Scudo Sports

çamur turu volume 2 :D

enver avcı

Forum Bağımlısı
Tepki
1.452
Bisiklet
Scott
(link)

metin ya allah deyip saldırıyor böreklere :D
(link)

orhan abide aşağı kalmıyor metinden hani :)
(link)

aramıza yeni katılan dostumuz sercan ve ne yazıkki bülent :D
(link)

böreklerin çöreklerin gelmesini bekliyoruz
(link)

(link)

başar ve berk sıcak tartışmalar yapıyor
(link)

metin indirmeye başladı bile :)
(link)

bülent elindeki limonatayı rakı sanarken :D
(link)

rakının verdiği mutluluk :)
(link)

yarasın aslanıma :D
(link)

bülent başladı el kol haraketlerine
(link)

sercan yavaş yavaş ısınıyor tempoya
(link)

başar ayakta uyuyor:D
(link)

ilk çamur şehidimiz ömer :D
(link)

tırmanışlar başladı
(link)

(link)

(link)

(link)

bülent bisikletini gezdiriyor :D
(link)

resim çektiğimi görünce yalandan biniyor bisiklete bülent :)
(link)

(link)

(link)

(link)

(link)

çamur parkurumuz başlıyor

Scudo
(link)

sercan çamurlar ile boğuşuyor
(link)

(link)

(link)

bende kendi kendimi çekeyim bari :)
(link)

bülent kibar kibar giriyor çamurlara
(link)

ömer bu kez dalıyor çamurlara
(link)

sıra berke geldi...
(link)

(link)

sercan herşeyi güllük gülistanlık sanıyor daha :D
(link)

muratın resmini çekmeye çalışırken berk hayır beni çek diye atlıyor önüne :D
(link)

eşşek kadar bir tırtıl yolumuzu kesiyor.başlıyor bir mücadele aramızda :)
(link)

yine bülent :D
(link)

muratı çekebildim berk olmadan nihayet :D
(link)

(link)

(link)

(link)

(link)

(link)

metin çamur turuna ince lastikle gelip laylaylom yaptı resmen :)
(link)

(link)

bülent berkin gazıyla 6 defa çıkmaya çalıştı bu yokuşu.bi ben bide berk çıktık :D:D
(link)

KIZIM ÇAMURLAR İÇİNDE
(link)

(link)

(link)

metin kürdan ile bisikletindeki çamurları temizliyor :)
(link)

(link)

(link)

sercan isyan edip üzerini değiştiriyor.acaba bi daha aramızda görürmüyüz sercanı :D
(link)

yolumuz üzerinde dağıldıktan sonra kala kala orhan abi,berk,başar,bülent,sercan ve ben kaldık
(link)

bidahaki turumda görüşmek üzere...

@alp güven

Evet gerçekten çok keyifliydi. Ben bu tür bir tura ilk kez katılmama rağmen çok keyif aldım. Orman içinde kaybolmadan bizi sağsalim orman dışına çıkmamızı sağlayan ömer Faruk a teşekkür ederim.

@haceli yılmaz

haceli yata yata bi hal oldun ama.katıl artık aramıza.yeter gari :D uzaktan bakıp ah çekmenin ne alemi var.gel kardeşim çamurlar bedava

Merak etme abicim elimden geldiğince çamura batmaya geleceğim =) sonlara doğru gözlerim kararsada yolda bulduğum börekci imdadıma yetişti =)
eve döndükten sonrada temizlik ve kiitlenen maşayı açmaya uğraştım misafirlerime sıra geldiğinde sat 9 olmuştu =)

@haceli yılmaz

Haceli ordan özledim demekle olmuyor bir an önce bekliyoruz seni :)

@Orhan Kılıç

Orhan abi sen iste daha ne rotalar çıkarırız, keşfedilecek çok yer, çok çamur var :)

• Beğen
Tepkiler: Cool_uzak
@enver avcı

dostum sorma 2 hafta önce seni aradığım gün belgretta kadroyu kırdım benim kızla beraber bisiklet sürerken o durmuş bende fark etmedim arka fren hidroliği hava yapmıştı 100/20 ile anca tutuyodu ön tabiki 100/100 tutunca mesafede 2 kaarış anca olunca ani fren bisiklet olduğu yerde durdu ama az kala takla atıyodum bisiklet öne kalktı ben fireni az boşlayınca bü sefer sele cok sert bi iniş yaptım selenin arka tarafına ve sele borusunun girdiği yerden eğildi ve düzeltiym derken kadro kırıldı neyse bayramdan sonra yeni bi kadro halledeyimde gene aranızda olurum kendinize iyyi bakın

• Beğen
Tepkiler: enver avcı
@Ömer Faruk MUMCUOĞLU

bayramdan sonra dostum kadro sorunum var şu an malesef kırıldı yoksa bu turlar kacmaz tam benlik yaş,camur,kar kendine iyi bak

Orhan abi ben eve vardım ve en kısa surede evde yapmam gereknelrı halledıp uyudum. 23 : 30 gibi ... Henuz kalktım. Yaşlanıyorum artık uyku benım ıcın çok onemli. Kopek uyuyarak yasayacaksın bu hayatı dıye bir cumle okumustum bır felesefe kıtabında... Haklılar sanırım..:)..

Ve dun aksam eve donerken tavuk ekmek aldım. Onu aldıgım ıcın ben jeton atacakken iskele kapısı kapandı :( ve yarım saat bekledım. Orhan abi bunu yasamak ıstemıyorum diye söylemiştim. Fakat yınede oldu ve korktugum basıma geldı. :D:D:D.. Kahpe kader her defaısnd abır yerden zamanımdan calıyor. :p:p:p:p

Beni ve bisikletimi goren ınsanlardan aldıgım tepkiler...

