Scudo Sports

Erdoğanlar Bisiklet'e yakışmayan davranış!

@ufuk07

kendisinle görüştüm telafi edersiniz umarım dedim tık yoktu valla :D

Scudo
şimdi herkes ikiye ayrılmış satıcıyı savunan erdoğancılar,alıcıyı savunan ezilenler.sorunu bir türlü göremiyorlar.tüketici, satıcı için önemli değildir; onun için rakamdan ibarettir.satıcı, tüketici için sonsuz kaynaktır,sonuna kadar ister,bu hikaye böyle gider....

ayrıca şunu belirtmek isterim ki forum da fazlası ile aktif üye olan bir arkadaşımdan yazılan yorumlara bakmasını istemiştim bazı yorumlar erdoğanlar bisikletten arkadaşlara ait akraba kardeş oğul vs gibi oda güzelmiş :D

• Beğen
Tepkiler: Ulaş Çavuşoğlu
bu erdoganlar bisiklet hangi ilde ve nasıl ulasırım bilgi verirseniz özelden sevinirim hoşçakalın

2007 den beri erdoğanlardan yani lütfü beyden alışveriş yapıyorum, bir kez bile mağdur olmadım aksine teknik anlamda da alışveriş yapmasam bile telefon aracılığıyla da olsa yardım aldım. Lütfen bu kadar iyi çalışan bir firmayı suçlamadan önce gerçekten üzerinize düşeni yaptınız mı bir düşünün. sonuçta anlattığınız sorun çok basit ve buraya kadar yansımaması gereken bir olay.

@Kerem Mercan

şimdi kerem bey böyle bir şey söylüyorsanız isim vermeniz lazım.
erdoğanlar hakkında olumlu deneyimlerini yazanlar taraf haline getirilmiş oluyor.
şikayetiniz konusunda size hak veriyorum .
bazen bu sorunlar gerçekten can sıkıcı olabiliyor. ama sorunun nedenlerini arkadaşlar yeterince açıklamış.

memnuniyetsizliğiniz konusunda kimse size haklısınız haksızsınız diyemez ki hiç bir arkadaş da böyle bir şey yazmamış okuduklarıma göre.

• Beğen
Tepkiler: ahmet suserpmez
@CEM KILINÇ

kimse size haklısınız haksızsınız diyemez derken yukarıda yazan arkadaşın bahsettiği bir; ''firmayı suçlamadan önce gerçekten üzerinize düşeni yaptınız mı bir düşünün. sonuçta anlattığınız sorun çok basit ve buraya kadar yansımaması gereken bir olay.'' bir cümle mi :) valalhi her kafadan bir ses çıkar olmuş erdoğancılar ve madurlar bir arkadaşın daha dediği gibi :) isteyen istediğini diyebilir etrafımdan çok fazla müşteri kaybetti bu gün o bana yeter ve kaybedicek de :)

@ufuk07

Kardeşim ,Lütfi abin bu piyasadaki en iyi nabza göre şerbet felsefesini uygulayan adamdır.Telefonda herkese çok iyi ayar verir.Kiminle neyi nasıl konuşacağını çok iyi bilir.Meslek konusunda tamam ,bu iyi esnaflıktır.Ama küçük bütçeli tüketiciyi de zerre kadar önemsemediğini de adım gibi biliyorum.

@Gokhan Arikan

zaten üzerine fark koyabilirsen bir üst modelini yollıyım demesi bile hata bence sonucta ben stokda var die gördüm ürünü istiyorum ve ona göre bütcemi ayarlayıp havalemi yapıorum havaleyi kabul edip faturayı kestikten sonra bana böle bir cümle kurması çok saçma... siz işiniz görülsün mü istersiniz lüx mü istersiniz siz fırına gider ekmek kalmadı abi bir lira daha ver sana poğaça verim dediklerin de poğaça mı alırsınız ozaman burada savunucu olan arkadaşların durumları çok iyi sanırım bunu ufak bir sorun olarak görmezden geldiklerine göre ve çok boş vakitleri var sanırım ben evde kargonun gelmesini beklemek zorunda da değilim en basiti madem öle...

@Kerem Mercan

bu ne kadar yersiz ve gereksiz bir mesaj olmuş... biz bisiklet camiası, zaten hepimiz kardeş diil miyiz :D

(ben kendi adıma konuşıyım; benim herhangi bir akrabalık ilişkim yok, ne sahibiyle ne herhangi bir çalışanıyla... hiçbir arkadaş tavsiyesi falan da olmadan, erdoğanlar bisikleti şans eseri internetten buldum...)

kerem mercan bey... şimdi sadede gelebilir miyiz??
X3 mü alıyorsunuz, bi üst modeli mi yoksa alış verişten vaz mı geçtiniz??

