Scudo Sports

Erdoğanlar Bisiklet'e yakışmayan davranış!

Sorun kargonun bu gün yola çıkması değil,sorun elinizde olmayan ürünü sitenizde tutmanız... Ben bu siparişi verdikten sonra tekrar aradığım da ürün elimizde yok dendi ve ardından sitenizden kaldırıldı bu ürün... Madem elinizde yok neden sitenizde siparişe açık duruyor... Ben bu ürünü istanbuldan da alabilirdim sırf bisiklet camiasın da metinizi duyduğum için sizden getirtiyorum... Kargonuz bu gün yola çıkar diyorsunuz fakat o kargonun çoktan bana gelmiş olması gerekiyordu zaten... Ben bisiklet kuluplerine de üyeyim bisikletle ilgili forum sitelerine de üyeyim bu durumu dile getirmem hoş olmaz sizin de takdirinizce... Ben bunu uygun bir şekil de telafi etmenizi bekliyorum buda bizden özür hediyesi diyebiliceğiniz birşey olabilmeli..

Bu e-maili lütfü beye atmışınız böle yapmanızın amacı anlaşılmıştır bence. ? (Ben erdoğanlar bisikleti savunmuyorum. Savunuyormuşum gibi gözükebilirim ben çünkü haklı olupta haksız yere düşen insanın yanındayım. - replik vererekte üyeliğimdeki puanları silerek bişede elde edemezsiniz =mustafa mus=)

Scudo
@Mehmet Ser

bide erdoğanlar bisikleti savunmuyorum dio... Siz sadece boş vakti ve parası olan insanlar bir araya gelmiş burda alışveriş yaptınız adamı savunuyorsunuz... Bak kardeşim ben 3 gün evde kargo beklemek zorunda da dilim parasını ödedim ürünü de zamanın da alırım ben oraya ne şekilde bir mail yazıcamı da sana sormam kişisel bir alıp veremediğin varsa özelden sonuna kadar tartışıtım seninle belkide kan bağı veya bişi var aranızda olayı böle yaparsan daha da büyütürsün bişi demiyim dedikce farklı yerlere taşıttırma bana konuyu ;)

HALA KALKMIŞ BANA HAKLI OLUP DA HAKSIZ YERE DÜŞEN İNSAN DİYEBİLİORSAN BEN SANA DAHA BİŞİ DEMEM...

Bukadar geniş bukadar rahat olmayın yaa hala neden bahsediyorsun...

Amacınız anlaşılmıştır dan ne amaç anlayabildin çok merak ediyorum ?..

@Mehmet Ser

ayrıca şunu da söliyeyimki beklentim hatalarını telafi etmeleri idi daha önceki zamanların da hata yaptıklarında ürünün bir üst modelini fark almadan veren firma sonuçta bu dimi ;) Bense sadece ürünümü düzgün ve zamanın da istedim orada şunu bunu verin gibi bişi yazmadımı okuyabilirsiniz bence... Tapılan yorumlar arasında bir beyfendinin bu tarz başka bir firmadan başka bir alışverişinde sorun yaşaması ile araya şirket avukatlarını sokması durumunda ürünü ücretsiz teslim almış sanırım hukuksal kuralları da incelemek gerek biraz bakıyım isterseniz işin bu boyutuna ve ona göre konusalım...

• Beğen
Tepkiler: Cem Kılınç
tabi hoş olmamış ama umarım elinize geçtiğinde mutlu olursunuz.bende teee sivastan söyledim bisikletimi ptt kargoyla yolladılar 3 günde geldi ama beklediğime değdi

neyse ben daha fazla bişi demicem zaten arkadaşlara çünkü konu çok farklı boyutlara gelmeye başladı daha fazla uzatmicam hepinize iyi forumlar...

Bu konunun bu derece uzatılmış olmasından ben şahsen bir Bisiklet Forum' sakini olarak üzüntü duyuyorum. Yorumları okudum konunun açılmasında ki amacı tam manası ile anlayamadım. Konu müşteriye hitap yüzünden mi açıldı yok sa bahsi geçen ürünün stokta olmayışı neticesinde bir şekilde jest yapılıp bir üst modelinin gönderilmemiş olmasından mı. Kısaca memnuniyetsizliğin kaynağını anlayamadım.

