Scudo Sports

Erzincan'ın İlk KRON'u XC3000...!!!

Halilim ve Mesut Abicim Allah razı olsun. Tüm üyelerimizden'de Allah razı olsun. Beni seven herkese çok çok teşekkür ederim.
Arkadaşlar sizlerin sayesinde bilmediğim birçok şeyi öğrendim. İnanın bu forumu tanımasaydım KRON markasını ve birçok marka bisikletten haberim bile yoktu.. Burada bana destek olan, arkadaş olan, yardımlarını esirgemeyen tüm arkadaşlarıma sonsuz teşekkürlerimi sunuyorum.
Her yaptığım geziyi hemen sizlerle paylaşmak benim hoşuma gidiyor. Bunun nedeni tabiki sizlersiniz. Sizler okumazsanız yayınlamamın bi anlamıda olmaz.

Tekrar tekrar çok teşekkürler bütün forum üyelerine...

Sevgiler...

• Beğen
Tepkiler: Önder Özdoğan
Scudo
Serkan'ım ne demek :). Senin yazdığın yazıları da okumak bize ayrı bir keyif veriyor. Sayende hiç görmediğimiz, belki de göremeyeceğimiz yerleri görmüş oluyoruz.
Zaten forumun da amacı bu değil mi? Paylaşım...
Kimin elinde ne varsa paylaşıyor :). Bu beton yığını şehirde artık pek doğal güzellik kalmadı, olanları da az oldukları için biz sürekli aynı şeyleri görmekten sıkıldık. Diğer illerdeki arkadaşlarımız sayesinde gözümüz gönlümüz açılıyor, memleketi gezmiş gibi oluyoruz karış karış...
Ama bu beton yığınında da çeşit var, bilgi var, reklam var, ilgi var, tabi hepsinden önce talep var ve sonucunda da arz var... Sebebi basit tabi ki çok fazla insan var :). Biz de sizlere elimizden geldiği kadar bilgi sunmaya çalışıyoruz. Ne mutlu ki bir kişinin daha kaliteli bir bisiklet sahibi olmasına yardımcı olduk... Darısı olmayanların başına :)...

@kıvanc kaynak

Teşekkür ederim kardeşim. İnşallah birgün birlikte pedallarız. Antalya'ya selamlar...

Sevgiler...

Sevgili Serkan nerde nasıl fotoğraf çekileceğini biliyorsun hani.
destek mesajların için sana içten teşekkür ediyorum.Yol boyunca karşılaşılaştığımız bisiklet ailesindeki dostlarımız ile seni de konuşma,paylaşma fırsatı bulduk..

Sevgiyle güzel insan

kardeş hayırlı olsun Allah kaza vermesin güzel bisiklet ya bu kronlar baya tutuluyor bende alıcam inşallah ama kronmu diye yada scudmu ddiye düşünüyorum yani bisikletin güzel güle güle kulanmanı dilerim

@tour.de.frans

Teşekkürler abicim.
Yeni bisiklet alacaksan eğer sana tavsiyem Fiyat-Performans ilişkisine dikkat et. Hangi marka veya model olması önemli değil. Bütçen ne kadarsa en iyisini almaya bak. Ve araştır. Bu forumda gördüğün gibi birçok bilgi mevcut.

İnanın ben 1 sene öncesine kadar KRON-TREK-SCOTT markalarından haberim yoktu. Bu forum sayesinde tanıdım ve aldım. Şimdi ise çok çok memnunum ve ERZİNCAN'da ilk olmasıda farklı tarafı. Fiyatını söylediğim zaman deli diyorlar. Varsın desinler.. Benim için önemli değil. Burada kimse bisiklete o kadar para vermez. Motor alırlar. İkisi arasındaki büyük farklardan habersizler... Ve kask yok,ehliyet yok binerler. Eee sonrada kaza haberleri eksik olmaz gündemden.. Allah korusun..

Sevgiler...

@candede

Çok çok teşekkür ederim Can Abicim. Hatırlanmak çok güzel şey. Tüketilen kelimeler ve cümleler arasında yer almak gerçekten çok hoş. Ağzınıza sağlık..

Sevgiler...

• Beğen
Tepkiler: candede
Serkancım bisikletini alalı neredeyse 2 ay doldu. Aranız nasıl xc3000 ile.. ilk izlenimlerinden değişen oldu mu?
Sana bir öneri de bulunabilirmiyim.. İleride eline bir miktar daha para geçtiğinde ve nereye harcayım diye düşünürsen :)D )Asfalt yol için ince lastikli teker seti toplatabilirsin.. Çok masraf etmeden toplatacağın bu pratik set ile asfalt yollarda daha rahat ilerleme imkanın olur..
Selam ve sevgiler..

@Mesut Girgiç

Mesut Abicim. Evet iki ay geçti. İlk gün ile bugün arasında değişmeler oldu tabi.. Ama artı yönde.. Daha çok sevmeye başladım.
Mesela; Dual Kontrollere iyice alıştım ve çok pratik çok rahatlar..
Eskiye oranla artık daha az yoruluyorum. Bunu hissedebiliyorum. İlk zamanlar eskisiymiş gibi aldanarak çok zorluyordum. Ama gerek yokmuş. Zaten seri bisiklet..
Mesut Abicim lastik konusunda haklısın. Bikaç haftadır aklımda. İyi bir yol lastiği lazım. Ben en iyisi olsun diye düşündüm ve MARATHON XR lastik almaya karar verdim. Kullanan arkadaşlarda memnunlarmış. Sen kullandın mı bilmiyorum ama senin fikrininde önemi var abicim. Bildiğin kaliteli bir yol lastiği tavsiye edersen sevinirim.

Sevgiler...

• Beğen
Tepkiler: erşah hançer
abicim slm bisikletin çok güsel ya valla özeniyorum sana haaa
erzincanın tek kronlusu abim benim seninle iyiki tanışmışım çok iyisin bi bölüm yapsalar haftanın en yakışıklısı veya karizmatiği diye senden başkasını seçmem valla baim benim ya keşke erzincan kütahayaya yakın olsada kronları buluşturup gezinti yapsak :)

• Beğen
Tepkiler: Serkan Taşdelen
@gurkan2
Sevgili Gürkan teşekkürler..
Bisikletin fiyatını (link) sitesinden görebilirsin. Balıkesir bayiiliği olmasına gerek yok. Sanki Erzincan'da bayiisimi var. Ben İstanbul'dan aldım. Erzincan'a en yakın bayiisi sanırım Ankarada orasıda 700 km. Balıkesir!den İstanbul daha yakın anlayacağın.:D:D En ufak sorunda yanındalar korkma. Zaten sorun çıkaran bir bisiklet değil. Tavsiye ederim.

Sevgiler...

@cyclist_43

Sevgili Kardeşim çok çok teşekkürler.. Bende seni tanıdığıma sevindim. Çok da yakışıklı değilim bu arada.:D:D:D:D Karizmatik diyebilirsin ama. :cool: :cool: :D :D İnşallah kardeş yazın beraber pedallarız. Sabret kardeş..

Sevgiler...

• Beğen
Tepkiler: Gürkan Karataş
ercan hayırlı uğurlu olsun kazasız belasız sürmen dileğiyle

Geri