Scudo Sports

Cube delhi deore xt 30v

KuzeydenGaliba

Daimi Üye
Tepki
275
İsim
KuzeydenGaliba
Başlangıç
1988—89
Bisiklet
Carraro
Bisiklet türü
Dağ bisikleti
arkadaşlar merhaba, sağlık sorunlarım nedeniyle elimdeki bisikletleri ve yedek parçalarını satıyorum (yol bisikleti sayfasında da bir adet ilanım var.) Bisikletim cube delhi deore xt 30v 'dir. Bisikletimin faturası mavcuttur. erdoğanlar bisiklet'ten aldım ve ilk 4 sene başka bir bisikletim de olduğundan kullanmadan evde durdu. sonrasında ülke içindeki turlarda sadece kendim kullandım. bisikletim deore xt 3x10 vitese sahiptir. shimano xt olmasından dolayı geçişleri harika ve sorunsuzdur. frenleri magura hidrolik v frendir. bu frenler 2 parmak olarak geçer ve oldukça sağlam duruş oranına sahiptir. lastikleri schwalbe marathon mondial en yüksek korumalı tur lastiğidir. şu anda amzon sitesinde bu lastiğin adet fiyatı 1953 tl'dir. jantları mavic jant A719 28" v fren 'dir. orijinal ön jant bir turda yamulunca erdoğanlar bisikletten alarak bunları taktım. ön jant göbeğinde orijinal shimano dinamo vardır. bu dinamodan sağlanan enerji ile ön ve arka led farlar aydınlanır. istenirse bir aparatla cep telefonu veya gps cihazı şarjı yapabilirsiniz. gidonu orijinal gidonudur, elcikler ve barend'ler cube markadır. arka bagaj orijinaldir. ön bagaj sonradan benim aldığım xlc markadır. park ayağı,pedal ve zincir koruması orijinaldir. amörtisörü orijinal sr suntour kilitli maşadır. çamurluklar orijinal sks markadır. kozmetik olarak 10/9,5'tur.
bisikletin yanında vereceğim malzemeler:
1. sıfır dış lastik ( 2 adet vittoria marka)
2. iç lastik (3 adet)
3. km sayacı (ciclo marka,kablolu)
4. orijinal magura hs11 fren pabuçları (6 adet,2 tanesi amazonda 727 tl.)

Scudo
Selamlar üstat başta geçmiş olsun umarım tez zamanda iyileşirsin, sana bir kaç şey sormak istedim
senin boy kaçtı acaba 1.80 ve üzeri mi? bisikletin boy uygunluğu nedir?
Jantın yamulduğundan bahsetmişsin amortisöre herhangi bir şey oldu mu? ve iyi yol yapmışsın bisiklette herhangi başka deformasyon var mıdır ?

Son düzenleme:
Arkadaşlar bisikleti sattım. İlanı silemediğim için bilgi vermek istedim. Herkese sağlıklı ünler diliyorum.

Geri