Hitap yüzünden şikayet ise amaç arkadaşımız haklı, eminim bu tavrından dolayı Erdoğanlar bisiklette oldukça üzgündür. Dünya hali herkes hata yapabilir yapmadım diyene inanmam. Tanıdığım alışveriş yaptığım bir çok bisiklet firmasında bana olmasa bile müşteriye bu ve bunun gibi çıkışlar yapıldığına şahit oldum. Uyardığım kişilerden de hep özür aldım. Arkadaşımızda telefonda görüşürken bu hitabın yanlış olduğunu belirtse eminim karşı taraf hata yaptığını anlayıp bir şekilde kalbini kazanma yolunu seçerdi.

Yok bu kızgınlık ve konunun buraya taşınması satıcı üzerinde bir baskı yaratıp daha üst model ürünle değiştirilmesi ise bu çok çirkin bir davranış olur. Satıcı kendi isteği ile bile bir üst model göndereceğim dese ben şahsen aradaki fark ne ise onu ödemeden asla ve asla bunu kabul etmem. Doğru olanı bisikletçiye yakışanıda budur.

• Beğen
arkadaşlar bunu karalama kampanyası haline getirmeye lüzum yok.
bence forum yöneticilerini zor durumda bırakıyorsunuz.

• Beğen
Tepkiler: Hasan 16
Arkadaşlar biz bir camiayız. Bisiklete bineni ile,üreteni ile,ithal edeni ile,satanı, ile,tamir edeni ile .Hepimizin birbirimize ihtiyacı var.Connondale gibi bir ürün bir telefonla her nekadar parasını ödesek te kapımıza kadar geliyor.Ben bunun önemli olduğunu düşünüyorum.Bu süreçte bazen istemediğimiz şeyler yaşanabilir.Çözüme yönelik düşünüp,derdimizi anlatınca çözülür diye düşünüyorum.Biz büyüyen gelişen ve dünyanın ihtiyacı olan iyi bir camiayız.Bibirimizi kırmayalım,herkese ihtiyacımız var,sevgi ile kalın.

• Beğen
Konuyu baştan sona okudum çok sıkıldım ve konunun bu kadar uzatılması karşısında gerçekten üzüldüm. Arkadaşın telefondaki konuşma tarzını bilemiyorum. Herkesin bir eşraf saati vardır. Olayı yokuşa sürmek yerine yapıcı, sakin bir konuşma ile herşey güzel bir şekilde halladilebilirdi diye düşünüyorum.
Burada konu kapanır ben başka yerde de başlık açar olayı büyütürüm gibi bir söylem de hiç yakışık almamış. Ben şahsen firma sahibi olsam paranı en acilinden geri havale ile iade eder diğer yerlerden yapacağın alışveriş için de teşekkür ederdim.
Not: Sözü geçen firma ile bağlantım yok hatta daha alışveriş bile yapmadım.

@Mehmet Ser

Erdoğanlar'ı savunmadığın ,bu emaili paylaşmandan ve imzandaki fotoğrafında üzerinde ^Erdoğanlar Bisiklet^ yazan formanla poz vermenden belli zaten. :) Bütün bu yazdıklarına ve benim yukarıda yazdıklarıma rağmen ben onları savunmuyorum diyorsan ,tebrik ediyorum seni.Birbirimizi kandırmaya çalışmayalım ,komik olmayalım lütfen.

Sevgili CEM KILINÇ ,bu mesajıma eksi puan verdiğin için sana da teşekkür ediyorum.Mesajımda senin zoruna gidecek ne varsa artık?:)Ey Allah'ım ,ne komik adamlar var şu forumda ya. :) :)

bizim orda bi laf vardır 'deli ....ni beller gibi' derler arkadaşlar takmayın bu konuyu bu kadar.kimse kimsenin ekmeğiyle oynamasın.

@Gokhan Arikan

benim zoruma birşey gitmez arkadaşım.
burada kendini anlatma fırsatı olmayan firma ya da insanların gıyabında
konuşulurken tartışmayı körüklemen eksi puan vermem için yeterli.
puanlama sistemi bu gibi durumlar için sanırsam.

uslubuna da dikkat et .

• Beğen
Tepkiler: serkan hilal
10 sayfadır bir sürü mesaj var ama olması gereken türde 2-3 mesaj var...
Erdoğanlar bisiklet bu camianın içinde ise, bu forumdan da haberdardır...
Bir sıkıntı varsa buradan yanıtlaması gerekir...

Sorun , yaşayan açısından elbette can sıkıcı olsa da ölümcül bir hata değil..Ancak bu soruna yaklaşım firma açısından başarılı değil...

Bu firmadan alışveriş edenlerin , ''Şu abi iyidir, bu marka ile 4 senedir çalışıyorum bir sıkıntı görmedim'' yazmaları elbette insanların fikri olarak yazılabilir ancak asıl gereken konu muhatabının 2 satır yazı yazmasıdır...

