Scudo Sports

Bursa

Uludağ'a en yakın zamanda çıkan kimse var mı?Hava şartlarını merak ediyorum da.Milli parka kadar hava çok değişmiyor ama oradan sonra hava durumu şu sıralar nedir ne değildir bilmek istiyorum.Aklımda pazartesi ya da salı günü çıkmak var.

Scudo
Bursada yok mu bisiklet sürenler? tek başıma sürmeyi sevmiyorum, haftaya da havalar açılacak bisikletle kendimi dışarıya atıcam.geçit tarafında oturuyorum,merkeze veya baska yerlere gelebilirim birlikte yolları arşınlarız
(link)

Bisiklet Center Bursa da birçok bayiden daha uygun segment bisiklet fiyatları ile bütçenizi denk gelebilir..

• Beğen
Tepkiler: C.Biberci
Satış sonrası servis,bakım,onarım v.b hizmetleri de tatmin edicidir.

Muradiyede oturuyorum yakin civarlardan arkadaslarla musait anda kulturparka inip bi cay icmeyi öneriyorum. Gizlilik ve temizlik prensibimdir haahaha yok bu kismi şakaydi tabi :D

@serdar my
Merhaba dostum nerde oturuyodun muradiyede? Ben muradiye hamamindan hamzabeye giden yol var ya kurtul kiraathanesi var onun arka sokagindayim goruselim musait anda

@cazci
Merhaba dostum. Nasilsin ? Jazci isimi dikkatini cekti jazz muzikle bi irtibat var mi acaba?

Bursada bisiklet sürenlere saygım sonsuzdur.4 sene orada okudum ve bisiklet sürmeye orada başladım.Devasa yokuşlar inanılmaz eğimler var görükleden beşevlere her gün gidiyordum.Ancak çok çok zor yani alışmadığın sürece o yüzden orada yaşayıp devamlı sürenlere helal olsun diyorum

@tolsen92 Evet eğimin kralı Bursa'dadır.Dağ eteğine kurulmuş sonuçta.Bursa'nın yanında Kartepe vs yalan olur Bursa yollarında çelik gibi kondüsyona sahip olursun.

• Beğen
Tepkiler: mariokaldato
@Candan Biberci Abi görükleden gölyazıya gittim.İnanılmaz birşeydi resmen egim yüzünden bir o kadar daha gittim.İnsanlar kornalar çalarak destek olmuşlardı.:D İlginç gerçekten bursa o kadar eğimli bisiklet için zorlayıcı olmasına rağmen istanbuldan daha fazla destek var orda

• Beğen
Tepkiler: C.Biberci
Geri