Mehmet Ser
Forum Bağımlısı
- Tepki
- 460
- Bisiklet
- Giant
Sorun kargonun bu gün yola çıkması değil,sorun elinizde olmayan ürünü sitenizde tutmanız... Ben bu siparişi verdikten sonra tekrar aradığım da ürün elimizde yok dendi ve ardından sitenizden kaldırıldı bu ürün... Madem elinizde yok neden sitenizde siparişe açık duruyor... Ben bu ürünü istanbuldan da alabilirdim sırf bisiklet camiasın da metinizi duyduğum için sizden getirtiyorum... Kargonuz bu gün yola çıkar diyorsunuz fakat o kargonun çoktan bana gelmiş olması gerekiyordu zaten... Ben bisiklet kuluplerine de üyeyim bisikletle ilgili forum sitelerine de üyeyim bu durumu dile getirmem hoş olmaz sizin de takdirinizce... Ben bunu uygun bir şekil de telafi etmenizi bekliyorum buda bizden özür hediyesi diyebiliceğiniz birşey olabilmeli..
Bu e-maili lütfü beye atmışınız böle yapmanızın amacı anlaşılmıştır bence. ? (Ben erdoğanlar bisikleti savunmuyorum. Savunuyormuşum gibi gözükebilirim ben çünkü haklı olupta haksız yere düşen insanın yanındayım. - replik vererekte üyeliğimdeki puanları silerek bişede elde edemezsiniz =mustafa mus=)
Bu e-maili lütfü beye atmışınız böle yapmanızın amacı anlaşılmıştır bence. ? (Ben erdoğanlar bisikleti savunmuyorum. Savunuyormuşum gibi gözükebilirim ben çünkü haklı olupta haksız yere düşen insanın yanındayım. - replik vererekte üyeliğimdeki puanları silerek bişede elde edemezsiniz =mustafa mus=)