Eğer ki konu muhatabı olan firma, internette yer alan bir foruma gerekli vakti harcayamıyorsa, internet sitesi üzerinden satış yapması hatta bu sporu amatör ruhla desteklemesi bana inandırıcı gelmiyor...

Şunca insan haklıyım,değilsin diye tartışacağına, keşke erdoğanlar bisiklet bir gecikme oldu üzgünüz diye 2 satır yazı yazsaydı..

Bu arada Delta'dan Ulaş bey'e yapıcı mesajı ve ticari ahlakın da ötesine geçebilecek pozitif yaklaşımı için bir bisikletsever olarak teşekkür ederim...

Umarım sorun kısa sürede çözülür...
Zira kalite satılan ürünün değil müşterinin size geri dönmesidir...Bu durumda da müşterinin geri dönmesi pek muhtemel gözükmüyor...

Olay iyice çığrından çıkıyor.kaç gündür forumu her açtığımda karşıma Erdoğanlar bisiklete yakışmayan başlığını görüyorum ve cidden hoş bir durum değil bu.İyi kötü üst seviye bisiklete binen bu konuda daha üstlerde yarışmalara katılan hatta ülkemizi yutdışında temsil eden tüm sporcuların hayatında muhakkak bir Erdoğanlar bisiklet ve lütfi abi anısı geçmiştir.hatta birçoğumuz internet sitesi en hızlı onlarınki olduğu için bir malzeme araştıracağımız zaman ilk tıkladığımız yer yine orasıdır.Ha fiyatları iyidir pahalıdır.Sahibi cok kibardır değildir.Büyüktür küçüktür çok anlamam yada yorum yapmak istemem ama iki kere iki kadar kesindir ki Türkiyedeki sayılı firmalardan biridir.Hata yapmış olabilir sizde paylaşmışsınız hepimizde okuduk.Ama görüyorum ki tüm sizden farklı düşünenlere saldırıda bulunuyorsunuz.(konuyu açan arkadaşa yazıyorum) siz memnun olmayabilirsiniz başkaları da memnun kalmış olabilir.Forum ortamı paylaşım demektir sizde paylaştınız.neden sizden farklı düşünenlere hayır öyle değil böyle size olsa ne olurdu gibisinden cevaplar yazıp konuyu uzatıyorsunuz onu bir türlü anlamadım diyordum ki erdoğanlar bisiklete attığınız maili okuyunca olayı anlamış olduk.Zaten siz söylemişsiniz forumlara guruplara üyeyim sizi rencide ederim diye çok güzel ediyorsunuzda. inşallah Erdoğanlar bisiklet size mailde istediğiniz hediyeyi yollar da sizde artık bu konuyu uzatmazsınız.Eğer onlar yollamaz ise size ne lazımsa söyleyin bendeki fazlalıklarda varsa ben yollayımda artık bu konu tatlıya bağlansın.

aynı lisanı konusamadıgım yabancı satıcıların 4 4 luk hızmetı varken, aynı lisanı konustugum ülkemdeki satıcılarla anlaşabilmek mi allahımmmm.......
ne zaman ki esnaflıgın ticari bir karekter olmadıgını anlarsak işte o zaman aşama kaydederiz....bir dükkan işletmecisi olarak benim kanaatim bu...

web site stok yanılgısı ve eksik güncelleme türkiyede hemen hemen her online bisiklet satıcısında var... neden mi tüketici haklarının bir türlü açıp okunmadıgı bu ulkede bunun bu denli olması gayet normaldir...konumuz uzerınden soyledm yanlızca bisiklet satıcılarında degıl hemen hemen hr sektörde eksık bır hızmet yahut bir yanılgı var.

@CEM KILINÇ

Bence sen Erdoğanlar için yardakçılık yapıyorsun ,gittikçe de gülünç oluyorsun kardeş.Kimsin nesin bilmiyorum ama Erdoğanlar ile bağlantın olduğu kesin.Bırakın ona buna yalakalık yapmayın da işinize ,pedalınıza bakın.Şurada adam açmış bir konu ,rahatsızlığını dilke getiriyor ,sen de muhalafet oluyorsun.

Bence sen kendi üslubuna dikkat et ,daha da saçmalama...

@Gokhan Arikan
sen daha olayı tam anlayamamışsın.
senin gibi tiplerin gazına gelmemeyi öğreneli çok oldu.
ben zihin engelliler öğretmeniyim.
senin dilinden iyi anlarım merak etme.

Geri