Vapur iskelesınde securiti bey bana sordu.. Bugun 200 km yaptın mı? Bu kadar camur olduguna gore !! diyerek soze gırdı. Vapura binerken kalabalıgın araına gırmedım ama benı gorenlerın ıkı metre uzagımdan gecmesı ılgınctı. Sosyetik hayatımızı sevıyorum. Olmadıgımız kısıler olmayı çok ıyı becerıyoruz ama gorunuste.:D..

Trene bindiğimde ister istemez temiz insanlar için ayrılmış koltuga oturdum ve nerede ise Bostancı'ya kadar yanıma kımse oturmadı .. Bisikletime bakan hemen ardından banada şöyle alaycı bir şekilde bakıyordu. Bir iki kişi yanıma oturur gıbı oldu. Fakat bu gırısım sırasında baska boş bır yer gordugunden oturmadan hemen oraya gectı. En guzelı de karadenızlı orta yaslarda bır adam benım karsımdakı koltuga oturacaktı kı yan tarafın boşalması ıle bırlıkte oraya gectı ve bana direkt olarak ve yuksek sesle ... Çamura mı düştün? .. diye sorarak guldurdu insanalrı benide kopardı zaten.. Oturmaya hazırlandıgı sıradaki dusuncesınıde .. Korktum ya.. diyerek bana acıkladı.

İşte hayatın akısı ıcınde gormek ıstedıgım ınsanı tepkıler bunlar. Iletısım kapılarının ıyı kotu acık olması. Terslenmeyı bekleyen ınsanlara gulerek ve eglenerek cevap verdıgınızde onlarda size katılması.. İçimizde sakaldıgımız birileri var. Gerçek biz..:eek: :eek: :eek: :eek: :eek: :eek: :eek: ..

Kurtdoğmuş turu demiştik amma.. Bu konuda 2 hafta sonrası için ne düşünüyorsunuz..!!? Tepkileirniz ve düşünceleriniz alayım. Şimdiden herkese iyi
bir hafta sonu diliyorum. :in:

@uzaktr

Bülentçiğim,
Senden ayrılırken tavuk ekmek hiç hesapta yoktu. Baş takıntın sosisli sadöviç ti. Bir ara ben de gaza gelip sosisli almaya niyetlenmedim değil. :) Vapuru kaçırmak istemiyorum kaçırırsam bu bana yarım saate patlar diyordu. korktuğun başına gelmiş. Az önce Sencere seni ve bisikletini o halde tramvaya aldılar mı diye sorarken sen hiç aklıma gelmedin. Durumun çok komikti. Çamurluğun olmadığından selenin dışında kalan mabadın çamur içindeydi. Bu arada taytın pedi da aşağı doğru sarkmıştı, bezli çocuklara veya yaşlılara benziyordun.
Toplu ulaşım araçlarına binen sokakta yaşayanların yanına kimsenin oturmadığını hatta o insanların o araçlarda bırak oturmayı seyahat etmeye bile hakkı olmadığını düşünüp küçümser bir eda ile baktıklarını çok gördüm. İçlerinden sefil yaratık senin ne işin var burada burası adam kılıklıların yeri diye düşünürler. O kişi ise hiç bir şeyi umursamadan 2 koltuğun keyfini sürer. Seni de o kategoriye sokmuşlar. Aslında hayata daha eğlenceli bakmayı öğrensek pek çok sorunu çözebileceğimizi umuyorum. Etki tepkiyi doğuruyor.
2 hafta sonrası için dün tamam dedim bu günde aynısını diyorum. Sen olduktan sonra dünyanın öbür ucuna da olsa giderim. Yalnız dün de dediğim gibi 29 Ekimdeki 3 günlük tatil için yedigöllere tur planım var. Eğer tura çıkmazsam gelirim ki bu haftada yağmurlu görünüyor. Bu şartlarda yedigöller yolu bisiklet ile geçmeye ve orman çadır kurup konaklamaya uygun halde olmayacak. Yani büyük olasılıkla bu turu yapamayacağım. Görüşmek üzere.

• Beğen
Tepkiler: Cool_uzak
Güzel bir bisiklet gezisi olmuş. Fotoğraflar hafif büyükçe ve zor açılıyor gibi ama açılanlar yeterli:) Tebrik ederim herkesii..

bende tur dönüşünde enverlerden ayrıldıktan sonra trafikte araçların arasından geçerken liseden bir arkadaşımı gördüm. arabasından bana berk diye bağırdı bende durdum sonra olm bu ne hal diye gülmeye başladılar. ,:):) sonra eve geldiğimde ev arkadaşım arkadaşlarını çağırmış balkonda güzel havanın keyfini çıkarıyorlardı ve ben çamur içinde karşılarına çıkınca eminim onlar açısından enterasan bir görüntü oluştu.
Ama bunlara kesinlikle değer. bu haftasonu ne yapıyoruzzzz . artık tek derdimiz bu olsun . bu arada bu tur için envere çok teşekkürler

@uzaktr

aç bakalım şu kurtdoğmuş turunu.yalnız mesafe uzun olduğundan bunu üzerine bastırarak belirt dayanamayanlar kalkışmasınlar bu tura.yolda yarıdan geri dönerlerse sıkıntı olur.toplam mesafeyi belirt mutlaka.bi kaptanlık da sen yap bakalım.gerçi klavuzu karga olanın... neyse :D :D :D

Geri