Gökhan beyin katıldığım gözlemini ben de vurgulamak isterim...bir kaç yıldır bir bisiklet kültürünün içindeyim ve bisiklet endüstrisini takip ediyorum...bir çok satıcının yaklaşımı tüketim gücünüze göre değişiyor. Ticaretteki temel kural işliyor: A-B-C grubu müşteriden hangisine girdiğinizi düşünüyorlarsa ona göre davranıyorlar. Bu du "altı üstü bir ön attırıcı ilaç değil ya" cevabında sanırım karşılığını buluyor....dikkatimi çekti, memnun olan arkadaşlarımızın tamamı önemli miktarlık (bisiklet ya da bir kaç yıllık alışveriş) alışveriş yapmışlar...Gerçi her firma kendisine bir hedef kitle seçebilir, ben A grubu müşteriye hitap ediyorum diyebilir tabi, o da ayrı...bunu öğrenmesi de böyle uzun yollardan olabiliyor...ama gözleyebildiğim kadarıyla, küçük bütçelerle bisiklet sporunun/kültürünün içinde olmaya çalışan bisiklet severlerin seçeneklerinin çok olmadığı ve ticari kaygıların ötesinde muamele göremedikleri de maalesef bir gerçek...

pahalı ürünlerden ne kadar, ucuz ürünlerden ne kadar kar edelrer bilemem ama küçük bütçeli tüketiciler bel kemiğidir çünkü sürümleri fazladır. (tabi benim düşüncem)

ben kendilerinden bisiklet aldığım da da, 30 liralık kadro kulağı aldığımda da aynı ilgiyi gördüm.

Bence bu iyi ve kötü deneyimlerimizle alakalı.
Ha ne olur memnun olan alışverişine devam eder, memnun olmayan etmez.
ilerde ben de kendime göre önemli bir sıkıntı yaşarsam ben de alışverişi keserim.

Zaten bu kadar geniş çapta hizmet veren şirketlern herkesi memnun etmesi mümkün değildir.

Bu bahsedilen stok sorunu bütün firmalarda var yani erdoğanları tukaka yapmaya gerek yok diye düşünüyorum.

@Engin Sarı

bu çok önyargılı bi saptama olmuş sanki...

ben bisikletimi, kaskımı, eldivenimi, tamir kitimi, pompamı vs vs geçen yıl içinde başka bir bisikletçiden almıştım...

erdoğan bisikletten aldığım malzemeler, suluk, kafes, iç lastik gibi küçük ama olmazsa olmaz ürünler... ayrıca bi ürün alırken de en pahalısına giden biri diilim, aksine işime yarayacak en düşük fiyatlıya bakarım... yani maddi açıdan düşünüldüğünde, hiç iyi bir müşteri değilim...

eskiden nasıllarmış bilmiyorum... ama eğer ortada bir politika/felsefe değişikliği varsa...erdoğan bisikleti, piyasada bilinen klişe kuralları yıktıkları için bir kere daha takdir ettim şahsen

@Candan Cığız

x3 istedim gelmesini beklediğim de o bir üst modeli yollamaları gerek die duydum fakat ben bunun ücretini ödedim ve x3ü bekliorum kargom hala elime ulaşmadı...

e zaten sizin istediğiniz x3'tü... yani ekmek... bi üst model poğaça =)
umarım bi an önce elinize geçer, bu konu da tatlıya bağlanmış olur :)

@Candan Cığız

yemeği yemem için ekmek gerekli poğaçalarımı aldım ama başka fırınlar da var birdahakine başka yerden denicem ;)

aman dikkat!!

yukardaki mesajınızdan, niyetinizin "poğaçaları ekmek fiyatına kapatmak ve bunu sırayla her fırında tekrarlamak" olduğu sonucu çıkabilir!!

aman dikkat!!

@Candan Cığız

aklımın ucundan bile geçmemişti bu sonucu sanırım sadece siz çıkartırsınız bir amacınız mı var çözemedim daha açık olıyım ok kadromu vs diğer bütün parçalarımı almam gereken fiyatlara sorunsuz çok güzel hallettim tek pürüz erdoğanlar da oldu ;)

tekrar söylüyorum lütfü abiye gözüm kapalı güvenirim.ticaretinde bugüne kadar yapılmış hiç bir terslik yaşamadım ve kalıbımı basarım bu güne kadar kendisinden alışveriş yapanların %90 ı memnundur bunu isteyen bir anketle de açıklığa kavuşturabilir.istisnalar kaideyi bozmaz.

• Beğen
Tepkiler: Cahit Türk
Geri