Cemal Ç.
Sadece sürüyorum. 😒 𐱅𐰇𐰼𐰰- 🚵♂️🚴♂️
- Tepki
- 24.761
- İsim
- Cemal ÇELİK
- Başlangıç
- 1992—93
- Bisiklet
- Diğer
- Bisiklet türü
- Diğer
Konuşuyor bakalım Macron dayı.
Bir yerden sonra kaçırdım ve artık dinlemiyorum.
Sonra hanım özet geçer 😅.
223184 dosyayı görüntüle
Asıl tepkiyi bu şahıs çekti çünkü görülen O'ydu. Haklı ve ya haksız. Ona benzemedik gereksiz, sırf "çıktım" demek için çıkan onlarca insan olduğunu düşünüyorum.(link)
Cemal bey biz toplum olarak lince çok düşkünüzdür, eskiden çarşıda pazarda linç ederdik şimdi Allahtan sosyal medya var ki linç ihtiyacımızı orada gideriyoruz.Asıl tepkiyi bu şahıs çekti çünkü görülen O'ydu. Haklı ve ya haksız. Ona benzemedik gereksiz, sırf çıktım demek için çıkan onlarca insan olduğunu düşünüyorum.
Cemal bey biz toplum olarak lince çok düşkünüzdür, eskiden çarşıda pazarda linç ederdik şimdi Allahtan sosyal medya var ki linç ihtiyacımızı orada gideriyoruz.
Linç ihtiyacı ve giderilme yöntemleri, bunun tarihsel gelişimi incelenmesi gereken sosyolojik bir konu.
Son talihlimiz ise arabası olmadığı için benzinliğe gidemeyen, çok parası olmadığı için kayıracak birileri olmayan, makam araçlarıyla servisi almayan, açlığın ve garibanlığın verdiği korkuyla, birinci besin maddesi ekmeği bulamayıp ,içgüdüsel olarak saçma sapan bir hareket yapan bu vatandaş.
İçgüdüsel olarak aldığı şeyin endüstriyel şeker olması da bence sorgulanmaya değer. Nasıl ki Avrupa sanayileşme sürecinin altında işçilere sunulan patates ve kahve varsa, kapitalizmin tabanındaki alt sınıfın afyonu da şeker değil mi.
Turucu forumdaki maske dağtımı konusuna yazdıklarımdan sonra; 3 gün konuya mesaj yazamama cezası yedim ve mesajım silindi ama olsun.Ben amacıma ulaştım.Antalya'dayım.Gelen giden yok.İlk başvurumu eptt üzerinden yaptım.Ertesi gün ve 2 gün arayla da edevlet üzerinden başvurdum.SMS de yok.Maske dee-Devlet'ten başvuru yapalı bir hafta geçti...Herhangi bir mesaj gelmedi...Sizlerde durum nedir?
Not: 20-65 yaş arası yaklaşık 50 milyon kişi var. Dün "32 milyon kişiye maske dağıttık" denildi.Bu da maske dağıtılacak kişilerin neredeyse %65'i oluyor. Bu haber ne kadar doğru acaba?...Zira; Şu ana kadar etrafımda maske yollanmış hiç kimseye rastlamadım.
32.4 derece insan fizyolojisi için uygun değil 34ün aşağısında yaşayamıyor zatenSabah işe girişte ateşimizi ölçüyorlar2 denemede ölçemedi cihaz. Sonra 32.4 ölçtü. İyi dr dışarısı 5 derece. Buz gibi olmuşum. Dostlar alışverişte görsün.
ondan bana da lazım. çok hoşuma gidiyor ve ciddi ölçüde koruyucu olduğunu düşünüyorum.Ben de migros çalışanlarının taktığı zamazingodan var. Çalıştığım kurum verdi. Is çıkışı yanımda götürüyorum. Millet acayip acayip bakiyo😀
haberin en vurucu paragrafı.Yazın bulaşın azalacağı beklentisi olanlara gelsin o zaman bu haber;
(link)
Her ne kadar sona ermesini veya hafiflemesini istesem de, açıkçası gördüğüm kadarı ile pek bir değişiklik olacak gibi değil. Yazın virüs tamamen geçti yada hafifledi seyrek görünür oldu. Peki bir sonraki yıla görülmeyeceği yada daha şiddetli olup olmayacağı meçhul.Yazın bulaşın azalacağı beklentisi olanlara gelsin o zaman bu haber;
(link)
Brezilya ve Hindistan Ekvator kuşağına yakın ve daha sıcak memleketler. Ona rağmen vaka sayıları nüfuslarına kıyasla soğuk Avrupa ülkelerine göre çok çok daha düşük. Bu ülkelerdeki sağlık sistemi, toplum sağlığı ve hijyen standartlarının da hali ortada neticede. Sokağından kanalizasyon akan milyonlarca insan yaşıyor iki ülkede de.Yazın bulaşın azalacağı beklentisi olanlara gelsin o zaman bu haber;
(link)