyle..

Sevgiler...

• Beğen
Tepkiler: Ozge Deniz
"erzincan" yazısının görünce direkt dikkatimi çekti. baba tarafından memleketim olur da..;)
bisikletiniz süper görünüyor. erzincan erzincan olalı böylesini görmemiştir heralde ;) . hayırlı olsun kazasız belasız kullanmak nasip olur inşallah..
erzincan bisiklete binilecek en güzel şehirlerden biri. bu yaz gittiğimde birkez daha görmüş oldum.. şanslısınız bu konuda tabi dondurucu soğukta ne kadar binilir o ayrı...:rolleyes:

• Beğen
@burcii
Merhaba Hemşerim.. Bütün dilekleriniz için teşekkürler. Erzincan'da başka yok. Ama ben istiyorum ki daha güzelleri olsun da binecek arkadaşım olsun. Yalnızım bu şehirde. Dondurucu soğuklardada sıkı giyindikten sonra hiç sorun olmuyor. Erzincan'da gezilecek yerleri imzamda bir kısmını görebilirsiniz zaten..

Sevgiler...

• Beğen
Tepkiler: burcii
@aykut_24@hotmail.com

hoşgeldiniz foruma.ama ne alaka ben bisiklet almadımki.konuyu dikkatli incelerseniz sevinirim.genede teşekkürler...

@aykut_24@hotmail.com
Merhaba Foruma hoşgeldiniz. Sizinle mutlaka tanışmak isterim. Mutlaka arayın..
0535 513 58 53

Sevgiler...

Merhaba Bisikletimde tur sonrasında bikaç değişiklik yapmış oldum.

Arka Attırıcı 2007 Deore LX oldu.

Aynakol da 2007 Deore LX oldu...

Fren Bacakları yine Deore LX...

Yeni Jant Setim Shimano M-505 ve Deore LX Ruble...

Ayrıca Ruble Deore XT Rublem var diğer jant setimde...
Ön Attırıcımda 2007 Deore LX.... Zincir HG73...
Diğer fotoları yakında paylaşırım..

Sevgiler...

guzel bi bısıkletti daha da guzellesmeye devam ediyo tr de neredeyse heryeri gormus bi bisiklet :D
kazasız belası surusler

• Beğen
@İdris ACA
Çok teşekkür ederim İdris,

Sevgiler...

@mecaoz1
Çok teşekkür ederim. İnşallah görmediği yerleride görecektir.
İpucu: 2 aya kadar. ;)

Sevgiler...

@punisher89
Çok ço kteşekkür ederim hemşehrim.

Sevgiler...

@aykut52
Aykut kardeşim seni unutmak mümkün mü? Herşey için tekrar tekrar teşekkürler.
Ordu'ya bol bol selamlar...

Sevgiler...

• Beğen
Tepkiler: aykut52
Geri